Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, Fraysa כתב:

הייתי רוצה להרחיב על חווית הנהיגה, ובכלל על עוד רשמים שהיו לי על הרכב, אך זמני קצר. אולי אעשה זאת בימים הקרובים במידה ויהיה ביקוש.

אתה רציני?

"במידה ויהיה ביקוש"??

אחרי כזאת מנת פתיחה אתה לא באמת יכול להשאיר אותנו בלי המנה העיקרית..

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

לפני חצי שנה גם זכיתי לשכור מסיקסט את הסדרה 5 אומנם בגירסאת 540i  על שלל ה335 כוחות הסוס שלה והנ(א)עה האחורית אבל היא פשוט נהדרת ודינאמית מאוד בכבישים הנכונים (ויש הרבה כאלו בגרמניה -אוסטריה) אגב- חווית ההשכרה בגרמניה ובפרט בסיקסט היא בין הטובות שנתקלתי בהם. כל הרכבים חדשים, מצוחצחים ועם קמ נמוך מאוד (הבמוו הייתה עם 1500 קמ ) והשירות יוצא מן הכלל

כמה תמונות של הבווארית 

IMG_5677.jpeg

IMG_5601.jpeg

עושה חשק להרגיש איך היא עם v8 פות״ש :) 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 2

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

הכי כיף לקבל שדרוג שאשכרה עובד.

פעם הזמנתי מאזדה 3 מהרץ ורצו לתת לי קשקאי.

אני: אולי בכל זאת יש מאזדה 3?

הנציג: אבל שדרגתי אותך! זה ג'יפון!

אני: (קולט שהוא לא יבין מה אני רוצה. גונח, נאנח ושואל) תוכל בבקשה להציע לי משהו אחר???

הבן אדם פשוט לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו...

וזו מכונית בצבעי הסוואה?

IMG_5677.jpeg

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

עד לפני כמה שנים רכבים אוטומטיים בקטגוריות נמוכות היו פחות נפוצים באירופה.

הייתי מזמין תמיד רכב בקטגוריית "גולף אוטומט", מגיע לדלפק של חברת סיקסט במינכן ובבמחיר זהה קיבלתי פעמיים מרצדס E Class דיזל (סטיישן וסדאן), BMW סידרה 3 סטיישן ו- BMW סידרה 1.

מאז הקורונה כשמחירי רכב שכור התייקרו פי 3, קיבלתי רכבים המתאימים לקטגוריה (פחות או יותר): פיאט 500× וקיה סיד

פורסם (נערך)

SIXT גרמניה אמרת הכל.

טרום קורונה מגיע עם הזמנה לרכב בקטגוריה של A3 (ע״פ האתר גולף GTI\GDI ולשם אני מכוון).

מגיע לנציגה,אין רכבים,מציעה לי טיגואן,לא תודה אפשר משהו "more interesting ?״.

מתחילה להקריא לי ״סדרה 3 , a5 בלה בלה בלה״ ואז זורקת M240.

170 אירו תוספת (7 ימים) ללא הגבלת ק״מ וללא השתתפות עצמית.

חשבתי אני הוזה,אז לפני שתבין מה היא מציעה (במקור הרכב עלה פי 3 מההזמנה המקורית וללא אפשרות לק״מ ללא הגבלה) הוצאתי את האשראי , אך אבוי היא לא מוצאת את המפתחות ומציעה לי שוב סדרה 3.

לשמחתי אחרי שביקשתי שוב ועוד מספר דק׳ מורטות עצבים המפתח נמצא ויצאתי לדרך בM240 עם 2000 ק״מ על השעון (גרמניה ,אוסטריה ואיטליה - היה מדהים).

מקרה דומה קרה לי גם בספרד,הזמנה לגולף הוציאה אותי עם אבארט׳ שזה עתה נפרקה מהמובילית.

קיצר,מחכים לרשמים!

עריכה אחרונה על ידי bv12
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש בני מזל.

