Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר רציף בסוזוקי קרוסאובר 2016

מעבר לפיתרון נפתר ע"י סולל הדרך,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע , יש בעיות עם הגיר הזה והיבואן הרחיב אחריות ל 10 שנים או 150000 ק"מ .

זאת בניגוד לקרסו למשל "שלא שמעו" שיש בעיות גיר אצלם.

קניתי את הרכב בדמצבר 2021 עם 52000 ק"מ , יד ראשונה , כל הטיפולים במורשה יבואן ואז הוא נסע היטב .

המשכתי לטפל באותו מוסך כסוג של ביטוח לגיר.

בחודשים האחרונים התחילו קרטועים בעיקר בנסיעות בירושלים במקומות קבועים בעיר אך גם באיזור המרכז עד כדי כך שאשתי שתחיה ציינה זאת.

לא נדלקו נורות אזהרה.

תחילה הלכתי למוסך המורשה שבו הרכב טופל , לקחו הקלטה , העבירו למרכזי ולא אישרו החלפה .

המצב החמיר עוד , ניגשתי למוסך המרכזי בפתח תקווה והפעם אישרו החלפה מלאה של הגיר.

התהליך לקח 3 ימים ומייד מורגש שיפור אך טרם נסעתי בירושלים וזהו המבחן המלא מבחינתי.

מקווה שבזאת הסתיים העניין.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 12 שעות, zvigolden כתב:

כידוע , יש בעיות עם הגיר הזה והיבואן הרחיב אחריות ל 10 שנים או 150000 ק"מ .

זאת בניגוד לקרסו למשל "שלא שמעו" שיש בעיות גיר אצלם.

קניתי את הרכב בדמצבר 2021 עם 52000 ק"מ , יד ראשונה , כל הטיפולים במורשה יבואן ואז הוא נסע היטב .

המשכתי לטפל באותו מוסך כסוג של ביטוח לגיר.

בחודשים האחרונים התחילו קרטועים בעיקר בנסיעות בירושלים במקומות קבועים בעיר אך גם באיזור המרכז עד כדי כך שאשתי שתחיה ציינה זאת.

לא נדלקו נורות אזהרה.

תחילה הלכתי למוסך המורשה שבו הרכב טופל , לקחו הקלטה , העבירו למרכזי ולא אישרו החלפה .

המצב החמיר עוד , ניגשתי למוסך המרכזי בפתח תקווה והפעם אישרו החלפה מלאה של הגיר.

התהליך לקח 3 ימים ומייד מורגש שיפור אך טרם נסעתי בירושלים וזהו המבחן המלא מבחינתי.

מקווה שבזאת הסתיים העניין.

נסיעה עכשו לירושלים עברה חלק .

ק"מ בהחלפת הגיר 76400

פורסם

ממש לא למכור... הרווחת רכב אמין לעוד לפחות 70K ואאל"ט הגיר שופר ככה שלא צפויות בעיות מהגזרה הזו

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 13 שעות, ereznaa כתב:

באופן אישי הייתי מציע לך למכור את הרכב אחרי ההחלפת גיר 

בטח למכור. 

לתת למישהו רכב עם ק"מ נמוך מטופל במורשה, עם גיר חדש (לא משומש או משופץ) שסביר להניח יסע לפחות עוד 7-8 שנים כמו שנסע הגיר המקורי ובמקום זה להוסיף כסף ולקנות ממישהו רכב אחר במצב לא ידוע.

הגיוני מאוד. 

• אהבתי 2

פורסם (נערך)
לפני שעה, Buki כתב:

עם גיר חדש (לא משומש או משופץ)

לא נראה לי גיר חדש, אלא משופץ (החלק הפגום פשוט הוחלף) בארץ או בחו"ל. לא סביר כלכלית "לחלק" גירים חדשים ללקוחות בגלל חלק אחד שלא תוכנן או יוצר טוב. מתקלקלת מכונת כביסה, היבואן ישר מחליף אותה? לא. הוא מחליף את החלק הפגום.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

למייטב ידעתי גיר חדש קומפלט, היצרן Jatco לא מאפשר שיפוץ של התיבות האלו. מבחינתו אפשר להחליף בלוק שסתומים או גיר קומפלט.

היצרן לא מוכר חלקים לשיפוץ גיר ואין הוראות יצרן לשיפוץ.

משפצים פרטיים קונים את החלקים מספקי צד שלישי, מאלו שמוכרים ליצרן או תואמים חליפיים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 45 דקות, mcaspi כתב:

מתקלקלת מכונת כביסה, היבואן ישר מחליף אותה? לא. הוא מחליף את החלק הפגום.

בדיוק היבואן לא מחליף את כל הרכב אלא חלק פגום - גיר. 

פורסם

כשהיתה לי התקלה (הביטוי היחיד היה נוריות התראה) נאמר לי שההחלפה היא של "מוח גיר" או תיבה קומפלט, בהתאם לקוד התקלה. 

אצלי הוחלף "מוח גיר" לפני כ-2.5 שנים ו-30,000 ק"מ ובינתיים הכל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

מבחינתו אפשר להחליף בלוק שסתומים או גיר קומפלט.

לפני 29 דקות, sperial כתב:

נאמר לי שההחלפה היא של "מוח גיר" או תיבה קומפלט, בהתאם לקוד התקלה. 

"מוח גיר" זה בלוק שסתומים. 

פורסם

אני יודע, לכן המירכאות.

השתמשתי בלשונו של המוסכניק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, zvigolden כתב:

נסיעה עכשו לירושלים עברה חלק .

ק"מ בהחלפת הגיר 76400

גם בחזור עברה חלק בלי כל מיני תרגילים שהייתי עושה , מצב M וכו'.

בקיצור , נראה שהגיר עכשו תקין וימים יגידו

• תוכן חדש...