Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי לא ניתן לערוך נסיעת מבחן או לראות את הרכב (למרות שאתעקש), שמתי מקדמה שתוחזר אלי - 2000 שקל בשביל לשריין את הרכב, צריך לשלם את מלוא הסכום תוך 7 יום.

בגדול רציתי את האוקטביה בצבע ירוק-ממבה שנראה מצוין בתמונות, אספקה עד יוני 23, ללא זיהוי רכב בשטח מת.

הנציגה בסקודה הציעה רכב מתצוגה בזמינות של תוך שבועיים שנת ייצור 21.

אין הנחות, מחיר זהה (למעט שמשום מה אין רמקולי CANTON בזאת מהתצוגה והורידו 500- לא יודע עד כמה זה קריטי, גם ככה לרוב מתנגנים לי שיעורי תורה :) )

היה כאן שרשור זהה, לפני 12 שנה ששאל שאלה זהה, מן הסתם הכל השתנה וטווח של ינואר ליוני נשמע מטורף, וזה רק טווח משוער.

לאור המצב היום, מה דעתכם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

לא בטוח שהבנתי את השאלה. אותו סכום.

* רכב 2023 לעומת 2021

*רכב חדש לעומת אחד שעמד בתצוגה

*אפשרות לבחור צבע לעומת צבע נתון

כל זה עומד מול 7-8 חודשי המתנה?

איפה השאלה?

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זיהוי שטח מת, 8 חודשי המתנה.

מאוד אהבתי את הפיצ'ר הזה בטח כשאני נוהג בת"א והוא יעזור מול הקטנועים\קורקטינטים.

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)

נשמע שאתה מחפש חיזוק לרכוש את הרכב מתצוגה ולהיות שלם עם זה, אז אני מתנצל מראש, אבל בחיים לא הייתי רוכש את הרכב מתצוגה. אבל אני זה אני ואתה זה אתה ואם אתה מחליט משהו מציע שתחליט את מה שאתה שלם איתו ואל תחשוב האם אתה פראייר. האם ברגע הנתון הזה, התנאים מתאימים לך? אז לך על זה.

אנשים קונים אבארת' קומפיטציונה, קנו פיאט 500 וסמארט במחיר של רכב מנהלים, הכל טוב, לך עם מה שמתחשק לך. 

זיהוי שטח מת זה מבורך, אבל לא MUST. לא בתל אביב ולא בהודו. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני חושב שזה ממש לא משתלם.. 

מ3 סיבות,

1. כשתרצה למכור את הרכב, הרכב יהיה שווה הרבה פחות, גם שנתיים על הכביש, גם תצוגה.

2. לא הייתי קונה רכב שבמשך כשנה וחצי אנשים נכנסו, התיישבו, מששו, בדקו את איכות ההרכבה, פתחו וסגרו דלתות בלי סוף וכו' וכו'

במובן מסויים הרכב עמד בהרבה מבחנים שהייתי מוותר עליהם.

3. הרכב לא נסע כשנה וחצי.. לא הניעו את הרכב, אף אחד לא הסתובב איתו וכו' מה שאומר שיתכנו בעיות יובש, כמו גומיות מתפוררות וכדו'

בנוסף הנוזלים שהיו ברכב לדעתי איבדו מהאפקט שלהם כבר.

שורה תחתונה: לא הייתי נוגע וממליץ גם לך לא לגעת

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אין משמעות במכירה לרכב שעמד בתצוגה - זה רכב חדש. 

אין משמעות לזה שעמד בלי להניע - גם בנמל הם עומדים בלי להניע

תבדוק כמה זמן עומד בתצוגה, אם זה עניין של כמה שבועות או כמה חודשים, לא הגיוני שהרכב מודל יצרן 2021 - כבר היה אמור להיות 0 ק"מ.

• רעיון טוב! 1

STI 2004

פורסם

מאז הקורונה, משרד התחבורע האריך את התקופה לפי הרכב נחשב חדש. לפני הקורונה, רכב יכל להימכר כחדש עד 12 חודשים ממועד ייצורו. האריכו את התקופה ל-18 חודשים אם איני טועה. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

האמת הפוך, אני מחפש למה לא להמשיך עם הרכב ולמה זיהוי שטח מת זה לא כזה נורא.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

הרכב בתצווגה "ציפור ביד" הרכב ביוני 2023 הו ציפור על העץ. בתנאי שהוק הקיימים קשה לדעת מתי  יגיע. אם זה לא דחוף לך - חכה. אם דחוף לך - אז אין שאלה בכלל.

