Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עוד משפט:

אם אתה מוצא עצמך בבור - תפסיק לחפור.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צבי, אני מוכן להתפשר. 

לא 90%, רק 80% נוכלים..(;

אני מדבר על הפרטיים, הקטנים/בינוניים.

הגדולים, דהיינו טרייד-אין רשמי של יבואן כזה או אחר, מגרשי מכירה של אלדן/אוויס וכו', אלו לא צדיקים אבל נותנים בד"כ איזו אחריות מסוימת, יש אבא ואמא מה שנקרא, וגם תנאי מימון נוחים.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 8 שעות, סולל הדרך כתב:

מי שבחובות, לא לוקח עוד חובות בטח לא על מותרות ובטח לא נוסע ברכב של 100 אלף ש"ח
אוכל, דיור וכד... זה א' ב' אבל רכב של 100K? באימ'שך?

אבל אתה מבין שזה בדיוק מה שהניע את כל המקופחים עם הרפורמה. למה בן אדם X יכול לנסוע ברכב שעולה 100,000 שקל והוא לא? המערכת דפקה אותו כי הוא לא יכול לנסוע ברכב כמו של השכן שלו.

עזוב שהוא לא למד ( זה בגלל שהוא גדל בשכונה חלשה - אפס אשמה עצמית - מי שבאמת רצה ללמוד - למד), עזוב שהוא לא עושה שעורי בית לפני רכישה ושואל אנשים שהוא סומך עליהם ( כי אז יגידו לו שהוא קופץ מעל הפופיק וזאת לא התשובה שהוא רוצה לשמוע), עזוב שהוא מרגיש מקופח מלידה וחייבים להראות לכל העולם שהוא הצליח וקנה רכב יקר.

אז מה הוא עושה? לוקח הלוואה ובא לשכן שלו עם רכב כמו שלו. הנה דפק את המערכת. אופס, נדפק פעמיים. הבעיה שהוא לא הבין את זה. מתי יבין את זה? כשלא יעמוד בהחזרים. אבל מי אשם בזה? זה שמכר לו את הרכב כי הוא עבד עליו ולא סיפר לו שזה גדול עליו ( כי זה לא התפקיד שלו. התפקיד שלו זה למכור ועל הקונה לעשות שעורי בית לפני רכישה).

ומי מתדלק את המקופחים? בדיוק אלו שמרוויחים עליהם.

• אהבתי 4
פורסם

הסוחר אינו צריך להתעניין במצבו הכלכלי של הלקוח.

הסוחר חייב להציג לפניו את תנאי העסקה באופן מדויק ומלא. ונשמע שבארוע הזה היתה הונאה בעניינים אלה. אבל, כפי שנאמר, לא רק שהגברת ביצעה עסקה בחוסר ידע, היא גם לא ביקשה סיוע ממביני דבר. לא כל אחד יחפש בגוגל וימצא את קארזפורום כדי להציג את ההצעה שקיבל ולקבל עצה. אבל לכל אחד יש פקיד בנק שיכול להסביר לו מצב כלכלי, וכמעט לכל אחד יש חבר עם הבנה בסיסית ברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טמטום לא נורמלי וחוסר אחריות.

ובגלל זה אני מפמפם כבר כמה שנים את זה:

לפני 7 שעות, zvit כתב:

והציריות פשוט היו תלויות באוויר.

לא הבנתי, איפה הציריות צריכות להיות?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

וזאת לא התשובה שהוא רוצה לשמוע

פגעת בול.

תכל'ס האנשים האלה מגיעים לפייסבוק כי בסביבה האמיתית שלהם, איפה שקיימים חברים/קרובח משפחה - העצות והתשובות הן מהסוג ש"לא רוצה לשמוע". באנונימיות של האינטרנט קל יותר לדוג תגובה רנדומלית של טרול או משועמם שיצדיק כל התנהגות שהיא.

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 22 שעות, sperial כתב:

היתה להם איזו תוכנית של חינוך כלכלי. רמת העניין של התלמידים נעה סביב אפס.

אז מה אם התלמידים לא התענינו. התלמידים גם לא מתענינים בספרות, בתנ"ך, בהיסטוריה ובעצם בכל לימוד שמצריך מאמץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ההבדל הקטן הוא שההשפעה של לימודי התנ+ך על חיי היומיום ב-70 השנים הבאות זעירה. השפעת הכרת מושגים בכלכלה אדירה, והתלמידים לא טיפשים, אמורים להבין זאת.

