Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעתיים, Buki כתב:

הגשתי בקשה להישפט, כבר יש תאריך. אני אעדכן כמובן.

תגיד לשופט שיצפה בוידאו (תסביר לו  גם על הנת"צ),

תציג לו את אותה תקנה של כניסה לצומת פנוי

ותשאל אותו: מגיע לי קנס או צל"ש?

פורסם
בתאריך 27.9.2023 בשעה 03:38, Buki כתב:

את הבקשה לביטול שלחתי דרך אתר המשטרה, יש מערכת מסודרת להגשת פניות נהגים On line, אין שם אפשרות לאתר יחידות ספציפיות. 

זה נראה לי תהליך מורכב מידי להגיע למפקד היחידה שאחראית על שומרי הדרך לכן על זה ויתרתי. 

מניסיוני לא משנה כמה מנומקת הבקשה שלך לביטול, ולא משנה כמה הדו"ח מונפץ - אתה תקבל תשובה אוט' שהדוח נבדק ונמצא תקין.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Morningstar כתב:

מניסיוני לא משנה כמה מנומקת הבקשה שלך לביטול, ולא משנה כמה הדו"ח מונפץ - אתה תקבל תשובה אוט' שהדוח נבדק ונמצא תקין.

כאילו ששומרי דרך נוהגים ולא עושים טעויות, אז הם מדווחים, מעניין אם על עצמם הם לא מדווחים.

קיבל לדעתי דוח קטטנוני ולא מוצדק, היה נכנס לצומת אז היה חוטף דוח נתצ כי יש נתיב נת"צ או היה חוסם את הצומת, לא נכנסים לצומת לא פנויה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם
לפני כשעה, Morningstar כתב:

כנראה שהם מבטלים רק אם יש טעות טכנית כמו טעות במספר הרכב, משהו מוחלט שלא ניתן לפרשנויות.

לפני כמה שנים קיבלתי דו"ח מהירות ממצלמת א-3.

הרכב שלי בצילום היה בנתיב 3, בפרטי הדו"ח הופיע נתיב 2, בו נסע רכב אחר.

שלחתי אז בקשה לביטול והדו"ח בוטל, כתבו "מתנצלים, הדו"ח נערך בשוגג למכוניתך".

פורסם
לפני 10 שעות, Buki כתב:

כנראה שהם מבטלים רק אם יש טעות טכנית כמו טעות במספר הרכב, משהו מוחלט שלא ניתן לפרשנויות.

לפני כמה שנים קיבלתי דו"ח מהירות ממצלמת א-3.

הרכב שלי בצילום היה בנתיב 3, בפרטי הדו"ח הופיע נתיב 2, בו נסע רכב אחר.

שלחתי אז בקשה לביטול והדו"ח בוטל, כתבו "מתנצלים, הדו"ח נערך בשוגג למכוניתך".

כי היה להם מישהו אחר להאשים. 

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

לי נתנו דוח מטומטם על נסיעה בנתיב השמאלי כשאני הייתי הרכב היחיד שם באמצע הלילה.

העברתי לעו"ד, בוטל הדוח מהתיישנות

פורסם (נערך)

יש הבדל בין המקרה שלך למקרה של בוקי.

ע”פ החוק היבש אתה עברת על החוק. מטומטם או לא מטומטם, אסור לנוסע בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה גם אם אתה לבד באמצע הלילה.

בוקי לא עבר על שום חוק, להיפך אם היה נוהג כמו שמנפיק הדו”ח ציפה ממנו, הוא היה עובר על החוק.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • אהבתי 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
בתאריך 11.10.2023 בשעה 21:37, Guyziv כתב:

לי נתנו דוח מטומטם על נסיעה בנתיב השמאלי כשאני הייתי הרכב היחיד שם באמצע הלילה.

העברתי לעו"ד, בוטל הדוח מהתיישנות

לדעתי המיזם הזה הוא מייזם קטנוני, מדווחים סתם על כל עבירת תנועה גם אם אינה מסכנת חיים, גם אם אדם בשוגג עשה עבירה שהיא לא מסכנת חיים ורואים זאת בסרטון, במקום שיתמקדו באמת בעברייני תנועה מסכני חיים כמו שיש בדרום הפרוע.

