Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי i-20 supreme plus כבר לפני קצת יותר מ-4 חודשים, הצפי למסירה היה יולי-אוגוסט.

עכשיו כמעט סוף אוקטובר ואין צפי חדש, פשוט לחכות וזהו.

מישהו יודע מה קורה מאחורי הקלעים ?

אספקה זוחלת ?

הפסקה מוחלטת וחידוש יבוא במועד לא ידוע בעתיד ?

משהו אחר ?

וחוץ מזה, יש למישהו מושג מה רמת העיכוב כרגע, כלומר מי שקיבלו i-20 supreme plus ממש בשבועות האחרונים - מתי הם הזמינו?

(אין צורך לספר לי שבאופן כללי יש הרבה עיכובים בנושא אספקת רכב בכל החברות ומשבר עולמי, את זה אני יודע)

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

נראה שמתחיל להיות פה כמו הקומוניזם בשנות ה-80.

שלם מקדמה, מתישהו נקרא לך ומי שכבר השיג רכב מוכר אותו ברווח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אם מישהו היה מבפנים הוא לא היה מסכן את מקום עבודתו ומוסר את המידע ליוזר אנונימי בפורום ציבורי.

תרים מחר בבוקר טלפון לסוכנות ותשאל הכל. אין להם אינטרס לא לענות לך ועוד יותר אין להם אינטרס לא למסור לך רכב בהקדם האפשרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

ועוד יותר אין להם אינטרס לא למסור לך רכב בהקדם האפשרי.

אם הם ימשכו אותו מספיק זמן עד שהוא יתייאש ויבטל את ההזמנה הם יוכלו למכור את אותו רכב במחיר גבוה יותר.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

גם אם מישהו היה מבפנים הוא לא היה מסכן את מקום עבודתו ומוסר את המידע ליוזר אנונימי בפורום ציבורי.

תרים מחר בבוקר טלפון לסוכנות ותשאל הכל. אין להם אינטרס לא לענות לך ועוד יותר אין להם אינטרס לא למסור לך רכב בהקדם האפשרי.

1. ברור שאף אחד לא יהיה טמבל להזדהות בשם אמיתי של עובד כלמוביל ולספר, אבל תמיד יש מישהו ששמע ממקור אמין בלי שיש סיכוי שידעו מי המקור האמין, ויש גם כאלה שלא מחוייבים לכלמוביל מכל מיני צדדים ויודעים משהו.

2. אם יש כאן בין הקוראים מישהו שקיבל רכב כזה בשבועות האחרונים, הוא בטח יכול בכיף לספר מתי הזמין ומתי קיבל.

3. לא יעזור להרים טלפון מחמר בבוקר, הם שומרים על שתיקה ומתחמקים מלענות, גם לי וגם לאחרים.

פורסם
לפני 10 שעות, stas12 כתב:

מוכר חדש בין 3 חודשים, מוזמן ליצור קשר בפרטי אם מעוניין

לא מעוניין, אבל עם המצב עכשיו אני לא אתפלא אם תמכור מהר מאוד את ה i-20 supreme plus שלך תוך זמן קצר במחיר גבוה יותר ממחיר של חדש מהיבואן.

שיהיה בהצלחה !

פורסם

אין מידע אמין לאף אחד. יש יותר מדי בעיות ביותר מדי תחומים לרוב היצרנים, והעדיפויות שלהם משתנות כל הזמן. גם אם מישהו ייתן לך מידע שהיה אמין לדעת מי שנתן לו אותו בזמן שהוא ניתן, זה יכול להשתנות תוך יום. כיוון שזה המצב אצל רוב היבואנים (יש אולי כמה יוצאים מהכלל, במיוחד דגמי יוקרה שבמקרה נשארו במלאי), אין בד״כ לאנשי המכירות אינטרס לשקר ולהמציא תאריכים.
אני גם מנחש שאם זה עוד לא קרה, אז אנשי מכירות יתחילו לא להיות מתוגמלים כשחוזה המכירה נחתם, אלא רק אחרי שהלקוח שילם את הכל והרכב נמסר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 6 שעות, harhanegev כתב:

שמח להודיע, היום קיבלתי את המכונית החדשה בשעה טובה ומוצלחת.

אני סקרן... עם כל הטררם בגלל חוסר האיזון בין ביקוש להיצע ברכב, אתה מרגיש שקיבלת יחס ״משונמך״ בתהליך המסירה, או כרגיל?

פורסם
לפני 18 שעות, PinkDolphin כתב:

אני סקרן... עם כל הטררם בגלל חוסר האיזון בין ביקוש להיצע ברכב, אתה מרגיש שקיבלת יחס ״משונמך״ בתהליך המסירה, או כרגיל?

אין לי דרך להשוות, כי זו פעם ראשונה בחיים שלי שאני קונה רכב (25 שנה יש לי רישיון נהיגה, אבל עד אתמול לא הייתי בעל רכב, נהגתי פה ושם ברכבי השכרה, או של חברים וקרובים).

אבל מהחוויה שלי, כלמוביל היו בסדר גמור וקשובים ואדיבים למעט העניין של העיכוב מעבר לצפי והסתרת כל מידע שהוא מרגע ההודעה על אי עמידה בצפי עד להודעה "המכונית כבר בארץ, בוא נסדיר עניינים אחרונים לקראת המסירה", הודעה שממנה עד המסירה בפועל חלפו רק שבוע ויום.

מציין לשבח ספציפית את אבי פטקייב שטיפל בתהליך מתחילתו עד סופו, וצוות יונדאי אילת שמסרו את המכונית באדבות ובסבלנות ועם הסבר מקיף על כל מה שצריך.

כמו כן, המחיר מההזמנה לפני 5 חודשים (115,900 ש"ח) נשמר לי ולא דרשו ממני לשלם את המחיר העדכני ( 123,900 ש"ח), וגם הריבית של "כלמוביל פתרונות מימון" היתה ריבית של 4.85% לשנה, כלומר שמרו לי ריבית מלפני רוב ההעלאות שהיו לאחרונה.

פורסם
לפני 9 שעות, cabrio כתב:

שמח לשמוע שהכל נסגר לשביעות רצונך, בסופו של דבר.

תתחדש ותיהנה מהאוטו!

תודה רבה !

• תוכן חדש...