Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האכלת חתולי רחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר מישהו ממוצא מזרחי, שמאכיל חתולים באיזור מסויים בצורה מאוד רצינית.

כמעט כל יום הוא קונה חזה עוף\פרגיות\סטייקים\שניצלים במחלקת הבשר בסופר, נוסע למקום הקבוע שלו ומאכיל בזה חתולים. לפעמים פעמיים ביום.

אני עומד ומדבר איתו בזמן שהוא פותח אריזות חדשות של בשר טרי, מחלק לחתיכות וזורק לכל חתול בנפרד. אם הם מתחילים לריב, הוא פותח עוד אריזה ומחלק להם עוד,

עד שנגמר. לא מעלה את הבשר לבית.
פעם דיברתי איתו הרבה, הוא מאוד נהנה מזה, תמיד חיובי ומדבר בנימוס ואמר שזה עושה לו טוב. לפעמים אני מסתכל עליו ואומר לו שיזרוק לי גם, כי אני לא אכלתי כמו שהחתולים אכלו.

פעם מישהי שמתגוררת בקרבת המקום שהוא מאכיל בו התלוננה עליו והגיעו אליו לבית פיקוח עירוני ושוטר, אמרו לו שעל כל האכלה זה 100 שקל קנס, הוא שאל אם אפשר לשלם 5,000 מראש ולהמשיך בשלו

וכש"צבירת ההאכלות" ששילם עליה תיגמר הוא ישלם שוב. בסוף לא עשו לו כלום והוא ממשיך בדרכו.

לגבי הכסף, אמר לי שכל חודש מוציא 2,500 שקל רק על האכלת חתולים וככה כבר כמה שנים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זו בעצם בריחה מהמציאות, סוג של מדיטציה עבורו וכנראה עבור הרבה אחרים. במצב של המדינה כנראה שזה גם נכון במידה רבה.

כשסמים חוקיים ולא חוקיים, יכולים להרוס את החיים שלך כנראה שטיפול בחיות זו דרך שמתיישבת אצל חלק בתור משהו נורמלי.

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 17 שעות, עדי-אל כתב:

מניסיון רב השנים שלי מהשבת האחרונה 😁

בבוקר אישתי פותחת את התריס ליציאה לחצר ורואה שם חתול. שמה לו קצת מים קצת ליטפה אותו ונתנו לו לנוח בשקט בצד

בשעה שתיים בצהרים הלך לדרכו. אחרי 5 דקות אני יוצא בחזרה ורואה יונה מתה. אבל ברור שהיא לא מתה עכשיו.

הזוי אבל מסתבר לי שזו דרך להכיר לך טובה

https://www.mapet.co.il/כשהחתול-מביא-לך-מתנות/

גם החתולה שאימצה את אמא שלי כשהייתי ילד נהגה כך, אבל עם עכברים. וכדי להבטיח שאמא שלי תמצא את המתנה היא החביאה אותם בתוך נעלי הבית.

• מצחיק 2
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

התרשמותי היא שלהאכיל חתולי רחוב זה כמו להאכיל יונים או הומלסים - מחמם את הלב, אבל בשורה התחתונה לא באמת הופך את העולם או השכונה למקום טוב יותר. Prove me wrong.

זה בעיקר דואג לזה שהחתולים לא יהיו רעבים. מן הסתם.

לפני 8 שעות, Pavlik כתב:

כמעט כל יום הוא קונה חזה עוף\פרגיות\סטייקים\שניצלים במחלקת הבשר בסופר, נוסע למקום הקבוע שלו ומאכיל בזה חתולים. לפעמים פעמיים ביום.

זה באמת לא הגייני ולא תקין שהוא מאכיל ככה חתולים במרחב הציבורי, אבל זה שמישהו מאכיל חתולים לא אומר עליו כלום מעבר לזה שהוא מאכיל חתולים. הוא עדיין יכול להיות מנייאק שעושה שעושה מה שבא לו ושם זין על כולם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, Pavlik כתב:

אני עומד ומדבר איתו בזמן שהוא פותח אריזות חדשות של בשר טרי, מחלק לחתיכות וזורק לכל חתול בנפרד. אם הם מתחילים לריב, הוא פותח עוד אריזה ומחלק להם עוד,

עד שנגמר. לא מעלה את הבשר לבית.
פעם דיברתי איתו הרבה, הוא מאוד נהנה מזה, תמיד חיובי ומדבר בנימוס ואמר שזה עושה לו טוב. לפעמים אני מסתכל עליו ואומר לו שיזרוק לי גם, כי אני לא אכלתי כמו שהחתולים אכלו.

פעם מישהי שמתגוררת בקרבת המקום שהוא מאכיל בו התלוננה עליו והגיעו אליו לבית פיקוח עירוני ושוטר, אמרו לו שעל כל האכלה זה 100 שקל קנס, הוא שאל אם אפשר לשלם 5,000 מראש ולהמשיך בשלו

וכש"צבירת ההאכלות" ששילם עליה תיגמר הוא ישלם שוב. בסוף לא עשו לו כלום והוא ממשיך בדרכו.

