Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכונת הפארק - חדרה, חוות דעת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מסתכלים על קניית דירה בשכונת הפארק בחדרה, אנחנו זוג עם שני ילדים בני 4 וחודשיים, רואים שיש שם דירות יפות במחירים של 2.1-2.4 מליון ל4-5 חדרים, האם יש לכם איזשהי דעה על השכונה הספציפית הזו?בכללי על העיר?שנינו עובדים בהייטק (אני בתחום הQA ואשתי מנהלת חשבונות), מה קורה שם מבחינת גנים?מגורים למשפחה צעירה?אוכלוסייה?פקקים ביציאה מהשכונה/עיר?

כל חוות דעת תתקבל בברכה,

תודה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

שכונה צעירה יחסית ונחמדה, עם פארק גדול במרכזה (מכאן אני מניח השם, "שכונת הפארק"). האוכלוסיה, ממה שראיתי, איכותית (יחסית לחדרה) ומורכבת מהרבה משפחות צעירות (לכן סביר להניח שיש גם גנים). יש מרכז קניות עם סופר, בתי קפה, סופר פארם וכדומה.

יש יציאה מהשכונה לכביש 9 (ומשם אפשר להמשיך ל-6 או ל-4 דרום), וכן לכיוון כביש 65 (דרך שכונה אחרת) כדי לצאת צפונה ל-2/4.

מניח שבשעות הבוקר (8-9) די פקוק, אך מכיוון שפקוק זאת הגדרה יחסית, כדאי פשוט להגיע לשכונה בוקר אחד ולהתרשם. הכל תלוי לאן אתם נוסעים ואם יש גמישות מבחינת שעות עבודה וכדומה.

למשפחה צעירה בחדרה לדעתי האופציות הכי סבירות (מבחינת אוכלוסיה, גנים, בנייה חדשה וכדומה) הן שכונת הפארק ועין הים. 

אפשר גם לבדוק בערים הסמוכות, דוגמת זכרון (אוכלוסיה יותר איכותית לדעתי, פחות צפוף ונוף עדיף), פרדס חנה (לבדוק לגבי נושא הזיהום מתחנת הכוח בחדרה) ואולי אור עקיבא (נוף ים או אור ים).

פורסם

דווקא אור ים ואולגה סובלות יותר מזיהום מאשר פרדס חנה. בנוסף, לקראת 2025 אמורה להפסק שריפת הפחם בתחנה ואז זה יהפוך לנון-אישיו.

מה שנוח בפרדס חנה/חדרה זה שאם עובדים על ציר האיילון יש רכבת שאפשר להשתמש בה. 

פורסם

מה לגבי הגעה לתחנת הרכבת משכונת הפארק?האם בבוקר זה לוקח המון זמן בגלל פקקים בתוך חדרה עצמה?

פורסם (נערך)

לא רשמת איפה אתם עובדים?

זה חיפה מת"מ? או תל אביב? הרצליה?, הרוב מהבית?

פרדס חנה זה לא רק פרדס חנה, זה גם כרכור.

הייתי בודק את חלומות כרכור, אם תמצא, שכונה הרבה יותר שקטה ומרווחת, אם גנים ובתי ספר וכל מה שצריך ליד, מרכז מסחרי קטן עם סופר, כללית, חניות. טבע, שדות למי שחשוב לו.

יש פארק משחקים גדול במרכז השכונה לילדים.

כולל 3 מתחמים במרחק 5 דקות, ששניים מבניהם פתוחים גם בשבת וכוללים סופרים.

השכונה גם 4 קמ מתחנת הרכבת בקיסריה/פרדס חנה.

ו 7 קמ מבנימינה.

המחירים בשכונה קפצו מאוד, 4 חדרים דורשים סביב 2.3, 2.4.

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Jeka88 כתב:

מה לגבי הגעה לתחנת הרכבת משכונת הפארק?האם בבוקר זה לוקח המון זמן בגלל פקקים בתוך חדרה עצמה?

כן.

זה די סיוט. 

גם החניה ברכבת. למרות שלאחרונה הכשירו עוד חניונים.

קח בחשבון חצי שעה - 40 דקות.

הבעיה היא בעיקר בפניה שמאלה מכביש 4 ליהודי פקיעין.

עריכה:

אתה בכלל לא נוסע דרך העיר.

אתה יוצא לכביש 9 דרך שמעון פרס, פונה ימינה לכביש 4 ושמאלה בצומת הבאה לחהודי פריעין, והגעת.

בשעות בלי פקקים- זה רבע שעה גג.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 4 שעות, לירון .ה. כתב:

לא רשמת איפה אתם עובדים?

זה חיפה מת"מ? או תל אביב? הרצליה?, הרוב מהבית?

פרדס חנה זה לא רק פרדס חנה, זה גם כרכור.

הייתי בודק את חלומות כרכור, אם תמצא, שכונה הרבה יותר שקטה ומרווחת, אם גנים ובתי ספר וכל מה שצריך ליד, מרכז מסחרי קטן עם סופר, כללית, חניות. טבע, שדות למי שחשוב לו.

יש פארק משחקים גדול במרכז השכונה לילדים.

כולל 3 מתחמים במרחק 5 דקות, ששניים מבניהם פתוחים גם בשבת וכוללים סופרים.

השכונה גם 4 קמ מתחנת הרכבת בקיסריה/פרדס חנה.

ו 7 קמ מבנימינה.

