Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שג'נטים גדולים יהרסו לי את השולשים ואיך?

אני מדבר על החלפה מג'אנט 13-14 לג'אנט 16

שמעתי שזה כן הורס אבל לא יודע אם זה נכון כי אני רואה מכוניות שנוסעות ככה

ועוד שאלה מה יכולה להיות הסיבה שבהילוך שני האוטו מאבד כח יש לי גיר ידני

פורסם

??????

דבר ראשון, על איזה רכב אתה מדבר?

דבר שני, נשמע בלתי חוקי בעליל לעבור מג'אנט 13 ל 16.

דבר שלישי, מזתומרת אוכל את השולשים? או שהתכוונת למשולשים או שולי הצמיג?

דבר רביעי, הילוך ראשון הוא הילוך עם הרבה כוח ופחות תאוצה. הילוך שני הוא הילוך עם יותר תאוצה ופחות כוח וכך הלאה והלאה...

אבל אני מניח שלא לזה התכוונת, ואתה חושב כנראה שיש בעיה עם ההילוכים או עם יכולת הסחיבה של הרכב.

רשום יותר פרטים ונוכל לעזור לך יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סכנה בטיחותית!

יכול להרוס הרבה יותר ממשולשים

תחשוב כך: סבוב חד או מהמורה בכביש, גנט גדו... צמיג פוגע במגן גלגל..פיצוץ...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

מוטי מיאטה....הייתי שותף לשרשור ההוא ומשום מה ההודעות שלי נמחקו וגם התשובות אליהם...דבר שני אין שם תשובה לשאלתי

והתכוונתי למשולשים

בקשר להילוך שני אני מתכוון שאני עומד עם אוטו גם 1600 ידני ובראשון אני תמיד קצת לפניו ובשני הוא פתאום עובר אותי בהילוך שני בכמה מטרים ואני מרגיש שמשהו לא בסדר אצלי בסחיבה

הנתונים של הרכבים זהים שניהם 91 כ"ס ושניהם קרבורטור ידני ואותה שנה

פורסם

כנראה המנוע השני פשוט בריא יותר ..זה הכל.

אם הגאנטים שלך הם 16 במקום 13, אז באמת יש הבדל בתאוצה ראשונית (ראשון-שני) אבל לרוב מדובר על מנוע (שלך) שכנראה כבר חלש ..

פורסם

א- מה קשור לא חוקי בעליל מה?????? להגדיל שתי מידות זה לא כזה קריטי אתה יודע אני עליתי בשלוש 13 ל-16 ואני מרגיש ממש קצת הבדל בתאוצה

ב- כן זה גורם לבלאי מואץ על המשולשים אבל זה לא בלאי שכל כך קריטי לך נגיד והמשלוש הולך כל שנתיים (היפותתי כן..) אז הוא יללך כל שנה ואחד עשרה חודש לא משהו קריטי שייאלץ אותך לבקר במוסכים כמו צרפתייה (בהומור לא לקחת ללב)

ג- זה תלוי הגאנט שאתה לוקח אתה יכול לקחת גנט קל מאוד וגנט כבד מאוד וזה ישפיע מאוד על האצה של הרכב

אם יש לך עוד התלבטות על מידות אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

המנוע דווקא סבבה....הכל שם אחרי טיפול חוץ מחוטי הצתה..יש מצב שיהיה הפדל כזה הגלל חוטי הצתה ישנים? הם על האוטו יותר משנתיים...כל כמה זמן צריך להחליף אותם?(וכמה הם עולים)

פורסם
א- מה קשור לא חוקי בעליל מה?????? להגדיל שתי מידות זה לא כזה קריטי אתה יודע אני עליתי בשלוש 13 ל-16 ואני מרגיש ממש קצת הבדל בתאוצה

יש רכבים שאתה לא יכול להעלות בהם גם מידה אחת. מעטים הרכבים שאפשר להעלות בהם 3 מידות באופן חוקי. אם אתה מעביר טסט בקומבינה, זה כבר סיפור אחר. ולכן כן יש קשר לחוקיות. בנוסף חשוב לדעת שבמידה ומתרחשת תאונה, וחברת הביטוח תגלה שנסעת עם ג'אנט 16, וברישיון רשום 13\14\15 (או כל מידה אחרת שהיא לא חוקית, גם ברוחב הצמיג, לא רק בקוטר) היא יכולה להתנער מהתשלום.

מאוד לא מומלץ לעבור מ13 ל 16. זה שאתה עשית את זה, ואתה כן \ לא מרגיש הבדל לא אומר כלום.

גיא

פורסם
יש רכבים שאתה לא יכול להעלות בהם גם מידה אחת. מעטים הרכבים שאפשר להעלות בהם 3 מידות באופן חוקי. אם אתה מעביר טסט בקומבינה, זה כבר סיפור אחר. ולכן כן יש קשר לחוקיות. בנוסף חשוב לדעת שבמידה ומתרחשת תאונה, וחברת הביטוח תגלה שנסעת עם ג'אנט 16, וברישיון רשום 13\14\15 (או כל מידה אחרת שהיא לא חוקית, גם ברוחב הצמיג, לא רק בקוטר) היא יכולה להתנער מהתשלום.

מאוד לא מומלץ לעבור מ13 ל 16. זה שאתה עשית את זה, ואתה כן \ לא מרגיש הבדל לא אומר כלום.