אבל כנראה  שבגיל 17 הדבר החיד שמעניין אותם בהיה״ס אלה שיעורי התיאוריה לנהיגה.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 שעות, EliC25 כתב:

לא הבנתי, איפה הציריות צריכות להיות?

מחוברות למנוע / גיר - כתוצאה משבירת השלדה הן התנתקו ממנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 9.11.2023 בשעה 20:31, zvit כתב:

גיליתי שהרכב היה בליסינג  או ליסיניג חקר.
ועבר סוחרים ומגרשים רבים

מעניין אם זה דומה לטויוטה שעברה סוחרים ומגרשים רבים...

היתה בליסינג שנה ושמונה חודשים

עברה תאונה(?)

עברה 7(!) סוחרים תוך חודש.

נמכרה לפרטי שנסע בה שנה וחודש.

עברה עוד 2 סוחרים

נמכרה לפרטי שנסע בה 9 חודשים.

עברה עוד 3 סוחרים

נמכרה לפרטי שנסע בה חודש

עברה עוד סוחר

נמכרה לפרטי שנוסע בה כבר עשרה חודשים

עברה 17(!) העברות בעלות בשנתיים ורבע - סה"כ יד חמישית.

image.thumb.jpeg.b578620195c3937a1714189eac3a6205.jpeg

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

מחוברות למנוע / גיר - כתוצאה משבירת השלדה הן התנתקו ממנו.

זה כבר לא כסף אלא סכנת חיים.

מזכיר לי מישהו שסיפר לי שבשהותו בארה"ב קנה רכב מדילר שהוא "חבר מכובד בקהילה היהודית" .

בhighway שבין סן פרנסיסקו לסן חוזה הגיר התפרק , הנהג איבד שליטה ונהגים אחרים הצילו אותו.

סדנא דארעא חד הוא בקשר לסוחרי הרכב

פורסם (נערך)

קניתי רכב ב20 אלף שקל בערך, לפני 12 שנה.

הסוחר היה חבר של אבא שלי.

20 אלף שקל זה מקביל ל35 אלף היום? ככה זה מרגיש בכל אופן

אמנם לא הרבה כסף ולא לקחתי לבדיקה, אבל התחייבויות שלו והמצב האמיתי שונים לגמרי.

הרכב בוודאות עבר תאונה, הדלת היתה עם גוון לבן מעט שונה משאר הרכב, ראיתי את זה רק אחרי כמה זמן בתאורה מסוימת.

גיר גמור שלבסוף הוחלף לאחד מפירוק.

בעיית מצתים (כל פעם מצת אחר הלך ברכב)

לעומת זאת, רכשתי מטריידמוביל רכב בובה, שמור ביותר, טופל במוסך מרכזי, מחיר נהדר גם כן.

אז יש ויש, טריידמוביל קשה לי להתיחס אליהם כסוחרים בכלל, אמינים מאוד מבחינתי מהסיטואציה שקרתה לי.

לגבי הסיפור הכלכלי, משהו אחר לחלוטין, אפשר גם להאשים את אישתי שלא יודעת כמה כסף יש בכלל בחשבון הבנק וגם האמת שלא אכפת לה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני שעה, avizaz כתב:

לגבי הסיפור הכלכלי, משהו אחר לחלוטין, אפשר גם להאשים את אישתי שלא יודעת כמה כסף יש בכלל בחשבון הבנק וגם האמת שלא אכפת לה בכלל.

תקף להרבה זוגות - אתה אחראי על ההכנסות היא על ההוצאות.

שיוויון בכל מחיר.

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, avizaz כתב:

מטריידמוביל

סוחר זה סוחר זה סוחר. יש להזהר מכולם. אישית קניתי מהם פעם רכב וזה נגמר בתביעות קטנות שזכיתי.

לגבי כותבת הפוסט לבי איתה וצר לי, אבל אין לי אליה או עליה טיפת רחמים. עשתה כל טעות אפשרית בלי להפעיל שום שיקול דעת, חשיבה או היגיון.

אולי אחרי שתחטוף את הסטירה המצלצלת עכשיו תתאפס על עצמה. הרי ברור גם לה עצמה שאין לה שום מושג ברכישת רכב ובתחום הכלכלי אז למה לא להתייעץ לפני?

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...