Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אמר פעם קלארקסון (או אולי זה היה האמונד, או מיי... לא באמת זוכר): Every man has the perfect 10 car garage in mind. אז גאראז' עם 10 רכבים זה קל, אפשר לסמן וי על הרבה חלומות מוטוריים, אבל אם היו מכריחים אתכם לבחור רכב אחד בלבד, מה החלום המוטורי שלכם?

 

בשבילי זו הרנו 5 טורבו. אפילו לא יודע להסביר למה בדיוק, אבל מהרגע שראיתי אותה באחד מגליונות טורבו המוקדמים זה פשוט היה זה. וכן, יש גם מכוניות אחרות מתקופת Group B שהייתי רוצה בגראז' החלומות שלי, למען האמת כל אחת מהן תעשה אותי מאושר, ויש אפילו מכוניות שאינן אקזוטיות - נגיד לנצ'יה בטא קופה, או פיאט פנדה 4X4 משנות השמונים, אבל אם אני צריך לבחור אחת בלבד זו הרנו ללא ספק.

 

פעם, אי שם בשנות התשעים של המאה הקודמת, הייתי צעיר תפרן ופיספסתי הזדמנות לרכוש אחת כזו שעמדה באיזשהו מגרש במחיר שהיום אפשר רק לחלום עליו, אבל אז נראה לי בלתי מושג בעליל, ומלבד זאת מעולם אפילו לא נגעתי בכזו וכמובן שלא ישבתי באחת, אבל הפיקסציה נשארה.

  • אהבתי 4
פורסם

לי מתחשק מרצדס s קלאס משמות ה 90 המוקדמות.

והמעניין שמבחינת מחיר אפשר גם לקנות אחת..IMG_1594.thumb.jpeg.b904d050dafd74fb748f41a71b7b905a.jpeg

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה לי לבחור משהו ספציפי כי יש הרבה רכבים שהייתי שמח ובטח מחר אזכר ברכב אחר בכלל, למשל סיטרואן XM, או DS, או פיגו 504 קבריול, בוליט 1968, פולקסוואגן, סיטרואן DS סהרה, לא חסר.

 

אבל תמיד היתה לי חיבה לBMW סדרה 7 של שנות ה-90, אני חושב שהיא הגירסה הכי יפה משלל סדרות ה-7.

 

 

96bmw740i.jpg

  • אהבתי 2

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

הייתי בפברואר בתערוכת רטרומובייל בפריז.

אני שומר שבת, לכן לא יכולתי לצלם.

אבל נכנסתי למכירה הפומבית של ארטקוריאל שנערכה בשבת בעזרת תעודת עיתונאי.

מזל שהיה שבת, כי BMW 850i מודל 1991 במצב מצוין נסגרה שם ב41000 אירו. אם לא הייתה שבת, הייתי מתפתה להרים את היד עם הצעה...

רנו 5 טורבו (ככל הנראה אחת מיוחדת עם הסטוריה) נסגרה ב166880 אירו!

הורדתי את התיאור עכשיו מקטלוג המכירה.

הייתה חוויה מדהימה לראות מכוניות אקזוטיות עוברות אחת אחת מתחת לפטיש המכירה.

https://www.artcurial.com/en/sale-4315-retromobile-2023-artcurial-motorcars

להורים שלי ז"ל היו בתחילת שנות ה80 זוג רנו 5TL, לא משהו מדהים להיזכר בו.

850i.JPG

renault 5.JPG

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זאת של חבר, קנה לא מזמן. רוצה שאשאל אותו איפה?

 

GPOPXL_20230831_185515633.jpg

  • מצחיק 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@amosbmw תסתכל על מספר הייצור של הרנו. אולי רומז למשהו מבחינת ערכה.

 

 

  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, amosbmw כתב:

רנו 5 טורבו (ככל הנראה אחת מיוחדת עם הסטוריה) נסגרה ב166880 אירו!

המחירים האלו הופכים להיות הנורמה - ראיתי אותן נמכרות בין 100-150 אלף יורו, וזו בצילום המסך שלך (הכחולה) היא נדירה מאוד - רכב מספר 2 שיוצר (שלדה 002), עם קילומטראז' אפסי, ובצבע כחול שבזמנו מעט מאוד הזמינו ולכן הפך לנדיר מאוד ברבות השנים (בעיני הוא מכוער, אבל על טעם ועל ריח...)

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • אחראי פורום
פורסם

אתמול בדיוק דיברתי עם בעלים של דה שבו רגילה על הסהרה. ידעתי שיש אחת בארץ, מסתבר שיש שלוש.

הן יקרות בטירוף ונהוג לבנות רפליקות ע"ב דה שבו רגילה.

 

ברשימה שלי הולכות מכות על המקום הראשון לנצ'יה דלתא אינטגרלה ובמוו E30 M3.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

פיאט פנדה דור ראשון 4X4 sisley עם גג ברזנט
בדיוק כמו שצולמה ב - the grand tour בקולומביה... גם באותו הצבע אם אפשר

The Grand Tour" The Colombia Special Part 1 (TV Episode 2019 ...

  • אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
×
×
  • תוכן חדש...