Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתח לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה גאז 2008 יש לי שני מפתחות אחד מקורי ואחד לא אתמול נגמר לי המצבר אחרי ההנעה אני מנסה להניע עם המפתח המקורי (הנעתי עם השני שאיתו אני משתמש בדרך כלל) והאימבולייזר לא מזהה אותו האם ניתן לקודד אותו שוב על ידי משחקים כלשהם כיוון שזה מפתח מקורי או שזה מצריך קידוד עם מחשב?

פורסם (נערך)

החלפת מצבר נכונה היא בעזרת מצבר עזר, ואז זה לא היה קורה. בצע חיפוש בגוגל עם המילים "honda reprogram key" וראה איך מציעים לתכנת את המפתח. אולי התהליך לרכבך מופיע בספר הרכב שלך או של אחד מחברי הפורום. לדעתי, אם זה לא יעבוד ואתה לא זה שהחליף את המצבר, הנושא באחריות מי שהחליף אותו שלא החליף נכון, ואז הייתי חוזר אליו לתיקון הנושא. נא דווח על המשך הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
בתאריך 12.5.2023 בשעה 10:03, mcaspi כתב:

החלפת מצבר נכונה היא בעזרת מצבר עזר, ואז זה לא היה קורה. בצע חיפוש בגוגל עם המילים "honda reprogram key" וראה איך מציעים לתכנת את המפתח. אולי התהליך לרכבך מופיע בספר הרכב שלך או של אחד מחברי הפורום. לדעתי, אם זה לא יעבוד ואתה לא זה שהחליף את המצבר, הנושא באחריות מי שהחליף אותו שלא החליף נכון, ואז הייתי חוזר אליו לתיקון הנושא. נא דווח על המשך הסיפור.

המצבר לא הוחלף אלא נגמר שאלתי היתה האם מכיוון שהמפתח מקורי והגיע עם הרכב אפשר לקודד אותו באמצעות משחקים או שבכל זאת אצטרך ללכת למנעולן שיקודד אותו עם מכשיר? (את השבב אימבולייזר)

פורסם
בתאריך 12.5.2023 בשעה 10:03, mcaspi כתב:

המצבר לא הוחלף אלא נגמר

שאלתי היתה האם מכיוון שהמפתח מקורי והגיע עם הרכב אפשר לקודד אותו באמצעות משחקים או שבכל זאת אצטרך ללכת למנעולן שיקודד אותו עם מכשיר? (את השבב אימבולייזר)

לפני 7 דקות, mcaspi כתב:

תכנס דרך גוגל לקישורים וראה מה אומרים שם. לא נכנסתי לעומק הנושא. תחזיק אצבעות שההתנעה לא פגעה באימוביליזר.

יש מפתח אחר (לא מקורי) והוא עובד 

חוץ מזה שהאימבולייזר לא אמור להיפגע 

• תוכן חדש...