Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

אז בשעה טובה ובאיחור קל קיבלתי רישיון נהיגה ואני מתכנן לקנות רכב לעצמי. 

אני מעל גיל 24, אז מוגדר רק כנהג חדש. 

עשיתי כמה שיחות לחברות ביטוח, מבחינת ביטוח מקיף אין מה לדבר, כולם מציעים מחירים מטורפים של מעל 10K. 

אז כנראה שאלך על חובה+ג, שהוא גם לא זול במיוחד (סביבות ה5500-6000) לרכב שאני מעוניין לקנות (גולף/איביזה/לאון).

יש הצעות או טיפים איך אפשר להפחית עוד את המחיר?

• אהבתי 1
פורסם

כן. להזדקן 😉

ביטוח הרכבים שעליהם שמת עין כנראה יקר במיוחד, אם אתה כל כך רגיש למחיר הביטוח כנראה שעליך לחפש רכב שפחות מטריד את חברות הביטוח.

לגבי הבחירה בביטוח צד ג' לעומת מקיף - מחיר הביטוח אינו הקריטריון המרכזי, אלא יכולתך לספוג את הנזק במקרה אובדן מוחלט. נניח שתרכוש רכב ב-80,000 ש"ח. מה תעשה אם ייהרס? אם יש לך מספיק כסף כדי לקנות אחר בלי לפגוע בצרכים אחרים - לך על צד ג'. אבל אם אתה צפוי להשאר קרח - ולפי הרגישות שלך לעלות אני מניח שזה המצב - שלם תמורת המקיף.

האפשרות האחרת היא לרכוש רכב ישן וזול, ולקחת על עצמך את הסיכון לנזק של 20,000-30,000 ש"ח ולהוצאות יותר גדולות לתיקונים.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה דרכים:

1) לרכוש רכב שתעריפי ביטוח שלו נמוכים יחסית.

2) לקחת מכונית בליסינג פרטי - שם תוספת לנהג חדש היא כ-1500 ש"ח לשנה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

ההסבר לכך הוא ככל הנראה בגלל שאתה מנסה לבטח רכב גניב וכזה שמעודד התגרזנות ; יתכן שגם לאיזור המגורים שלך יש השפעה על התמחור.
בשביל הזבורט, נסה לבטח פיאט 500 או מיקרע ותראה שהמצב משתפר.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

קודם כל מזל טוב. בירכותיי!

יש את חברת woby, שהם בודקים לך חברת ביטוח הכי זולה ללא תמורה על כך, תנסה.

( לי הם הציעו באמת יחסית זול, אבל לאחר כמה ימים משהו הביא לי מספר של סוכן זול יותר ב 300 שח)

לגבי הרכבים שכתבת, אם אני לא טועה, הביטוח שלהם יותר יקר בגרסת ה FR, אפילו מהקופרה.

תבדוק את זה יכול להיות שאני טועה, אבל ככה אני זוכר, בגלל שהאותיות FR זה יעני "פורמולה רייסינג", בגלל זה יקר.

אבל סתם ככה המחירים באמת מוגזמים.

תבדוק טוב יותר.

או שפשוט תרשום את האוטו על שם אמא אבא או אח שיש להם רשיון ועבר ביטוחי, ותוסיף את עצמך לפוליסה, זה אמור להוזיל יחסית.

פורסם

הדבר שלדעתי הכי יוזיל, זה להוסיף את אבא וכדו' (לאו דוקא אבא, אלא כל אחד עם עבר ביטוחי נקי וגיל מומלץ מעל 40) לרשיון רכב כבעלים נוסף ואז אתה נהג נוסף.

אחרת יצא לך יחסית יקר..

בכ"א ממליץ לקבל הצעה מהסוכנות שאני עובד שם...

רפאלי ביטוחים

025377177

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

ממליץ מאוד לבדוק היטב את עלות הביטוח לפני קניה, הפער בין סוגי רכבים (שהמחירון שלהם יכול להיות דומה) הוא עצום,
החלפנו עכשיו רכב והפער במחירון בין הרכבים היה 21K, בביטוח ביקשו תוספת של 7.5K ש"ח (תוספת!).

אתה יכול לחפש קרוב משפחה מדרגה ראשונה אם הוא עובד מדינה יש להם תעריפים מצויינים לביטוח. 