המחירים בשכונה קפצו מאוד, 4 חדרים דורשים סביב 2.3, 2.4.

המשרד שלי בתל אביב(עזריאלי) אבל אני במשרה שהיא 80 אחוז מהבית, אשתי עובדת בהרצליה פיתוח והמשרה אצלה היא 40 אחוז מהבית, בהייטק הכול דינאמי אז ככה שאם אנחנו עובדים במקומות האלה היום לא בטוח שנעבוד בהם בעוד שנה..

פורסם
לפני 10 שעות, garicho כתב:

דווקא אור ים ואולגה סובלות יותר מזיהום מאשר פרדס חנה. בנוסף, לקראת 2025 אמורה להפסק שריפת הפחם בתחנה ואז זה יהפוך לנון-אישיו.

לא מדויק. השכונה שהכי סובלת מזיהום האוויר מאורות רבין היא חפציבה, שנמצאת מזרחית (וקצת דרומית) לתחנה, וזאת עקב משטר הרוחות באזור. גם פרדס חנה, הישוב ברקאי ועוד סובלים מזיהום מהתחנה, גם כן עקב משטר הרוחות שמביא אליהם את תוצרי הפליטה מהארובה.

דווקא לאולגה זה לרוב לא מגיע, שכן שכיחות רוחות דרומיות נמוכה יחסית באזור.

פורסם
לפני 10 שעות, Jeka88 כתב:

המשרד שלי בתל אביב(עזריאלי) אבל אני במשרה שהיא 80 אחוז מהבית, אשתי עובדת בהרצליה פיתוח והמשרה אצלה היא 40 אחוז מהבית, בהייטק הכול דינאמי אז ככה שאם אנחנו עובדים במקומות האלה היום לא בטוח שנעבוד בהם בעוד שנה..

הגיוני.

הייתי בודקת את כרכור חלומות.

הקירבה לרכבת הרבה יותר נוחה וטובה משכונת הפארק.

והשכונה עצמה הרבה יותר שקטה לעבודה מהבית.

אין בניה לגובה, בניניים של 7 קומות או 3. והרבה מרווח בניהם.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 19 שעות, garicho כתב:

מה שנוח בפרדס חנה/חדרה זה שאם עובדים על ציר האיילון יש רכבת שאפשר להשתמש בה. 

תעלה לרכבת של חדרה לכיוון ת"א, זה בגדול לעמוד שעה.

פורסם
לפני שעה, D_D כתב:

תעלה לרכבת של חדרה לכיוון ת"א, זה בגדול לעמוד שעה.

עשיתי את זה עד לפני 5 שנים. בדרך כלל היה מקום לשבת. עד כדי כך ניהיה צפוף? אני זוכר שבישירה היה בהחלט צפוף, אבל היא מגיעה תוך 30 דק לתל אביב. אם רציתי לשבת הייתי תופס את הרכבת שמתחילה בבנימינה ואז תמיד היה מקום לשבת.

• אהבתי 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה ידוע לכם על שכונת עין הים?

איך היא צבחינת אוכלוסיה/פקקים/סביבה לילדים קטנים צבחינת גנים ופארקים?

פורסם

שכונה עם בנייה חדשה ברובה, עם ערבוב של "רבי קומות" ווילות.

האוכלוסיה, ממה שראיתי, נעימה (ביחס לחדרה), משפחות ומשפחות צעירות.

יש כמה פארקים וגינות עם מתקני משחקים/כושר, וגם הים קרוב (עם אחד החופים היפים בארץ, לדעתי).

אם אתה יוצא לכיוון דרום בבוקר אז היציאה מאוד מהירה לכביש 2, דרך השכונה.

צפונה זה יותר סיפור בגלל העבודות על הרחבת גשר אולגה, אז אם יוצאים סביבות 8 ייקח כ-10-15 דקות לצאת מהשכונה לכביש 2 צפונה. זה אמור להיפתר ברגע שיסיימו את הרחבת גשר אולגה וכן הגשר השני שיחבר את עין הים ישירות לחדרה, לדעתי תוך כשנה.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Jeka88 כתב:

מה ידוע לכם על שכונת עין הים?

איך היא צבחינת אוכלוסיה/פקקים/סביבה לילדים קטנים צבחינת גנים ופארקים?

מבחינת גנים המצב לא משהו בכלל השנה.
היו כמה גנים פרטיים בשכונה שנסגרו.
נשאר אולי אחד אם אינני טועה.
יש אולי גן/גנים באולגה, לא סגור על הגיליים. רוב מי שאני מכיר נוסע בבוקר לחדרה שזה סיוט...
הבנתי שזה די מכה.

מבחינת פארק, יש פארק באמצע השכונה שנחמד לשבת שם.
החוף שם מדהים, אחד היפים בארץ ובמרחק הליכה.
לדעתי מאוד ידידותית לילדים מהבחינה הזו.
מבחינת השכונה אחלה שכונה, מנותקת מהעיר שזה טוב ורע. טוב כי יש הרגשה קצת של כפר/מושב עם בניינים, זה גם ידידותי לילדים. רע כי אין ממש מה לעשות בשכונה (יש ים כמובן...) ולכל דבר צריך לנסוע. בונים שם עכשיו מרכז מסחרי קטן עם קופת חולים/סופר קטן וכו' אז אולי זה השתפר.
חוץ מעניין הגנים זו שכונה טובה מאוד לפי דעתי. אה המחירים גם עלו, ממש...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...