Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות

היום מותקנת מערכת מקורית יחד עם מערכת של גיל קאר (פותח מסך. למה זה נקרא ככה בכלל 🤨). עוברים ביניהם על ידי לחיצה על home.

המערכת של גיל קאר לא משהו (במיוחד בוויז שנורא קשה להקליד כתובת...) ואני רוצה להחליף אותה.

יש פתרונות בסגנון של פותח מסך שאני יכול להחליף רק את המחשב ולהשאר עם המסך המקורי? כלומר שיהיה לי אנדרואיד נורמלי ועדיין לשמור על המערכת המקורית

אם לא, אז האם יש מערכות אנדרואיד שישמרו לי על כל השימושיות שיש במערכת המקורית, כולל שליטה מההגה והצגת פרטי השיר למסך בלוח השעונים?

תודה :)

פורסם (נערך)

אחרי 3 שנים של מריבות עם מערכת גיל-קאר ואינסוף ריסטרטים, התקנתי מערכת TEYES CC3 (רכב קורולה HB).

יקרה, אך עבורי שווה כל אגורה.

הרבה יותר נוחה מהמערכת של גיל-קאר. מודה - הייתי צריך לבצע ריסטרט מספר מועט של פעמים (מאחר וה-GSP לא קלט מיקום - עקב בעיה בתוכנה שתוקנה אחרי 2-3 שבועות ).

הרבה יותר נוח. להבנתי, שומר על רוב הפונקציונליות של מערכת גיל-קאר (יש מספר דברים שמוותרים עליהם - לטעמי הם זניחים).

יש שליטה מההגה. מציג תדר של תחנת רדיו בלוח שעונים (חסרון : לא מציג שם תחנה בלוח שעונים + לא מכבה תדר תחנה מלוח שעונים. מצריך לחיצה על כפתור כלשהו בהגה בכדי לכבות הצגת התדר).

אינני יודע האם מציג שם שיר בלוח שעונים (לא שמתי לב).

AA אלחוטי. אין שליטה על WALK ME HOME (לפחות, לא משהו שאני ראיתי)

הרבה יותר נוחה להקלדת כתובת בווייז (גם בעיצוב החדש שלו).

סים לרשת אלחוטית ניתן להחלפה בקלות (נמצא בתוך דונגל חיצוני).  יש מאוורר למערכת בילט-אין (מאידך, גם כאשר המערכת חמה עקב מזג האוויר הקיצי, לא הבחנתי בהשפעה על ביצועי המערכת).

נתוני צריכת דלק - מוצגים בצורה מעט שונה.

יש עדכונים לתוכנה (אפשרי להפליש ע"י חיבור דיסק און-קיי או OTA). הביצוע מאוד פשוט וקל.

מצלמה אחורית - ללא שינוי

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...