אין נהג אחד שלא עושה טעויות ואם אחד כזה יבוא ויגיד שכן אז הוא שקרן! כולנו בני אדם וכולם עושים טעויות לכן גם שומרי דרך לא "טלית שכולה תכלת" אני גם דיי בטוח שגם הם עושים עבירות תנועה בשוגג גם עבירות מזעריות ולא לו דווקא מסכני חיים.

פורסם

המיזם גם ככה חצי רגל בקבר, והבעיה של חוסר שוטרים בכבישים קיימת וצריך למצא פתרון.

חוסר פתירת בעיות הוא אופי בעייתי בארץ והמשפט השגור "יהיה בסדר", במיוחד בתקופה האחרונה מלמד לכל דבר מגיעה גם  הסוף.

פורסם
לפני כשעה, viper83 כתב:

המיזם גם ככה חצי רגל בקבר, והבעיה של חוסר שוטרים בכבישים קיימת וצריך למצא פתרון.

חוסר פתירת בעיות הוא אופי בעייתי בארץ והמשפט השגור "יהיה בסדר", במיוחד בתקופה האחרונה מלמד לכל דבר מגיעה גם  הסוף.

אם השכר הנמוך שהם מקבלים והיחס המשפיל מצד האזרחים אין פלא שחסרים שוטרים, אך לתת לאזרחים לאכוף עבירות תנועה זה לא פתרון.

המיזם אומנם לא פעיל כמו פעם אך עדיין לא אומר שאין אכיפה מצד שומרי עדיין.

הפתרון זה רק הרתעה ומשטרה שתאכוף עבירות ולא אזרחים כי במיזם שומרי דרך גם אם תיעדו עבירות מסכנות חיים ולא הצליחו לזהות מספר לוחית רישוי אז העבריין לא יקבל דוח, גם רכבים פלסטינים ביהודה ושומרון שטחי C שומרי דרך לא יכולים לאכוף אלא רק שוטר שנמצא בעת ביצוע העבירה של הרכב הפלסטיני.

פורסם

שומרי הדרך לא אוכפים את החוקים, מי שמנפיק את הדוחות זה משטרת ישראל לאחר ששוטר שיש לו את הסמכות לקבוע על דבר עבירה, גם אני "זכיתי" לסרטון ואין לי שום בעיה לעמוד למשפט ולתת דין וחשבון על המעשים שלי, בלי תירוצים והתחקמויות. 

בדיוק על הבעיה הזאת רשמתי, שאין מספיק שוטרים בכבישים שנותנים אכיפה משמעותית להשליט סדר בקאוס שנקרא "הכבישים בארץ".

בלי להיכנס לסיבת הקמת הפרויקט הנ"ל, למצב האבסורדי לדעתי של שיטור אזרחי, בדומה לכל ההפרטות הקיימות וחוסר שליטה של הממסד המתפורר בכל אספקט מהחיים.

פורסם

זה כבר טימטום! הרבה כשלים יש להם שם, נניח מתעדים נהג עובר באדום עכשיו אם ברמזור היה צהוב שנייה לפני שהרמזור נהיה אדום וכביכול הנהג עבר עם הגלגלים את קו העצירה וכבר נכנס באדום הם לא יכולים לתת דוח כי מבחינה משפטית זה לא תופס, עוד כשל זה שהם לא מצליחים לפעמים לזהות לוחית רישוי והרבה דוחות נדחים.

פורסם

כתבת דברים לא נכונים: עבירת מעבר באור אדום מתרחשת כאשר הנהג לא עצר בקו עצירה/מעבר חציה/ רמזור קרוב/ קו הצומת לאחר שהופיע אור אדום ברמזור.

לגבי המיזם שומרי דרך, בהחלט יש תקלות, כמו בכל דבר אחר בחיים, אבל כאן לפחות קיים תיעוד בזמן אמת שניתן לבחון ובמקרה הצורך להתגונן מולו משפטית. וזאת להבדיל בדוח הניתן על ידי שוטר שאינו מחוייב בתיעוד כלשהוא.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...