Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכב עירייה פגע ברכב של כאשר הרכב שלי חונה בצורה סדורה בכחול לבן, הרכב הפוגע תועד במצלמת הרכב שלי, לא הייתי ברכב,

הוא ברח ולא השאיר פרטים,

פניתי לחברת הביטוח אשר רוצים לתקן לי במוסך הסדר (הילוך שישי), מדובר ברכב יחסית חדש - פיקנטו Xline 2022,

הנזק הוא כפי שאצרף בתמונות,

מחר שמאי מטעם המוסך מגיע אליי לבדוק,

האמת שאני חושש מתיקון במוסך הסדר כזה.. ואין לי זמן לקחת עורך דין ולנהל תביעה,

פניתי הבוקר לעירייה, ביקשו שהעביר סרטונים ותמונות ותאור המקרה - למחלקה המשפטית, העברתי, מה יקרה מכאן? איני יודע - עיריית בת ים.

מצ"ב הנזק - אשמח להתייעצות.

WhatsApp Image 2023-06-28 at 10.13.57 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-06-28 at 10.13.57 (2).jpeg

פורסם
Just now, IsraCar כתב:

הכל יהיה בסדר, העיריה תשלם לך את מלוא הנזק.

אז האם כדאי להפעיל ביטוח?

או להכניס את הרכב עצמאית לקיה?

פורסם

לא ללכת למוסך הסדר, בטח לא של העיריה.

אתה רוצה מוסך שייצג את האינטרסים שלך, לא כזה שעובד בשביל לצמצם הוצאות לעיריה.

תסביר להם שאתה בוחר את המוסך, ותראה מה הם אומרים. אולי ירצו לראות הצעת מחיר. ואם לא ימצא חן בעינהם, הם יצטרכו גם לשלם על שמאי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, Be roo כתב:

לא ללכת למוסך הסדר, בטח לא של העיריה.

אתה רוצה מוסך שייצג את האינטרסים שלך, לא כזה שעובד בשביל לצמצם הוצאות לעיריה.

תסביר להם שאתה בוחר את המוסך, ותראה מה הם אומרים. אולי ירצו לראות הצעת מחיר. ואם לא ימצא חן בעינהם, הם יצטרכו גם לשלם על שמאי.

מוסך הסדר מטעם הביטוח שלי, שמאי של המוסך שלי מגיע, הילוך שישי זה מה שהוצא לי על ידי הביטוח.

פורסם
Just now, Subie כתב:

מוסך הסדר מטעם הביטוח שלי, שמאי של המוסך שלי מגיע, הילוך שישי זה מה שהוצא לי על ידי הביטוח.

במוסך הסדר אתה לא הלקוח.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Be roo כתב:

במוסך הסדר אתה לא הלקוח.

אז מומלץ לגשת לבד למוסך קיה ולהעביר לעירייה הצעת מחיר ולא להפעיל ביטוח? אם העירייה תתנער מאחריות ולא תרצה לשלם?

הילוך שישי הוצא לי על ידי חברת כלל והם מנהלים את התביעה

עריכה אחרונה על ידי Subie
פורסם

לא יודע אצל מי אתה מבוטח ומה כל הקשקושים האלה של מוסך הסדר ושמאי מטעם המוסך שמנסים להכתיב לך.

למיטב ידיעתי, אתה (רכבך) הוא הצד הנפגע. זכותך לתקן את הרכב במוסך שאתה בוחר ואין לאף אחד זכות להכתיב לך היכן לתקן את הרכב.

אם היו אומרים לך שאתה צריך לשלם השתתפות עצמית, היית משלם?

אם היה מדובר בתאונה באשמתך (שבה אתה צריך לשלם השתתפות עצמית) אז מקובל שיש תעריפים מוזלים למוסכי הסדר.

התאונה לא באשמתך, כל האפשרויות פתוחות. העירייה לא יכולה להתנער מהוכחה כזו מצולמת.

ממליץ בתום תקופת הביטוח לעבור לחברה\סוכנות אחרת.

אסייג רק שכדאי להתחיל בבדיקת הפוליסה שלך, אולי הסכמת לחתום באמת על כך שחברת הביטוח תכתיב לך היכן לתקן את הרכב.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Platinum כתב:

לא יודע אצל מי אתה מבוטח ומה כל הקשקושים האלה של מוסך הסדר ושמאי מטעם המוסך שמנסים להכתיב לך.

למיטב ידיעתי, אתה (רכבך) הוא הצד הנפגע. זכותך לתקן את הרכב במוסך שאתה בוחר ואין לאף אחד זכות להכתיב לך היכן לתקן את הרכב.