לפני כשעה, המהיר הזהיר כתב:

אני חושב שזה ממש לא משתלם.. 

מ3 סיבות,

1. כשתרצה למכור את הרכב, הרכב יהיה שווה הרבה פחות, גם שנתיים על הכביש, גם תצוגה.

הרכב לא עלה על הכביש עדיין, ועל תצוגה אין ירידת ערך, וגם לא חובת גילוי נאות

2. לא הייתי קונה רכב שבמשך כשנה וחצי אנשים נכנסו, התיישבו, מששו, בדקו את איכות ההרכבה, פתחו וסגרו דלתות בלי סוף וכו' וכו'

במובן מסויים הרכב עמד בהרבה מבחנים שהייתי מוותר עליהם.

לא מבין איפה יכולה להיות פה בעיה - אבל נניח לזאת

3. הרכב לא נסע כשנה וחצי.. לא הניעו את הרכב, אף אחד לא הסתובב איתו וכו' מה שאומר שיתכנו בעיות יובש, כמו גומיות מתפוררות וכדו'

בנוסף הנוזלים שהיו ברכב לדעתי איבדו מהאפקט שלהם כבר.

ואם הוא היה עומד בשמש בנמל זה כן בסדר, להפך - כאן הוא עמד באולם בצל. נוזלים אפשר ולגיטימי לבקש שיחליפו כחלק מההכנה למסירה.

שורה תחתונה: לא הייתי נוגע וממליץ גם לך לא לגעת

בהצלחה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב תצוגה עומד באולם ממוזג, מוצל ומלוקק על בסיס יומי. זה לא רכב הדגמה.

אישית לקחתי רכב מתצוגה בצבע שרציתי אחרי שעמד בקומת הביניים באולם התצוגה של קאיה. האוטו התקבל לא שונה משום רכב אחר וזה שישבו בו זמן מצטבר של כמה שעות ממש לא משנה כלום.

השאלה היא אם הרכבהמוצע לך עבר כבר רישוי או שאתה יד 0. הדבר ביחידששווה לנסות להוציא זה מצבר טרי או הארכת אחריות עליו וטיפול ראשון עליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@menir1אכן, אבל למיטב זכרוני התקנה הזו בוטלה. בכל מקרה צריך לברר צריך לבדוק את תאריך הייצור של הרכב הספציפי שבו מדובר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד יש לברר אם הרכב שימש לתצוגה באולם התצוגה בלבד או ששימש גם לנסיעות מבחן. במקרה השני יש לכך משמעות במחיר הרכב.

פורסם

הרכב ייצור 2021, הרכב שיהיה שנת 23 ככל הנראה יהיה ייצור 22 - לא משמעותי.

כמובן שאני יד ראשונה.

הרכב בהתחיבות עד 150 ק"מ, לא נראה לי שיכל לשמש בכ"כ מעט ק"מ לנסיעות מבחן, גם לי לא נתנו לעלות עליו למבחן.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אם ככה אני חוזר בי,

סליחה אם הטעתי מישהו..

אם הרכב נרשם שאתה היד הראשונה ונרשם עלייה לכביש 22, אז במכירה לא יהיה בעיה.

בפרט כמו שאמר @zvit שאין חובת גילוי נאות, אז אני לא רואה שום בעיה, זה כמו רכב שנקנה חדש מהחברה.

במחיר לא מאמין שתצליח להוריד אותם בגלל הביקוש הגבוה, אבל לפחות תנסה להוציא הטבות.. אולי הארכת אחריות וכדו'

בנוסף, תדרוש החלפת נוזלים מתכלים, כמו שמן, מים וכדו' וכמובן מצבר.

בהצלחה רבה.

נ.ב. כל זה כמובן רק בהנחה שלא בא לך / אתה לא יכול לחכות כחצי שנה לרכב.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...