Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נושא כאוב לכולנו:תידלוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו יודעים שדלק וכל חומר אחר מתפשט בחום כלומר הנפח שלו גדל,את הדלק מודדים בליטר כלומר נפח,אני יודע שתדלוק בשעות הבוקר או הערב יותר עדיף מאשר לתדלק בצהריים אבל השאלה היא עד כמה זה חסכוני??

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

מיכלי הדלק נמצאים עמוק באדמה ואני בספק אם חל שינוי בטמפ' של הדלק.

אם אתה ממש רוצה לחשב אז קח טמפ' מקסימום ומינימום, תחשב את נפח הדלק (קח דלק בבקבוקים מאותה מכונה באותה כמות - ליטר. בקבוק אחד תקרר למינימום בקבוק שני תחמם למקסימום)

תמדוד את הנפח שלהם ותעשה הפרש בינהם

את ההפרש אתה מכפיל במספר הליטרים שאתה ממלא בכל תדלוק ואת מה שקיבלת אתה מכפיל במחיר לליטר דלק.

עכשיו קיבלת מחיר בשקלים שאתה תבזבז אם מילאת בשיא החום ולא בטמפ' הנמוכה ביותר

תפרן... :wink:

פורסם

טמפ' הדלק במיכלים נעה סביב 21 מעלות +- מעלה,כך שהסר דאגה מליבך...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם השאלה שלך היא מתי עדיף לתדלק אז התשובה היא בבוקר.

אע"פ שבארץ זה פחות משמעותי..

היה פרק בטופ גיר שקלרקסון מילא את האודי בדלק , במסע מאדינבורו ללונדון ובחזרה, בבוקר ואמר שזה נותן עוד כמה ליטרים...

כמובן בברטיניה זה יותר משמעותי כי הטמפ' שם שונות..

פורסם

אתה בטח מאלה שנוסעים עוד 10 ק"מ בשביל לתדלק בתחנה עם שירות עצמי בהנחה...

יותר מ10 ק"מ:smile: במחיר של הדלק היום זה שווה את זה:wink:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
אתה בטח מאלה שנוסעים עוד 10 ק"מ בשביל לתדלק בתחנה עם שירות עצמי בהנחה...
:roflmao: :roflmao:

אני אחד מאלה!

לא את האמת אני מעדיף לעשות מעקף של עוד חמישה קילומטר לתחנה שאני תמיד מתדלק בה, וכן יש שם שירות עצמי, ולא רק זה אלא שיש שירות בשירות עצמי! :p

אה כן ויש רק רמזור אחד בדרך ככה שאני לא ממש מרגיש את התוספת בדרך(כביש בינ-עירוני).

שלד

פורסם
:roflmao: :roflmao:

אני אחד מאלה!

אתה יודע שה-5 ק"מ האלה משמעותם בעצם 10 ק"מ (הלוך ושוב) שזה בערך ליטר אחד, כלומר 5 שקלים, כלומר כל ההנחה שאתה מקבל מהתדלוק המוזל, נכון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יודע שה-5 ק"מ האלה משמעותם בעצם 10 ק"מ (הלוך ושוב) שזה בערך ליטר אחד, כלומר 5 שקלים, כלומר כל ההנחה שאתה מקבל מהתדלוק המוזל, נכון?

ואפילו כפול, אם לוקחים ממוצע שנתי בעלות של 1 ש"ח לכל קילומטר כולל הוצאות הרכב לסוגיהן, משמע, בכל פעם שנסעת לחסוף שקל, בזבזת 2.... :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

רוני, כן אני מודע לנושא.

עניין של הרגל אני מניח.

אבל זה או זה או לנסוע לתחנה יותר רחוקה... הסוגיה מובנת אני מקווה...

שלד

פורסם

עם מעל 5 ש"ח לליטר זה לא משנה כי אם תמלא בבוקר זה יצא יקר!

ואם תמלא בערב זה יצא יקר!

לא יעזור כלום, לתדלק תמיד יצא יקר במיוחד עם יש לך רגל כבדה

עובדה כואבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...