Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקציב שלי זה עד 40 אלף (מקסימום 45),

רוצה לקנות קיה פיקנטו אוטומטית 1.2

אני רוצה שהרכב יהיה חסכוני בדלק,

לפחות לפי מה שראיתי כפי שדגם השנה עולה, כך גם צריכת הדלת עולה, משום מה.

כך שלפחות ע"פ מה שראיתי, דגם 2014 יותר חסכוני מדגם 2017.

מה ההבדלים המשמעותיים בין הדגמים? ואיזה דגם יותר כדאי?

והאם התוספת כסף בין דגם 2016 (שזה בעצם 2014), לדגם 2017 - שווה את המחיר?

אני מבין שיש רק את דגם 2014 ו 2017, או יש משהו גם בין השנים האלה? (דגמים של 2020+ יקרים בשבילי כרגע ולכן לא רלוונטיים)

ואיך נקרא דגם עם מסך ומצלמת רוורס?

פורסם

יש את הדור הראשון 2011 - 2016 ואת הדור השני 2017 ועד עכשיו.

מנוע וגיר זהים בכולם עד 2021 שזה לא רלוונטי אליך, צריכת דלק יכול להיות ממש מעט יותר גדולה בדור השני כי הוא יותר כבד, זה לא הבדל משמעותי שצריך לקחת בחשבון.

עדיף את הדור השני מ 2017 כי זה רכב יותר מודרני, יותר מרווח, תא מטען יותר גדול, עיצוב פנים טוב יותר, לגבי מפרט איבזור אני לא זוכר את ההבדלים, אולי מישהו יכול להוסיף.

אבל נראה לי שדור שני 2017 1.2 רחוקה מהתקציב, אז אתה נשאר עם דור ראשון עד 2016. 

פורסם
לפני 18 שעות, MaximB כתב:

ואיך נקרא דגם עם מסך ומצלמת רוורס?

מסך מולטימדיה מקורי קיים רק בדור שני 2017 ומעלה רמת גימור EX ומעלה. ברמת גימור הנמוכה LX לא קיים המסך. 

אבל אפשר להתקין מולטימדיה ומצלמת רוורס אפטרמרקט בכל פיקנטו גם מודל 2011, מערכות זולות עולה כמה מאות שקלים, משהו נורמלי עם התקנה להערכתי סביב 1000 ש"ח.

• תוכן חדש...