Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למארז בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קיבלתי כמה רכיבים מהדוד באמריקה ואני צריך לקנות מארז כדי להכיל אותם:

CPU: Intel Core i7 6th Gen - Core i7-6700K
GPU: EVGA GeForce GTX 1080 FTW
Mobo: MSI Z170A SLI Plus Motherboard SATA 6Gb/s USB 3.1 ATX
RAM: Ballistix Sport LT 32GB (2 x 16GB) DDR4 2400
PSU: EVGA SuperNOVA 650 P2, 80+ PLATINUM 650W
Heatsink: Cooler Master Hyper 212 Evo CPU Cooler

בנוסף יהיה לי כונן M2 להתקנה, אולי עוד SSD.

זה יהיה מחשב מדיה שיושב מוסתר בסלון, לא תחת עומס משחקים וכדומה. כמו כן תאורת LED וכאלה לא מעניין אותי. MID Tower מבחינת גודל אני חושב (ההיטסינק קצת עצום, האם זה יספיק?).

עבר הרבה זמן מאז שהרכבתי מחשב, אשמח להמלצה למארז בתקציב צנוע יחסית (<500). עדיפות גדולה לKSP/IVORY וכו, משהו נוח עם משלוח עד הבית.

תודה!

פורסם

סה"כ אין משהו חריג ברכיבים ברשימה. גם הקירור למעבד, למרות שהוא בצד הגדול של הסקאלה, הוא סה"כ סטנדרטי ומאוד נפוץ וכל מארז ATX נורמלי אמור להתאים לך.

המבחר ב KSP בתקציב של פחות מ 500 ש"ח מאוד דל משום מה, אז הנה דוגמא מאייבורי:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=68075

שני דברים לגביו:

1. נשאר לך כחצי ס"מ בין הקירור לצד של המארז (לא אמורה להיות בעיה אבל זה קצת צפוף).

2. זה מארז "שקט", מה שאומר שזרימת האויר בו לא מיטבית. היות והגדרת שהמשחב לא יהיה תחת עומס כבר לא אמורה להיות בעיה גם כאן.

אם אתה רוצה משהו טיפה יותר גדול ועם זרימת אויר טובה יותר, אפשר ללכת על זה:

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35352

לא מכיר את המארזים מנסיון אישי אבל שניהם מחברות שנחשבות סבבה ואמורים לעשות את העבודה.

• אהבתי 1

"ai motoare capul doare"

פורסם

אצל ההורים שלי יש מחשב עם תקלה בלוח אם, אבל המארז יתאים לך. 

אם אתה יכול להמתין שבוע-שבועיים, ואתה במקרה באיזור הקריות, אתה מוזמן לקחת אותו

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...