Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי אני חייב לתקן אותך כי אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר

גש בבקשה לPIT STOP מ.י.ח וכו' יש להם מין תוכנה שבודקת איזה גאנט ואיזה צמיגים מותר לשים בכל אוטו

ברוב אם לא בכול המכוניות ניתן להגדיל את הגאנט לפחות עד ל-16 ואני אומר לך ממשחק בתוכנה הזאת במשך משהו כמו שעה

אם הגאנט אתה מקבל אישור ואתה מגיע אם זה לרישוי ומוציאים לך רישיון

לא טסטים בקומבינה ולא כלום אישורים הכל מאושר

אמרתי שכן אני כן מרגיש את זה בתאוצה למרות זאת אני מעדיף את האוטו עם ה-16 יותר יציב יותר יפה פניות בכיף וכו'

אני מקווה שזה לא יגרור ויכוח מיותר פשוט תיגש לשם אתה יכול גם להרים טלפון ולשאול בקשר לכל רכב ורכב שלפי דעתך לא ניתן להעלות בו את המידה ותרא שניתן

ד"א

העלאת מידה תיהיה בצורה כזו שהקוטר החיצוני הכולל של הגאנט והצמיג יישמר

עידן

עם ה-BLACK COLT שלך ?:-)

הייתי אומר כמה דברים כדי לעורר פה מהומה אם ינתן לי מצוות ההנהלה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אוקי אני חייב לתקן אותך כי אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר

גש בבקשה לPIT STOP מ.י.ח וכו' יש להם מין תוכנה שבודקת איזה גאנט ואיזה צמיגים מותר לשים בכל אוטו

ברוב אם לא בכול המכוניות ניתן להגדיל את הגאנט לפחות עד ל-16 ואני אומר לך ממשחק בתוכנה הזאת במשך משהו כמו שעה

אם הגאנט אתה מקבל אישור ואתה מגיע אם זה לרישוי ומוציאים לך רישיון

לא טסטים בקומבינה ולא כלום אישורים הכל מאושר

אמרתי שכן אני כן מרגיש את זה בתאוצה למרות זאת אני מעדיף את האוטו עם ה-16 יותר יציב יותר יפה פניות בכיף וכו'

אני מקווה שזה לא יגרור ויכוח מיותר פשוט תיגש לשם אתה יכול גם להרים טלפון ולשאול בקשר לכל רכב ורכב שלפי דעתך לא ניתן להעלות בו את המידה ותרא שניתן

ד"א

העלאת מידה תיהיה בצורה כזו שהקוטר החיצוני הכולל של הגאנט והצמיג יישמר

עידן

כנראה שאתה מרגיש שהאוטו "יציב" יותר עם ה-16 בגלל שהרוחב של החישוק והצמיג גדל וכנראה גם הצמיג ששמת איכותי יותר,אבל זה לא קרה בגלל הקוטר שגדל (בהשראת המאמר של מוטי :-) ).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
מוטי מיאטה....הייתי שותף לשרשור ההוא ומשום מה ההודעות שלי נמחקו וגם התשובות אליהם...דבר שני אין שם תשובה לשאלתי

והתכוונתי למשולשים

בקשר להילוך שני אני מתכוון שאני עומד עם אוטו גם 1600 ידני ובראשון אני תמיד קצת לפניו ובשני הוא פתאום עובר אותי בהילוך שני בכמה מטרים ואני מרגיש שמשהו לא בסדר אצלי בסחיבה

הנתונים של הרכבים זהים שניהם 91 כ"ס ושניהם קרבורטור ידני ואותה שנה

לא הבנת את כוונת המשורר... התכוונתי לתת לך חומר למחשבה למה לא כדאי להחליף לג'אנטים מוגדלים (ואתה עוד מדבר על 3 מידות למעלה!).

מוטי.

פורסם

לגבי חוסר הסחיבה בהילוך השני -

ייתכן שמה שאתה מרגיש זה בעצם קלאץ' גמור.

אם אתה מרגיש שהמנוע "טוחן בניוטרל" בעת העברה אגרסיבית מראשון לשני, ואין תגובה מיידית של הרכב אז שווה לך לבדוק את מצב הקלאץ'.

סתם השערה (היות ואתה טוען שזה לא קשור ליחסי ההעברה).

בכל מקרה, תעדכן מה זה היה.

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...