אחד הבנים שלי הזמין בסן פרנסיסקו ניסאן טידה (או אין שנקראה בארה״ב). את הטיול עשה בקאמארו אדומה.

בנסיעה זוגית לאוסטריה הזמין קטגוריה של פולו. קיבל GLA מפנקת, זוגתו התקשתה לחזור הביתה ל-SX4.

איכשהו לי אף פעם לא היה כזה מזל. מקסימום שדרוג מגולף ידני לאוקטביה אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בארה"ב לפני 5 שנים השכרתי רכב ל-24 בסן דייגו, שהמטרה האמיתי היתה לנסוע איתו ללוס אנג'לס.

בחרתי את הרכב הכי בסיסי (קטגוריה של שברולט ספארק).

באותו יום מסתבר היה צריך להעביר פורד אקספלורר ללוס אנג'לס, אז שאלו אותי אם אני יכול "לעשות להם טובה ולשכור את האקספלורר ללא תוספת תשלום מצדי".

הלכתי על זה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טוב אם כבר זה נהיה שרשור של "סדרה 5 בגלוסגלוקנר"

20201001_130548.thumb.jpg.33ef386e420449fcfa6d4a8141b7c77a.jpg

במקרה שלי זו היתה 520d צנועה, היה חשוב לי ללא הגבלת ק"מ וגם לקחתי מסניף מקומי עם מבחר מצומצם מאוד. מה אפשר להגיד..נוחה מאוד, אבל מנותקת. יש 'ניחוח' של בימריות אבל זו לא ממש המטרה של המכונית, לפחות לא בגרסא הזאת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לכם איזה מקובל להמלצה? כי השדרוג המרבי שלי עד היום זה תוספת של חבילת בוטנים בטיסה, וגם זה רק בגלל שמי שהיה לידי לא רצה. 

• מצחיק 3
פורסם

אני חושב שזה השיא שלי - השכרת intermadiate רגילה בווגאס (יעני טויוטה קאמרי), מקבל מזראטי ג'יבלי.
אבל זה רק' באמריקה ושוק ההשכרה המטורלל שלה + corporate fare שבגדול מאפשר לקחת איזה רכב שמתחשק מהליין בהזמנת רכב סטנדרטי

image.thumb.png.f90b35e05bef4f529818da463ea37358.png

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 16 שעות, Froyne כתב:

הכי כיף לקבל שדרוג שאשכרה עובד.

פעם הזמנתי מאזדה 3 מהרץ ורצו לתת לי קשקאי.

אני: אולי בכל זאת יש מאזדה 3?

הנציג: אבל שדרגתי אותך! זה ג'יפון!

אני: (קולט שהוא לא יבין מה אני רוצה. גונח, נאנח ושואל) תוכל בבקשה להציע לי משהו אחר???

הבן אדם פשוט לא הבין מה אני רוצה מהחיים שלו...

לי היה מקרה הפוך באיטליה.

הזמנתי קשקאי וקיבלתי......ג'ולייטה!

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אני לפני קצת פחות  מחודש שכרתי רכב מsixt בברצלונה, במטרה לנסוע להרי הפירנאים. הזמנתי סדרה 2 קבריו במחיר מגוחך בידיעה שסביר מאד שהרכב הזה לא יהיה, כי עדיין לא יצאה סדרה 2 קבריו חדשה ובסיקסט בד״כ יש רכבים חדשים. אבל מצד שני, אאל״ט, אם הזמנתי קבריו אז אני מחויב לקבל קבריו. מגיע לדלפק, הנציגה מציעה לי לשדרג לסדרה 4 קבריו במחיר מיוחד, לדעתי 150€. אמרתי לה שלא, גם סדרה 2 זה בסדר. אומרת אוקיי, מתעסקת במחשב איזה 3 דקות והופ, נותנת את הסדרה 4 ללא תוספת תשלום וללא מיקוח. 

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
  • תוכן חדש...