Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם לפני שאתם רוכשים רכב משומש, או אפילו בתהליך המשא ומתן - אתם מבקשים מהמוכר מספר ת.ז שלו + תאריך בעלות + מס רכב?
כדי לקבל מידע מהמסלקה? (בהסכמתו כמובן)

האם אתם הייתם מוסרים את המידע הזה למישהו שמתקשר ומתעניין ברכב שאתם מוכרים? אם לא - למה?
ומה המשמעות של מישהו שמסרב למסור את המידע - מנסה להסתיר תאונה או פשוט חושש לפרטיות שלו?
מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי boli19
  • ספונסר פורום
פורסם

אני מסביר לכל מוכר שאני מדבר איתו, שהשלב הראשון בבדיקה הוא לברר היסטוריית הביטוח של הרכב.

למעלה מ-90% מהאנשים מעבירים לי צילום של רישיון הנהיגה (טוב יותר מאשר רק שלושת הפריטים שצריך בשביל הדו"ח - נותן מידע מלא על הבעלים/מקוריות ועוד) כשמבינים שאני איש מקצוע וזה תנאי הכרחי להמשך העיסקה.

אם מישהו מסרב מפחד/חוסר ידע - אני מעביר לו את כתובת האתר     www.infocar.co.il  ומבקש שיוציא בעצמו וישלח לי.

מי שמסרב לשתי הדרכים הללו - מפסיק להיות מועמד לקנייה מבחינתי באותו הרגע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

מתעלק.

אם אני מנסה להוציא היסטוריית רכב של רכב שעבר לטרייד וכבר הוצאתי עליו מקדמה ,אבל זה לא נותן לי למרות שאני מקליד את ת.ז של בעל הרכב הקודם ,האם זה בגלל שהרכב עבר לטרייד? ניסיתי להקליד את הח.פ. של הטרייד וזה רושם ת.ז. שגוי..איך ניתן להוציא את המידע?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני יכול להבין אם מישהו לא רוצה למסור ת.ז בטלפון למישהו זר.

אבל כן אפשר לבקש שישלח לך את הדוח עצמו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מבקש מהמוכר צילום של רשיון הרכב (שאני מבקש לראות בלי קשר, ברגע שאני מגיע לראות את הרכב, כדי לוודא בעלות). 

דו"ח ממרכז הסליקה הוא פתרון זול ונהדר שמייתר מבחינתי ביקור במכוני הבדיקה למינהם, שלמעט לבדיקת תאונות, הערך של הבדיקה שלהם לא שווה את ערך הנייר שעליו הם מדפיסים את ממצאי בדיקתם. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דו"ח סליקה נותן אינדיקציה די טובה 
אבל אם אתה רואה למשל תאונה בשנת 2019 שעלות התיקון שלה הוא 8000 ש"ח
מה אפשר להסיק מזה? (בוא נגיד שהרכב היה שווה 50K באותה שנה)

פורסם

לא תמיד אפשר להסיק, אבל אם רשום אובדן להלכה זה יכול למנוע ביזבוז זמן מיותר וכסף.

או אם יש תיקון של 20 אלף, זה כבר כניראה משהו רציני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 36 דקות, boli19 כתב:

מבקש פרטים, לפעמים דו"ח שמאי. תלוי. 

לפני 36 דקות, boli19 כתב:

מבקש פרטים, לפעמים דו"ח שמאי. תלוי. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 9.9.2022 בשעה 10:31, menir1 כתב:

שלמע לבדיקת תאונות, הערך של הבדיקה שלהם לא שווה את ערך הנייר שעליו הם מדפיסים את ממצאי בדיקתם. 

כשאני הולך לבדוק רכב לקנייה עבור לקוח שלי, אני מצוייד במכשיר לבדיקת עובי הצבע ("אלקומטר") ועובר ביסודיות על כל פאנל מתכתי ברכב.

המכשיר יודע למדוד עובי גם במתכות ברזליות (כגון פלדה) וגם אל-ברזליות (אלומיניום).

תקצר היריעה מלתאר כמה פעמים גיליתי תיקונים משמעותיים ברכבים שהמוכר הכריז עליהם ש"אין אף תיקון צבע"...

משתמש במיכשור ובידע הנ"ל + דו"ח של מרכז הסליקה כדי לחסוך מהלקוח את מחיר הבדיקה - שדעתי עליה כדעתך...

האמת היא שברגע שהמוכר מבין שהרכב עומד להיבדק ע"י בעל מקצוע - זה מוציא מהר מאד את האמת כבר בשלב הטלפון 

הראשון שלי אליו - וזה ממש בסדר מבחינתי. חוסך זמן יקר - ועובר לרכב הבא.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...