Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב הוא פורד פוקוס 2014, את המערכת התקנתי בעצמי, עד לא מזמן השתמשתי במגבר בודד pioneer gd8704 אשר הריץ מקדימה סט של הייבריד אודיו קלארוס וסאב punch p1 10 אינץ והכל היה בסדר.

לאחרונה הוספתי מגבר 2 ערוצים alpone bbx t600.

הפיוניר מריץ את הקלארוס בברידג' והאלפיין את הסאב.

כל פעם שאני עובר ווליום מסוים, מתרחשות קטיעות של המוסיקה, בדגש בשלבים בהם יש הרבה באס, מה הסיבות האפשריות ומה עליי לבדוק?

מצבר חלש מידי?

צריך להרכיב קבל?

רעיונות נוספים?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

לעבור על החיבורי מתח, כנראה אין מספיק זרם למגברים,

צריך לבדוק את הקוטר של הכבלים (פלוס ומינוס) שיתאימו לצריכת זרם של המערכת (כבל דק מדי לא יצליח להעביר מספיק זרם למגברים).

ואת החיבורים (מהמצבר דרך הבית פיוז ועד חיבור של המינוס לשלדה),

כאן יש פירוט לגבי הקוטר של הכבלים

https://www.crutchfield.com/S-BU8V5STNs0C/learn/learningcenter/car/cable_gauge_chart.html

בהצלחה

-

פורסם
לפני 5 שעות, sjerby כתב:

הפיוניר מריץ את הקלארוס בברידג' והאלפיין את הסאב.

כל פעם שאני עובר ווליום מסוים, מתרחשות קטיעות של המוסיקה

כיוון שאתה עובד בגישור אתה מקבל הספק גבוהה לסט 

אני מעריך שזה מנגנון ההגנה המובנה בקרוס הפסיבי 

שקוטע את המוזיקה בהספק גבוהה מסויים וברגע שאתה מנמיך זה חוזר.

פורסם

העניין הוא שהקטיעה נגרמת ב2 המגברים, גם בסאב וגם בקומפוננט, כאילו יש ניתוק חשמלי לרבע שניה, אני אצלם מחר את זה בלייב ואוסיף סרטון.

אני משתמש בכבל 2 גייג' שמתפצל ל2 המגברים בעזרת רכיב יעודי לפיצול של הכבל

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...