Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחתן בקרוב ולצערי כל הרכבים של הקרובים שלי קומפקטים\ישנים אז רציתי לשמוע המלצות למקומות מומלצים להשכיר בהם רכב לחתונה, בעקרון מה שחשוב לי:

-מבחינת הרכב שיהיה רכב גדול, לא חייב BMW, גם גיפונים כמו קיה ספורטאז וחבריו לקטגורה יספיקו.

-זמינות לאסיפה\החזרה של הרכב באזור חיפה\קריות\עכו.

-אפשרות השכרה ל24 שעות

-שיהיה ביטוח מקיף

-לא חשבתי כמה לשים על העניין, מאמין שלא יותר מ800-900 ש"ח.

אשמח לשמוע המלצות :)

תודה.

פורסם (נערך)

אתה יכול לבדוק זמינות בכל אתרי ההשכרה למינהם, אני מניח שזה לעוד מספר חודשים.

דבר שני, הרבה צלמים מאפשרים לקחת רכב דרכם אולי זה יעלה קצת יותר אבל זה חוסך את כל הקטע של הביטוח/איסוף-החזרה וכו'.

בדוק מול הצלם שלך(תוודא מי מורשה לנהוג, יש כאלה שמתעקשים לנהוג בעצמם - אם זה מתאים לך)

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 38 דקות, Roy142 כתב:

אני מתחתן בקרוב ולצערי כל הרכבים של הקרובים שלי קומפקטים\ישנים אז רציתי לשמוע המלצות למקומות מומלצים להשכיר בהם רכב לחתונה, בעקרון מה שחשוב לי:

-מבחינת הרכב שיהיה רכב גדול, לא חייב BMW, גם גיפונים כמו קיה ספורטאז וחבריו לקטגורה יספיקו.

-זמינות לאסיפה\החזרה של הרכב באזור חיפה\קריות\עכו.

-אפשרות השכרה ל24 שעות

-שיהיה ביטוח מקיף

-לא חשבתי כמה לשים על העניין, מאמין שלא יותר מ800-900 ש"ח.

אשמח לשמוע המלצות :)

תודה.

בתקופת המעבר מ"תחבורה ציבורית בלבד" לבעלות על רכב שלי, היו בערך 3 שנים שבהן שכרתי מכוניות בתדירות גבוהה מאוד.

הניסיון הטוב ביותר היה לי עם חברת הרץ וחברת שלמה סיקסט, לשתיהן יש סניפים בכל הארץ כולל באזור שציינת.

המחיר לרכב שאתה מחפש ל-24 שעות נמוך יותר מהגבול שציינת.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

חיתנתי בשנץיים האחרונות שני בנים, הרכבים הסטנדרטיים של המשפחה הספיקו: אחד נסע בסוזוקי קרוסאובר שלי, השני נסע הלוך עם חבר וחזר בסוזוקי סוויפט שלו (בשני המקרים נהג האח הצעיר).

שים לב שכנראה לא אתה תנהג, לכן צריך לעשות את ההזמנה על שם מי שינהג ברכב, ועליו להיות מצוייד בכרטיס אשראי עם מסגרת מספקת.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי בזמנו גם היה נסיון טוב עם שלמה, שכרנו ביואיק לה קרוס.

שים לב כאשר יקשרו סרט או משהו לגריל שלא ישברו בטעות.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לי ניסיון טוב עם הרץ בירושלים, רכבים חדשים ומטופחים.

שים לב שלרוב לא תקבל התחייבות לרכב מסוים, אלא לקטגוריה (למעט רכבים יקרים ומיוחדים).

אם אין לחץ/עומס תוכל ככל הנראה לבקש בשעת מעשה לבחור מתוך מה שזמין בסניף באותו זמן.

• אהבתי 2

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
בתאריך 5.12.2022 בשעה 07:57, Roy142 כתב:

אני מתחתן בקרוב לצערי

אני עצרתי כאן.

• מצחיק 6

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

הצער כשהוא מתחתן או שבקרוב?

ועכשיו ברצינות שהיה הרבה מזל טוב

כדאי להזמין דרך סוכנים שעובדים עם חברות השכרה.

לפעמים יכולים לדאוג לרכבים יותר מהקטגוריה שהזמנת

ובמחיר יותר טוב מהאתר

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 6.12.2022 בשעה 09:22, חולה רכב#1 כתב:

תנסה לבדוק עם מגרש רכבים אולי הם יבואו לקראתך ויתנו לך רכב לכמה שעות, בתשלום כמובן. 

לא חוקי. ממש לא הייתי ממליץ, והבעיה היא לא דו״ח משטרתי, אלא ביטוח שלא יתפוס.

• אהבתי 1
פורסם

כמו שהוזכר פה כבר, הרץ חברה מאד טובה, ויש להם את הרכבים הכי חדשים.

אתה יכול לגשת לנציג הזמנות ולומר לו בלשון יפה שאתה חתן ואתה רוצה רכב בצבע כל שהוא

או דגם כל שהוא, הם באמת לא מתחייבים לך לדגם או צבע, הם מתחייבים לפי מנוע וקטגוריה,

אבל אני בטוח שאם תיגש אליהם בלשון רכה, ותראה להם שזה באמת חשוב לך וישמח אותך, הם יעזרו לך. זה בדוק תמיד אפשר לעזור.

אני התחתנתי לפני חודש, ורציתי שורולט טרוורס שחורה, באלבר סניף אלעד לא היה, אבל דיברתי איתם והם עזרו לי מאד.

הם בדקו בכל הסניפים וראו שהשחורות יש להם מכות ושיפשופים, אז לקחתי צבע אפור כהה שהביאו לי מסניף ירושלים.

בקיצור תמיד אפשר לעזור. תעשה את זה.

לגבי המחיר, תוציא את הרכב על ח.פ של עסק, זה יוצא כמעט חצי מחיר יותר זול.

שיהיה לך בהצלחה והרבה מזל טוב!

• אהבתי 3
פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות!
אחרי העצות פה + סקר שוק קצרצר, הוזמן רכב משלמה סיקסט.

המחיר הכי פחות גבוה (בכוונה הגדרתי את זה ככה),ההתחייבות היא לאחד משלושה דגמים וניראה ששירות הלקוחות שם סבבה.

תודה לכולם על העצות!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מה הוזמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, yulianx כתב:

מה הוזמן?

רכב מקבוצה GP5 מקבלים: CX5\טוסון\3008

עריכה אחרונה על ידי Roy142
  • תוכן חדש...