אם היו אומרים לך שאתה צריך לשלם השתתפות עצמית, היית משלם?

אם היה מדובר בתאונה באשמתך (שבה אתה צריך לשלם השתתפות עצמית) אז מקובל שיש תעריפים מוזלים למוסכי הסדר.

התאונה לא באשמתך, כל האפשרויות פתוחות. העירייה לא יכולה להתנער מהוכחה כזו מצולמת.

ממליץ בתום תקופת הביטוח לעבור לחברה\סוכנות אחרת.

אסייג רק שכדאי להתחיל בבדיקת הפוליסה שלך, אולי הסכמת לחתום באמת על כך שחברת הביטוח תכתיב לך היכן לתקן את הרכב.

כך אעשה אעבור בהמשך,

בכל אופן, מגיע שמאי מטעם המוסך שבחרתי (הילוך שישי מורשה קיה באזור), לאחר מכן, את כלל המסמכים ואת התיקון + הערכת השמאי והקבלה של התיקון, אני מעביר לעורך דין מטעם כלל אשר מבצע תביעה כנגד העירייה,

כלל אמרו לי שאין לי צד בדבר, העורך דין מטפל בכל לאחר העברת המסמכים ותיקון הרכב.

זה עורך דין שכלל העבירו אותי אליו שפועל מטעמם (מסלול עורך דין).

כמובן שהמוסך מקבל ממני צ'ק דחוי לשלושה חודשים קדימה.

עריכה אחרונה על ידי Subie
פורסם (נערך)

בדוק האם הטיפול דורש השתתפות עצמית / משפיע על הפרמיה שלך בעתיד. 

כמו כן בדוק קודם מול העירייה, יתכן ואין צורך להכנס לתביעות. 

מהניסיון שלי עם עירייה אחרת, יש מחלקה שמטפלת בנושאים כאלו, ממני ביקשו לשלוח הצעת מחיר, תמונות ופרטים. 

ונאמר שנזק של עד 10 אלף ישולם בהעברה לחשבון, וכך היה. 

לא היה צורך בעו"ד ותביעות. 

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

זה הליך שנקרא "דרישה בשם".

עורך הדין מתנהל כך שהפוליסה שלך לא נפגעת, אתה לא משלם השתתפות עצמית, ולא מתייקרת  לך הפוליסה.

עורך הדין הוא ריטיינר של כלל, אבל שים לב שיש להם לפעמים (מנסיון בשני מקרים שונים) נטיה לגרור את העניינים לבית המשפט, זה כנראה מגדיל להם את התשלום, אבל לך יש אינטרס לקבל את הכסף מהר (לפני שנפדים הצ'קים הדחויים למוסך) ועם הכי פחות מלחמות מיותרות.

לעו"ד יש אינטרס קצת אחר, תשגיח עליו.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

על דבר אחד אני יכול להמליץ לך חד משמעית:

אל תתקן במרכזי של קיה בשורק, הם חובבנים.

הילוך שישי לדעתי מורשה של קיה, אז לא רואה למה לא לזרום עם הביטוח, אתה יכול גם לגשת לפחח מומלץ אחר לקבל הצעת מחיר לפי חלפים איכותיים וללכת עם זה לעירייה. לא בטוח שהביטוח צריך להיות מעורב.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עדיף לערב את הביטוח, אני לא חושב שמישהו בעיריה יש לו כוח להתעסק עם זה אז יגידו לך פשוט לפנות לביטוח.

לגבי המוסך, זה עובד ככה >
אתה מוצא מוסך ושמאי לטעמך
אתה משאיר למוסך צ'ק בטחון למקרה שהביטוח לא ירצה לשלם
אתה שולח את הדוח שמאי והקבלות של התיקון לחברת הביטוח שלך
חברת הביטוח שלך תובעת את הביטוח של הרכב הפוגע

אם אין לך אשמה בתאונה זה לא יחשב לך בתוך ההיסטוריה ולא יגרום לעליה בפרמיה שנה הבאה. 
לגבי ללכת לעיריה.. אתה משלם כל שנה אלפי שקלים לחברת הביטוח כדי שתתעסק בלתבוע את הצד השני במקומך למה שתעשה את העבודה שלהם?

פורסם

אצלי ב-MAI70 היא אומרת "new surveillance video recorded". זה גם מאוחסן בתיקייה נפרדת.

(לרוב מה שמצולם זה אני, טורק את מכסה תא המטען 😁)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...