לגבי הכסף, אמר לי שכל חודש מוציא 2,500 שקל רק על האכלת חתולים וככה כבר כמה שנים.

זה במקרה בעיר בשרון שבשם שלה יש את בעלה של סבתא? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 19.6.2023 בשעה 00:12, Derish כתב:

התרשמותי היא שלהאכיל חתולי רחוב זה כמו להאכיל יונים או הומלסים - מחמם את הלב, אבל בשורה התחתונה לא באמת הופך את העולם או השכונה למקום טוב יותר. Prove me wrong.

אולי להאכיל הומלס לא הופך את העולם טוב יותר, אבל זה בהחלט עושה אדם שלא שפר עליו גורלו פחות רעב. עד מחר.

אין לך מושג מתי היתה הארוחה האחרונה שלו, או מתי תהיה הארוחה הבאה.

אף אחד לא צריך להוכיח לך דבר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 12 דקות, Derish כתב:

תנוח דעתך מפציצן, prove me wrong זה בסה"כ ביטוי אופנתי הקורא לדיון בנושא ולא באמת דרישה להוכיח משהו.

האמת אם היית מביא את המשפט כmeme, נראה לי שזה היה נתפס אחרת, כמו זה:

spacer.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, Derish כתב:

תנוח דעתך מפציצן, prove me wrong זה בסה"כ ביטוי אופנתי הקורא לדיון בנושא ולא באמת דרישה להוכיח משהו.

מעניין למה נתפסת לזה ולא לעיקר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גילויי אדיבות פומביים בהחלט עשויים לסייע להפוך את העולם לטוב יותר.

לצערי אני רואה דווקא את ההיפך ביומיום. גילויי אלימות, אגרסיביות ואי התחשבות באחר. זה מחלחל לכולם והתנהגות שפעם נחשבה קיצונית ושולית הפכה היום כבר לרגילה ונפוצה.

אז אם ההתנהגות ההפוכה הופכת את העולם למקום פחות נעים, אצפה שההיפך יוכל לקרות גם. 

להאכיל הומלס, לעזור לאדם שמחפש כתובת, לתת לאדם מבוגר/ הורה עם תינוק לעקוף אותך בתור וכדו'. 

זה מחמם את הלב למבצע, עוזר מיידית לצד המקבל, אך גם מחמם את הלב (מעט) גם למי שמסביב.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

מעניין למה נתפסת לזה ולא לעיקר. 

משום שכל אחד זכאי לדעתו, ואני לא רואה טעם לשכנע אותך שאתה טועה. בדיוק כמו להאכיל הומלסים או לתרום לצדקה, זה אולי יגרום לי להרגיש נעלה מוסרית לכמה דקות, אבל לא באמת יפתור שום בעיה ארוכת טווח או ישפר משהו.

אם אתה רוצה לנהל דיון פילוסופי בנושא דומה - בוא נדבר על עזרה בהחלפת צמיג למישהו שנתקע בצד הדרך. למעט מקרים מאד ספציפיים, אני טוען שמי שלא מסוגל/מצוייד לעשות את זה בעצמו ובמהירות סבירה לא צריך להיות על הכביש, ואם הוא (או היא) בחר לצאת לשם בכ"ז - אז שיחכה לניידת שירותי הדרך שתעזור לו.

מרבית האנשים לא יסכימו איתי, יעצרו לעזור, ואז ירחצו במשך ימים ארוכים בצדקנות שלהם ויסבירו לכולם כיצד נתנו אהבת חינם, ערבו זה לזה, עשו תיקון עולם ושאר משפטים רלוונטיים. אני טוען שהתנהגות כזאת רק מאפשרת לאנשים שלא צריכים להיות על הכביש להישאר שם, ויוצרת מצבי סיכון מיותרים לאלו מאיתנו שיודעים מה הם עושים מאחורי ההגה. זו המסקנה אליה הגעתי אחרי שנים שבהן כן עצרתי ועזרתי וכו'.

אני בספק אם לכתוב על זה בפורום ציבורי ישכנע מישהו לשנות את דרכיו ולתת לטבע לעשות את שלו בנוגע לחתולי רחוב, הומלסים, או נהגים חסרי אחריות. וחבל שכך, כי זו הדרך הכי בטוחה לוודא שהתופעה תימשך לנצח.

• אחראי פורום
פורסם
לפני 31 דקות, Derish כתב:

מרבית האנשים לא יסכימו איתי, יעצרו לעזור, ואז ירחצו במשך ימים ארוכים בצדקנות שלהם ויסבירו לכולם כיצד נתנו אהבת חינם, ערבו זה לזה, עשו תיקון עולם ושאר משפטים רלוונטיים

אבל לא הכל חייב להיות כזה כבד ומורכב.

יש אנשים שעוזרים וממשיכים הלאה בלי להרגיש יותר מדי נעלים.

לדעתי זה אפילו הרוב.

מי שמרגיש צורך לנפנף בעזרה שהוא נותן - ויש לי תחושה שזה בעיקר בקרב שוכני הרשתות החברתיות - אני בעיקר מרחם עליו.

• אהבתי 2

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...