פורסם
לפני 8 שעות, cohen motor 377 כתב:

או שפשוט תרשום את האוטו על שם אמא אבא או אח שיש להם רשיון ועבר ביטוחי, ותוסיף את עצמך לפוליסה, זה אמור להוזיל יחסית.

לפני 6 שעות, המהיר הזהיר כתב:

הדבר שלדעתי הכי יוזיל, זה להוסיף את אבא וכדו' (לאו דוקא אבא, אלא כל אחד עם עבר ביטוחי נקי וגיל מומלץ מעל 40) לרשיון רכב כבעלים נוסף ואז אתה נהג נוסף.

לא הבנתי - איך זה לא הונאת ביטוח? כאשר אתה מקבל הצעת ביטוח אתה צריך לציין את הנהג העיקרי ועל פיו נקבעת ההצעה ולא על פי בעלי הרכב.

פורסם

אתה צודק. וחברת הביטוח, עלולה להתנער מהתביעה במקרה כזה.

ואז בהצלחה להוכיח בבית משפט שחברת הביטוח לא הסבירה שלשקר בנוגע לנהג עיקרי עלול לבטל את הביטוח.

זה מהדברים האלו שקורים כל הזמן ועדיין אנשים ממשיכים לעשות אותם. עד שקורה משהו.

פורסם

ממש לא,

כשאתה ממלא לדוגמא בוובי פרטים,

שואלים אותך בן כמה הנהג העיקרי שאמור לנהוג ברכב, וכדו',

ברגע שביטחת נהג חדש/צעיר/ או שכל דבר אחר, זה סבבה,

בפרט אם זה אבא, אח, אמא, וכדו',

ממליץ שתברר מי מהמשפחה עם עבר נקי תכניס אותו כבעלים נוסף ותוזיל את עלות הביטוח,

לא חושב שכשיש שני בעלים לאוטו והביטוח נפתח ע"י הבעלים עם עבר נקי, במקרה שהבעלים השני יעבור תאונה חברת הביטוח לא תוכל להתנער,

מדובר בבעלים של האוטו להזכירכם.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

בהחלט אפשר להוסיף קרוב משפחה בדרגה ראשונה כבעלים ראשי (ואת פות"ש כבעלים נוסף) במעמד העברת הבעלות, כשלא מתווספת יד נוספת ובתנאי ששניכם מתגוררים באותו משק בית ורשומים באותה כתובת. עשינו משהו דומה עם בת הזוג שלי כשהוציאה רישיון, וזה הוזיל משמעותית את עלות הביטוח בלי למנוע ממנה לצבור עבר ביטוחי.

ההצעה שלי לפות"ש היא לקנות רכב זול יחסית ב 20-30 אש"ח כרכב ראשון, או רכב מדגם עם עלות ביטוחית נמוכה - כזה שסטטיסטית משתתף בפחות אירועים ביטוחיים כמו תאונה, גניבה וכו'. אמרת איביזה/לאון, אמרת ביטוח יקר.

פורסם
לפני 13 דקות, גור אדם כתב:

הוספת בן זוג לא מוסיפה יד. כל הוספה אחרת תוסיף יד לרישיון.

צודק, לא זכרתי את זה. זה הנוהל:

image.png.116912632422adf39d6bf93f89b6a918.png

בכל מקרה, לרכב ראשון עבור נהג חדש הייתי ממליץ רכב זול יחסית שלא יכאב הלב למקרה ויהיה נזק כלשהו לרכב שייגרם בעקבות חוסר הניסיון בשנה-שנתיים הראשונות לרישיון.

פורסם
לפני שעה, גור אדם כתב:

לא הבנתי - איך זה לא הונאת ביטוח? כאשר אתה מקבל הצעת ביטוח אתה צריך לציין את הנהג העיקרי ועל פיו נקבעת ההצעה ולא על פי בעלי הרכב.

לפני שעה, stum כתב:

אתה צודק. וחברת הביטוח, עלולה להתנער מהתביעה במקרה כזה.

ואז בהצלחה להוכיח בבית משפט שחברת הביטוח לא הסבירה שלשקר בנוגע לנהג עיקרי עלול לבטל את הביטוח.

זה מהדברים האלו שקורים כל הזמן ועדיין אנשים ממשיכים לעשות אותם. עד שקורה 

וובי ושלל סוכני ביטוח ממליצים לעשות את זה.

לחפש משהו במשפחה עם עבר ביטוחי נקי,

ולעשות את הפוליסה על שמו.

• תוכן חדש...