Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת קניית 5008 מליסינג, רואה מהטיפולים של היבואן שהוחלפו בולמי זעזועים אחרי 90אלף קמ. האם זה משהו שכיח בקמ' כזה ? האם יש מה לחשוש מקניית הרכב הזה ? 

פורסם

למה לא סביר?

אם הרכב ננהג בכבישים משובשים. היה עמוס במשקל.

אכן צריך לבדוק שלא היה משהוא מעבר

ואיזה בולם שמו.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכיח? לא יודע.

אבל רק השנה החלפתי בולמים קדמיים ל 208 דיזל עם כ 76000 קמ (2016).  מצד שני חלק גדול מחייו הוא מבלה במסלולי המכשולים של חיפה.

זה בהחלט תלוי לא רק בנסועה אלא גם היכן היתה.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, ABSULUTT כתב:

אין בזה בעיה אין מה לחשוש. מקווה לפחות ששמו בולמים מקורים.

הרכב לא עבר תאונה - לפחות לא לפיע דוח סליקה, אבל מצד שני הוא לא מבוטח דרך חברה חיצונית, אז אין לדעת. הם טיפלו במוסך יבואן, כתוב ששמו מקורי, השאלה אם זה מספיק להגיד שהאוטו חזר למצבו החדש.. 

והאם בבדיקה במכון יוכלו להגיד משהו על זה? 

עריכה אחרונה על ידי saltkach
פורסם (נערך)

הבולמים נחלשים גם אצלי הרכב עם מעל 100K מרגיש שהם פחות "הדוקים" מפעם והרכב יותר מתנדנד במפגעים. עם זאת זה עדיין לא מצב שמצריך החלפה במיוחד שהם לא נוזלים.

כאן יש רכב ליסינג שאני בספק אם יחליפו אותם בגלל נוחות הנהג. סביר יותר להניח שיש כאן חובב מדרכות או רכב שנכנס במהירות גבוהה במפגע בכביש לכן נדרש החלפה של הבולמים בצמד. אני אישית לא הייתי פסול אם שמו מקוריים וכעת המצב תקין.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...