Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי לימדו שמהירות האור היא מחצית מהזמן שלוקח לחברת הביטוח להתנער מחבותה כלפי המבוטח.

אני נוסע לא מעט ומבטח באופן אקראי,
לפעמים דרך כרטיס האשראי לפעמים לא... בדר"כ ההבדלים לא משמעותיים
טפו טפו... שנים שילמתי ולא ביקשתי דבר.

לפני כמה שבועות נסעתי לארה"ב עם המשפחה. המזוודות לא הגיעו
לא נעים אחרי טיסה טרנסאטלנטית ללכת לישון עם בגדול לא נקיים ולריב עם נציגי השרות של חברת התעופה שאין להם מושג מהחיים שלהם וגם לא באמת רוצים ויכולים לעזור בכלום, מלבד למלא דו"ח

במקרה הייתי מבוטח בפניקס.
נכנסתי לאפליקציה, העלתי להם את הדוח שקיבלתי בשדה התעופה
עשר דקות אח"כ ענו לי שתביעה אושרה ו 200 דולר למזוודה יועברו לשחשבוני תוך יום עסקים.
שוק!

אין לי מניות אצלם ובכל זאת שווה לשתף, כי גם פידבק חיובי צריך לתת
אני ממש ממליץ עליהם לנסיעות, על סמך הנסיון שהיה לי איתם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

החה לי סיפור דומה לפני 7 שנים באיסלנד. שיחה קצרה לפספורט קארד וקיבלתי PIN, והדרכה לגשת לכספומט הקרוב ולמשוך 150 דולר (כמובן במטבע המקומי). מאז הטכנולוגיה התקדמה קצת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אכן, היום זה הרבה יותר נגיש.

לפני מספר שבועות בטיסת קונקשיין, מזוודה אחת לא הגיעה: כבר כשנחתתי היה לי מייל מחברת התעופה שהמזוודה לא עלתה לטיסה, ניגשתי לדלפק של חברת התעופה, קיבלתי טופס מתאים, העליתי בקשת החזר דרך האפליקציה של חברת הראל ותוך שעה הכסף (150$) עבר אלי דרך ביט.

עריכה אחרונה על ידי גור אדם
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כל הרעיון בביטוח הנסיעות הוא תגובה מהירה, אם למצב חירום רפואי ואם למצב דחוף אחר, כאשר אתה כמה אלפי ק"מ מהבית. אז אין פלא על כך שהחברות מתחרות, בין השאר, על מנגנונים לפיצוי מהיר. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אי שם לפני הקוביד היינו חייבים לראות רופא בBC בקנדה,

קצת התכתבות בווצאפ עם הפניקס והכל הוסבר.

ראינו רופא, שילמנו, שלחנו קבלה, זוכינו.

זה היה יותר זול מפספורטכארד, חוץ מהגימיק של הכרטיס לא רואה יתרונות.

פורסם (נערך)

הכרטיס אינו גימיק. זה בדיוק ההבדל בין לשלם ולתבוע (עפ ההשהיות הנגזרות) לבין תשלום ישיר מחברת הביטוח למותן השירות, בלי מעורבות חשבון הבנק של המבוטח. כמו מוסך "רגיל" לעומת מוסך הסדר.

פספורט קארד הבינו את זה מוקדם ופיתחו את הטכנולוגיה, היום היא נפוצה בהרבה חברות (באמצעות כרטיס או אפליקציה).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

פספורט קארד הבינו את זה מוקדם ופיתחו את הטכנולוגיה, היום היא נפוצה בהרבה חברות (באמצעות כרטיס או אפליקציה).

העניין הוא שהיתרון היחסי שהיה בעבר לפספורט קארד, כבר כמעט אינו קיים. אבל ההפרש הגבוה במחיר קיים.

פורסם

תראה, אני עברתי לפספורט קארד לפני בערך 11 שנים לא בגלל הטכנולוגיה אלא בגלל השירות - היתה לי איזו בעיה רפואית שכללה ביקור במיון 5 חודשים לפני נסיעה, ביקשתי הצעת מחיר מכמה חברות, היחידים שענו לי היו פספורט קארד, והם נתנו תשובה חיובית. בינתיים השירות  שקיבלתי מהם (2 תביעות רכוש קטנות ופניה למיון של אשתי) היה מצויין. 

אבל אין לי למי להשוות, כי בינתיים לא בחנתי אף חברה אחרת. במהלך השנים התעוררו אצלי כמה בעיות רפואיות ופספורט קארד אף פעם לא סירבו לבטח אותי.

• תוכן חדש...