Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, דובצע כתב:

כשעשיתי רשיון חלמתי ליקנות גולף דור 4 ששידרה לי אלגנטיות ושיכלול לזמנה

בהמשך ראיתי שמה שהיה ניראה לי כבר לא ניראה לי אותו דבר אז כיום אין לי מכונית חלום

IMG_5541.png

הגולף הזו עם מנוע ה 2.0 ליטר הייתה ברשימה שלי הרבה שנים. עדיין במקום טוב ברשימה אולי אפילו לפני ה 190 רק מכיוון שהיא ניתנת להשגה בארץ גם היום. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 22 שעות, yulianx כתב:

לי מתחשק מרצדס s קלאס משמות ה 90 המוקדמות.

והמעניין שמבחינת מחיר אפשר גם לקנות אחת..IMG_1594.thumb.jpeg.b904d050dafd74fb748f41a71b7b905a.jpeg

יש לי חבר הרפתקן משהו שרכש כזו לפני כמה שנים הופתעתי איך רכב כל כך ישן נוח כל כך.

(הוכ מכר איתה בגרושים לאחד מהמגזר אחרי שהוא הוריד את המכנסיים מסתבכות עם תקלה במנוע)

פורסם

ישן, אבל מדובר על ספינת הדגל של מרצדס בזמנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן, וזה מזכיר לי סיפור שרץ בגרמניה עם ההשקה.
לדגם הייתה מערכת אזעקה מובנית ומערכת נעילה שהוגדרה כבלתי ניתנת לפריצה. כחלק מהצגת תכלית הוזמן ״פורץ בדימוס״  על מנת לנסות לפתוח את הדלת. הבן אדם הרים אבן וניפץ את השימשה בדלת 🤣

• מצחיק 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איזה יופי של נושא לשירשור!

יש לי חבר כזה טוב, שאנחנו הכי אוהבים לשלוח אחד לשני לינקים של-Bring a Trailer עם הרכב האחד שהוא הכי גבוה במדד הייחודיות.

והכי כיף להתחקות למה כן ולמה לא.

כל כך הרבה רכבים, כל כך הרבה חלומות.

בסוף תמיד אנחנו מסכמים על אחת איטלקית מרושעת כאן במהדורה האחרונה, עם תג מחיר מופרע.

https://bringatrailer.com/listing/1994-lancia-delta-integrale-evo-2-15/

Screenshot_20230906_223034_Chrome.jpg

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
בתאריך 5.9.2023 בשעה 22:02, Fazer כתב:

איך אמר פעם קלארקסון (או אולי זה היה האמונד, או מיי... לא באמת זוכר): Every man has the perfect 10 car garage in mind. אז גאראז' עם 10 רכבים זה קל, אפשר לסמן וי על הרבה חלומות מוטוריים, אבל אם היו מכריחים אתכם לבחור רכב אחד בלבד, מה החלום המוטורי שלכם?

בשבילי זו הרנו 5 טורבו. אפילו לא יודע להסביר למה בדיוק, אבל מהרגע שראיתי אותה באחד מגליונות טורבו המוקדמים זה פשוט היה זה. וכן, יש גם מכוניות אחרות מתקופת Group B שהייתי רוצה בגראז' החלומות שלי, למען האמת כל אחת מהן תעשה אותי מאושר, ויש אפילו מכוניות שאינן אקזוטיות - נגיד לנצ'יה בטא קופה, או פיאט פנדה 4X4 משנות השמונים, אבל אם אני צריך לבחור אחת בלבד זו הרנו ללא ספק.

פעם, אי שם בשנות התשעים של המאה הקודמת, הייתי צעיר תפרן ופיספסתי הזדמנות לרכוש אחת כזו שעמדה באיזשהו מגרש במחיר שהיום אפשר רק לחלום עליו, אבל אז נראה לי בלתי מושג בעליל, ומלבד זאת מעולם אפילו לא נגעתי בכזו וכמובן שלא ישבתי באחת, אבל הפיקסציה נשארה.

בנוגע לפנדה 4 על 4, דבר איתי. נדאג לך לסיבוב.

לגבי מה שחסר כרגע במצבת הרכבים אצלי - 205 GTi. אין למצוא.

אגב, לפני כמה חודשים הלכתי לראות GTE שפורסמה למכירה. זו הגרסת הזרקה הספורטיבית של ה5. לצערי היא הייתה במצב שונה לגמרי ממה שהיה בתמונות ובמודעה. בזבוז זמן משווע.

אבל קח תמונה, להנאה.

IMG-20230610-WA0053.jpg

לאוהבי הסיסלי קחו גם כמה תמונות מבפנים...

IMG-20220924-WA0029(1).jpg

IMG-20220924-WA0019(1).jpg

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@EliC25 גם אני רציתי ללכת לראות את אותה GTE, אבל לא יצא - במודעה היא נראתה שמורה בצורה משגעת.

ולגבי הפנדה, קדימה, תארגן משהו. מאוד רוצה לשבת באחת כזו.

פורסם

עד לפני כמה חודשים החלום שלי תמיד היה לנסר איוו 10

אבל לפני חצי שנה החלום התחלף ברימאק נבארה אחרי שראיתי אחת בתערוכת רכב. כל סרטון נוסף שהם מעלים בCARWOW עושה לי עצב בלב שבחיים לא תהיה לי כזאת. מכונה מדהימה

• אחראי פורום
פורסם
לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

בנוגע לפנדה 4 על 4, דבר איתי. נדאג לך לסיבוב

היא כחולה-אפורה? לפני שנים נתקלתי בה כמה פעמים ומאז כלום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 11 דקות, itaysamurai כתב:

היא כחולה-אפורה? לפני שנים נתקלתי בה כמה פעמים ומאז כלום.

לא, הכחולה ילידת הארץ וגם אני לא יודע מה עלה בגורלה.

ירוקה, מיובאת מאיטליה 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...