Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ אחרי בדיקה במכון

krissy
שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש רכב שאני מעוניינת לקנות, עבר ביטוחים נקי, עשיתי דוח בלקר יצא תקין. המוכר סוחר רכבים, מה אתם אומרים על הדוח? "נקי מדי " האם לחשוש? 

בנוסף בהערות רשום שאין אחריות על הטורבו , תיבת הילוכים, מערכת, חישנים וכו', מה זה אומר? הבנתי שלרכב הזה החברה מספקת אחריות ל5 שנים וזה אומר עוד שנתיים אחריות. 

IMG_20221125_225417.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי לקח את הרכב לבדיקה - את או סוחר הרכב והוא הציג לך את הטופס?

לגבי אחריות,

תפני מחר לשירות לקוחות של לובינסקי (היבואן) ותבררי מה אורך האחריות, והאם היא בתוקף.

אם בשלוש השנים שעברו הרכב לא נכנס לטיפולים בזמן, או נכנס לטיפולים אבל לא במוסכי הרשת או שאין תיעוד לטיפול - אם חלילה תצטרכי לממש את האחריות, תופתעי לגלות שהיא לא תקפה. 

תבקשי היסטוריית טיפולים. 

לסוחר הרכב לא תהיה בעיה לשקר לך בלי למצמץ.

האם בדו"ח בלק"ר מופיע מידע ממרכז הסליקה של חברות הביטוח? האם הדו"ח נקי?

מי היה היד הראשונה - ליסינג או אדם פרטי? 

אלו בדיוק השאלות שצריך לברר, ואז להבין אם דוח הבדיקה אכן מתאים לרכב או לא. 

• אהבתי 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן ובדרך אמרתי שאני רוצה לקחת אותו לבדיקה ובחרתי בעצמי לאן ללכת, ואני שילמתי על הבדיקה כמובן.

בקשר ללובינסקי, תודה מחר בבוקר אתקשר לברר.

דוח בלקר שאני עשיתי היה נקי, והמוכר גם הציג לי סליקה של הביטוח שהיה נקי. 

ברישיון רשום יד 1 פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם "יד 1" ברשיון זה "בעלים קודמותים" 00 או "01"? כי אם כתוב "01" הרכב כבר עבר 2 "ידיים" ואם תרכשי אותו תהיי יד שלישית.

כמוכן מה כתוב בסעיף "רישום מקורי"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוחר הציג לי 2 רישיונות, כלומר את בעל הרכב שעליו רשום 00 ואז את הרישיון שלו, אמר לי זה שהוא סוחר וזה זמני וזה לא יד -רשום ברישיון "הפקדת סוחר - היו בעלים קודמים.

האם זה נכון?

IMG_20221126_102429.jpg

IMG_20221126_102335.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
לפני 3 שעות, krissy כתב:

הסוחר הציג לי 2 רישיונות, כלומר את בעל הרכב שעליו רשום 00 ואז את הרישיון שלו, אמר לי זה שהוא סוחר וזה זמני וזה לא יד -רשום ברישיון "הפקדת סוחר - היו בעלים קודמים.

האם זה נכון?

למיטב ידיעתי - במקרה הזה הסוחר צודק.

כלומר, כשרוכשים מסוחר רכב עם "00 בעלים קודמים" - דהינו יד ראשונה שנמכר לסוחר - הסוחר הופך ל-01 בעלים ולא תתווסף יד נוספת כשאת תקני ממנו את הרכב.

אם זה רכב עם 01 בעלים קודמים ומעלה, אזי הסוחר לא מוסיף יד כשהוא קונה - והיד מתווספת ברגע שאת קונה את הרכב.

שימי לב שברכב הספציפי ששאלת עליו, מופיע עליה לכביש ב - 07/2019, אבל תאריך הבעלות הוא רק מיום 27/6/2022, והוא עדיין מופיע עם 00 בעלים קודמים.  זה קורה לרוב כאשר הרכב עובר יד בתוך המשפחה עקב צו ירושה, הייתי ממליץ לנסות ולברר מול היד המקורית אם אכן זה מה שקרה (אמור להופיע בטופס פירוט הבעלויות באזור האישי באתר הממשלתי).

מעבר לכך, מדובר ברכב מעולה עם שילוב אמין בין מנוע דיזל וגיר אוטומטי מעולה 8 הילוכים מתוצרת יפן - מתאים מאד למי שמבצע נסיעות ארוכות.

לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

תבקשי היסטוריית טיפולים.

חשוב ביותר! האחריות תתפוש רק במידה וההיסטוריה מתועדת לפי מפרט היצרן במוסך יבואן או כל מוסך מורשה, העיקר שיהיו בידיך החשבוניות המפורטות.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעלות של סוחר רכב עם תו סוחר, בדיוק כמו שרשום 'הפקדת סוחר' אכן לא מוסיפה יד, ולא נספרת. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@הלוחש למכוניות הם תראיך הבעלות החדש אינו תאריך ההפקדה לתו סחר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
לפני כשעה, sperial כתב:

@הלוחש למכוניות הם תראיך הבעלות החדש אינו תאריך ההפקדה לתו סחר?

לא.

שים לב לתאריך המאוחר יותר, 02/08/2022, שמופיע בצילום התחתון - זה התאריך של הפקדת הסוחר והוספת היד שלו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
בתאריך 27.11.2022 בשעה 14:37, omricn כתב:

אגב, דיזל?.. זה עדיין לא "מוזר" קצת לקנות דיזל בימינו?

למה מוזר?

בתנאי נסועה מתאימים, הדיזל אף חסכוני מהיברידית, ולמי שהולך להחזיק ברכב כמה שנים טובות זו תהיה מכירה לא פחות קלה ביום שיחליט למכור דיזל מוכח ולא היברידית עם סוללה לקראת סוף חייה.

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 27.11.2022 בשעה 13:37, omricn כתב:

נראה שסוף סוף נמצא הסוחר ה0.1% שכל שאר הסוחרים עושים לו שם רע.

אגב, דיזל?.. זה עדיין לא "מוזר" קצת לקנות דיזל בימינו?

מנועי דיזל מודרניים נעימים ונוחים לנסיעה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...