Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

נוסע בקרוב לחודש במדינת עולם שני/שלישי (הודו). מחפש כרטיס אשראי עם הנחות על דמי עמלות גיהוץ או משיכת מזומנים (כאמור חיי יום יום).. האם יש חיה כזאת?

פורסם (נערך)

תתחדש

https://wise.com/invite/dic/avih3

image.thumb.png.5d415d0ef12ca4580f97a4e986d234f1.png

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • רעיון גרוע 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כרטיס מקס של ''כזה אני רוצה'' או ''רעות תקני לי'' נותן עמלה מופחתת של 1% בגיהוצים ותשלום באינטרנט. במשיכת מזומן אותה עמלה של 3%.

נראה לי שיש כרטיסים של מועדונים מסוימים שנותנים 0.5%, לא יודע להגיד איזה.

ואחרון חביב זה בנק OneZero שבמסלול היקר שלו יש 0% עמלה, אבל צריך לשלם חודשית על החשבון.. אם ההוצאות מאד גבוהות זה אולי משתלם, אבל סביר שלא.

פורסם

כרטיסי מקס שהוזכרו וגם כרטיסי מועדון אחרים של מעסיקים/חבר/הייטקזון/מועדוני צרכנות/בוגרי אוניברסיטאות.

לשלם בגוגל/אפל. 

יש לי ניסיון טוב עם כאל  שמחדשת את הכרטיס בטלפון באופן מיידי במקרה הונאה/אובדן/גניבה. אני משתמש במועדון אלעל עם עמלת המרה 1.4% ובוגרי הטכניון (מקס) עם עמלת המרה 1.2%.

חשוב להחזיק יותר מכרטיס אחד, כאשר לפחות אחד הכרטיסים ויזה והאחר מאסטרקארד, והם חבויים בפאוץ' נסתר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה זה משנה?
הבנאדם ביקש פיתרון טוב וקיבל אחד (לא מכיר עניין שזה לא פועל מישראל כפי שכתב אחד המגיבים)
בדר"כ הפנייה שכזו נותנת גם הטבה לצד המצטרף, זה הנהנה וזה לא החסר
ההפניה נשלחה מליק גלוי 
אז מה בדיוק הבעיה?

image.png

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חוץ מזה, מדובר בכרטיס חיוב מיידי ועמלת ההמרה 2.25% (מאירו, שעליו העמלה בד"כ נמוכה) הרבה כרטיסים ישראליים יתנו שער יותר טוב, ואחיד לכל מטבע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מספיק שנים בפורום בכדי לדעת שאני לא מיעץ אלא אם הייתי עושה את זה בעצמי
בטח לא בשביל 10 דולר... אף פעם, אבל אף פעם לא נתתי המלצות שאני לא מאמין בהם מבלי שיהיה לי שום אינטרס
בכרטיס הזה אתה טוען כסף מראש בהעברה בנקאית ושער המרה יציג ועמלת המרה מהנמוכות שאני מכיר.
תמיד יש כרטיס אחר שעדיף עליו... לא מכיר ולא לכולם יש אבא שעובד בסולתם
הכרטיס עובד בישראל ובהודו
ואם גם הצד המצטרף נהנה מהטבה, לא הבנתי למה זה כואב לך כל-כך
image.thumb.png.e4376e11fd4854f00e30d177a734b016.png

פורסם

הכרטיס של wise עובד בישראל, וישראלים יכולים להשתמש בשירותים שלהם להעברות כספים, אבל תושבי ישראל לא יכולים להנפיק כרטיס שלהם.

https://wise.com/help/articles/2968915/can-i-get-the-wise-card-in-my-country

לי יש כרטיס מתקופה שגרתי בצרפת, כשהם הבינו שאני כבר לא ושיניתי כתובת לישראל הכרטיס ממשיך לעבוד אבל אני לא יכול להנפיק חדש, גם לא וירטואלי וגם לא מספר זמני (פיצ'ר שקיים ברוב הבנקים הדיגיטליים באירופה).

• אהבתי 1
פורסם

לא יודע אם זה עדיין עובד ככה אבל השיטה לצמצם הוצאות מט״ח בזמנו היתה לפתוח חשבון מט״ח בבנק ולבקש מהם לחייב את המט״ח ישירות ממנו. ואז אין עמלת המרה כל עוד יש מספיק מהמטבע האמור.

לפחות עבד ככה בזמנו עם דולרים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בנושא קשור - שמעתי שרוולוט רוצים להכנס לישראל. אם זה קורה - מאוד ממליץ. אבל כנראה לא יעזור לפותח השרשור כעת.

פורסם
לפני כשעה, Liviur כתב:

לא יודע אם זה עדיין עובד ככה אבל השיטה לצמצם הוצאות מט״ח בזמנו היתה לפתוח חשבון מט״ח בבנק ולבקש מהם לחייב את המט״ח ישירות ממנו. ואז אין עמלת המרה כל עוד יש מספיק מהמטבע האמור.

לפחות עבד ככה בזמנו עם דולרים.

זה פועל רק בדולר ארה"ב, אירו וליש"ט, וצריך להשוות את עמלת ההמרה של הבנק לזו של חברת האשראי. אם תשלם במטבע שאינו זה של חשבון המט:ח ימירו פעמיים (נניח מדולר לשקל ואז משקל לקרונה), על העמלה הכרוכה בכך.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...