גיא

אוקי אני חייב לתקן אותך כי אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר

גש בבקשה לPIT STOP מ.י.ח וכו' יש להם מין תוכנה שבודקת איזה גאנט ואיזה צמיגים מותר לשים בכל אוטו

ברוב אם לא בכול המכוניות ניתן להגדיל את הגאנט לפחות עד ל-16 ואני אומר לך ממשחק בתוכנה הזאת במשך משהו כמו שעה

אם הגאנט אתה מקבל אישור ואתה מגיע אם זה לרישוי ומוציאים לך רישיון

לא טסטים בקומבינה ולא כלום אישורים הכל מאושר

אמרתי שכן אני כן מרגיש את זה בתאוצה למרות זאת אני מעדיף את האוטו עם ה-16 יותר יציב יותר יפה פניות בכיף וכו'

אני מקווה שזה לא יגרור ויכוח מיותר פשוט תיגש לשם אתה יכול גם להרים טלפון ולשאול בקשר לכל רכב ורכב שלפי דעתך לא ניתן להעלות בו את המידה ותרא שניתן

ד"א

העלאת מידה תיהיה בצורה כזו שהקוטר החיצוני הכולל של הגאנט והצמיג יישמר

עידן

פורסם

אם כל הכבוד לפיט-סטופ ולתוכנה שלהם, גם במקס טיונינג יש את אותה תוכנה אונליין..

מה שגיא דיבר היה על רישוי, נדיר שמשרד הרישוי יאשר גאנט 16 על רכב שהיה לו 13 (גאנטים של איוו לא יאושרו על סופר-לאנסר)

פורסם
בקשר להילוך שני אני מתכוון שאני עומד עם אוטו גם 1600 ידני ובראשון אני תמיד קצת לפניו ובשני הוא פתאום עובר אותי בהילוך שני בכמה מטרים ואני מרגיש שמשהו לא בסדר אצלי בסחיבה

כנראה יש לך הילוך ראשון קצר וחזק (ככל שההילוך יותר נמוך הוא חזק יותר, מאיץ יותר טוב, אבל איטי יותר במהירות המקסימלית האפשרית בו)

בגלל ההילוך הקצר אתה מאיץ טוב בהתחלה. מצד שני, אתה נאלץ להעביר לשני מוקדם (יחסית לרכב השני) ואז אתה עובר להילוך חלש משמעותית, כאשר הרכב השני עדיין מאיץ בהילוך הראשון שלו. כמו כן יתכן שהילוך שני שלך ארוך הרבה יותר מראשון שלך, ואז יש לך "בור" בין ההילוכים, כלומר איבוד מומנטום קל.

פורסם
אם כל הכבוד לפיט-סטופ ולתוכנה שלהם, גם במקס טיונינג יש את אותה תוכנה אונליין..

מה שגיא דיבר היה על רישוי, נדיר שמשרד הרישוי יאשר גאנט 16 על רכב שהיה לו 13 (גאנטים של איוו לא יאושרו על סופר-לאנסר)

כן

אפשר לאשר גאנט של איוו (16 או 17 ) על סופר לנסר

חבר שלי אישר דרך PIT STOP

ולא דיברתי על תוכנה של בדיקת קוטר שיש במקס אלה על תוכנה של בדיקת איזה גאנט אפשר לאשר על איזה אוטו

פורסם

לשנינו יש את אותו הגיר או יחס

אבל אצלי האוטו כבר לא מפרפר בשני ואצלו כן.....

ממה יכול לבוא איבוד הכח הזה אצלי? יכול להיות שלא מפרפר בגלל הקלאץ?

ואיזה פעמים מישהו כיוון לי את הקרבורטור ואז ישר היה לאוטו יותר כח והוא חופשי היה מפרפר בשני ואחרי יום יומיים זה היה חוזר להיות רגיל כמו עכשיו........את חושבים שהאיבוד כח נובע מכיוון לא טוב של הקרבורטור?

פורסם
כן

אפשר לאשר גאנט של איוו (16 או 17 ) על סופר לנסר

חבר שלי אישר דרך PIT STOP

ולא דיברתי על תוכנה של בדיקת קוטר שיש במקס אלה על תוכנה של בדיקת איזה גאנט אפשר לאשר על איזה אוטו

אז עכשיו אני ישאל שאלה וענה ברצינות

סיימת לדבר שטויות?

ראשית, תתחיל לתת מעט יותר כבוד לשאר חברי הפורום.

התוכנה שלהם, והאישור שלהם לא שווים כלום מול משרד הרישוי, או מכוני הטסטים (שני הגורמים שמאשרים את הג'אנטים). נכון שאפשר לשים ג'אנט גדול, לרדת בחתך ולהישאר עם קוטר כללי זהה, אבל זה עדיין לא הופך את זה לחוקי.

אתה מוזמן לחפש הודעות של KOMPY, אשר עוסק במקצוע בשביל לראות שאתה טועה. נכון, יש מקרים שבהם הדבר חוקי לחלוטין ואפשר לעלות מידה או שתים, אולי במקרים קיצוניים שלוש מידות. יש גם הגדרות מאוד ברורות לזה. במדינות מפותחות יותר אתה יכול לשים מה שאתה רוצה כמעט, וזה חוקי, ולכן אפשר לפגוש סקסו עם ג'אנט 17 באנגליה, בארץ זה פשוט לא יהיה חוקי (בצינורות המקובלים לפחות).

גיא

• תוכן חדש...