Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן לרכב

AutoCad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם ובוקר טוב

אבי הוא עוסק מורשה הוא נוסע המון ברכב(מעל 20 אלף ק"מ בשנה) וחשבתי לברר לגבי דלקן.עכשיו אני רואה שיש כל מיני חברות ולצערי אני לא מבין בזה כלום אז אשמח בבקשה לעזרה מהמומחים פה בפורום מה עלויות ההתקנה? והאם זה באמת יחסוך לו משהו? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב.

פורסם

בעיקר נוחות ולקבל קבלה מרוכזת בסוף החודש.

מחיר? אם הוא מתדלק תמיד באותו מקום אז אפשר למצוא תחנה מקומית שתהיה זולה יותר מהדלקנים למיניהם (למשל מיקה באשדוד שאני מתדלק).

אבל אם הוא נוסע בכל הארץ ומתדלק בכל מקום דלקן יכולה להיות אופציה טובה ונוחה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 20 דקות, AutoCad כתב:

שלום רב לכולם ובוקר טוב

אבי הוא עוסק מורשה הוא נוסע המון ברכב(מעל 20 אלף ק"מ בשנה) וחשבתי לברר לגבי דלקן.עכשיו אני רואה שיש כל מיני חברות ולצערי אני לא מבין בזה כלום אז אשמח בבקשה לעזרה מהמומחים פה בפורום מה עלויות ההתקנה? והאם זה באמת יחסוך לו משהו? תודה רבה לעונים והמשך יום טוב.

לא יודע לענות על כל מה שאתה שואל, אבל ממה שביררתי לעצמי בעבר וממה ששמעתי מאחרים, כמה דברים קטנים שזכורים לי היטב:

1. ההנחה לרוב מותנית בכך שהתשלום יהיה בהוראת קבע בבנק ולא בכרטיס אשראי. אם זה נוח גם ללקוח- אז מצויין.

2. הנחות משמעותיות יהיו בעיקר בחברות זעירות, או בחברות קטנות בזמנים מאוד ספציפיים בהם הביקוש נמוך (הנחות משמעותיות במונחים של דלק, כן? לא הנחה של 10%, אל תצפה לזה).

3.  כמעט תמיד החברות מתגאות ב"כך וכך אגורות הנחה" לעומת מחיר עם שירות מלא, אל תיפול לשקר הזה ותברר על מה בדיוק מדובר וכמה אתה באמת חוסך לעומת תידלוק רגיל שהוא כמובן בשירות עצמי.

4. בסולר יש הבדלים גדולים מאוד בין תחנות שונות, ולכן אם מדובר על רכב עם מנוע דיזל כדאי לבדוק בכל תחנה האם בכלל משתלם להשתמש בדלקן לעומת מחיר משאבה.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...