Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נירו פלוס כבר כאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בגלל זה קראו לה + על התוספת 20000 שקל 😄

אני אצטרך להחליף רכב חברה בקרוב ושוקל מאוד את הנירו דור חדש  אבל אם זה המחיר לפלוס אני כבר לא יודע מה יהיה המחיר לדור החדש שכבר הוצג בעולם.

עריכה אחרונה על ידי blackpolo
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

העיצוב בעייני דווקא עדיף על הנוכחית,
נותן מראה יותר מיניוואני לעומת העיצוב הנוכחי שהוא לא SUV ולא האצ'בק סטנדרטית, סתם הכלאה באמצע.
אבל המחיר מטורף.

נראה לי שזה דגם שמיועד בעיקר לליסינג ומפה התמחור הגבוה, שהוא בעצם משיג 2 דברים:
1. הנחה משמעותית לחברות הליסינג, כלומר התמחור הסופי יהיה דומה לדגם הקודם, אבל המחירון הגבוה יתן להם יתרון לאחר 3 שנים בעת המכירה של הרכב כמשומש.
2. להרגיל את הציבור הפרטי למחירים הגבוהים לנירו. אז את הנירו פלוס לקוחות פרטיים לא ממש יקנו, אבל כשתגיע הנירו החדשה בטווח מחירים דומה לנירו פלוס - זה ירגיש להם כמו מחיר מעולה.

פורסם

יכול להיות

יש עוד עניין שמשפיע על בחירת סוג הרכב ע"י העובד - שווי המס (מנסיון עם לא מעט חברות גדולות ושיחות עם מנהלי הצי על מה בוחרים ולמה).

וכאן הנירו + מפספסת בגדול, ואלא אם יהיו הנחות ממש אבל ממש גדולות לעובדים שויי המס ירתיע לא מעט עובדים מלבחור בו כרכב חברה. 

פורסם (נערך)

שווי שימוש זה 2.48% מהמחירון חוץ מגילום (על ידי הוספת שכר לעובד) אין למעסיק שום אפשרות להנחה

לדעתי עלות ההצמדה לגרסאת הליסינג תתרגם ל 3280 ש"ח חודשי אחרי האלפייה הנחה על פלאג-אין.

לא הבנתי מהתקנות אם זה אומר גם תוספת של המדד למחירון מהשנה השנייה והלאה, אם כן, תוסיף עוד כמה שקלים.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
לפני שעה, roy007 כתב:

מישהו בקיה כנראה התבלבל..

מחיר הזוי על רכב מכוער

לא התבלבלו, הישראלים קונים הכל ובכל מחיר , גם במחיר מופקע.

תעיף מבט בשוק המשומשות של גיילי, אנשים מבקשים 20K מעל מחירון תמורת העברת הזכות ויש קונים.

עד שלא נהפוך לציבור עם יכולת חשיבה מינימאלית ויכולת דחיית סיפוקים המצב לא ישתנה.

• אהבתי 3

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 25 דקות, CX25GTI כתב:

לא התבלבלו, הישראלים קונים הכל ובכל מחיר , גם במחיר מופקע.

תעיף מבט בשוק המשומשות של גיילי, אנשים מבקשים 20K מעל מחירון תמורת העברת הזכות ויש קונים.

עד שלא נהפוך לציבור עם יכולת חשיבה מינימאלית ויכולת דחיית סיפוקים המצב לא ישתנה.

אבא שלי טוען שהישראלים מחכים את האמריקאים בפיגור של עשור/שניים.
אנשים מתמנפים ולוקחים מימון והלוואות בלי פרופורציה, כדי להשתדרג בדירה, ברכב, סמארטפון ועוד.
כל עוד העבודה שלהם לא נפגעת ואין מיתון - אז הם צפים מעל המים עם המון תשלומים והתשעבדויות עד גיל הפנסיה.
אם חלילה משהו קורה וכבר אי אפשר לעבוד ולייצר קצת הכנסות חודשי קבוע - כאן העסק מתחיל לחרוק.
כשזה קורה לאחדים - לא קרה כלום למשק, כזה הופך להיות משבר רוחבי - הפגיעה במשק תהיה כואבת

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני כשעה, stum כתב:

שווי שימוש זה 2.48% מהמחירון חוץ מגילום (על ידי הוספת שכר לעובד) אין למעסיק שום אפשרות להנחה

לדעתי עלות ההצמדה לגרסאת הליסינג תתרגם ל 3280 ש"ח חודשי אחרי האלפייה הנחה על פלאג-אין.

לא הבנתי מהתקנות אם זה אומר גם תוספת של המדד למחירון מהשנה השנייה והלאה, אם כן, תוסיף עוד כמה שקלים.

ולכן תוספת של 400 ש"ח+ לשווי השימוש יגרמו לעובדים לחשוב חזרה על רכבים שמצאים בטווח של 135K במחירון...

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

היית פעם ביפן?

ראית כמה קוביות נוסעות שם בכבישים?

אאל''ט אלו דגמים מיוחדים לשוק היפני - Kei cars שמיסוי עליהם יחסית נמוך ולכן הם כ''כ נפוצים שם. חסר משמעות במדינות אחרות.

פורסם
לפני 34 דקות, PriceDevil כתב:

@llaavvii יש עוד נתון קריטי והוא עלות הליסינג למעסיק (שלא בהכרח תלויה במחיר לצרכן)

כרגע החברות אדישות להעלאה.
בחברה שבה אני עובד חברת הליסינג ייקרה במאות שקלים את עלות הליסינג למעביד כמעט בכל הדגמים הפופולאריים.
יחד עם זאת, המעבר לרכבים היברידיים קיזז מעלויות הדלק.
רכב ממוצע נוסע סביב 25,000 ק"מ, וההבדל בין צריכה של 1:10 ל 1:17 מתורגמים לחיסכון חודשי של 560 ש"ח (לפי מחיר של 6.5 ש"ח לליטר).

פורסם
לפני 9 שעות, CX25GTI כתב:

וואו איזו עליית מחיר , אני קיבלתי את הנירו פלאג אין LX באוקטובר שעבר כאשר המחיר היה 152,900 , הנירו היום עולה 20K יותר , מטורף !

מה יהיה המחיר של הדגם החדש?? , אני מניח ש 185 לגירסא המקבילה...

רכב על בסיס איוניק מתומחר בטריטוריה של ה 3008 , מטורף לחלוטין.

מאז העלייה במס של ההיברידיות בתחילת 2022, כל מחירי ההיברידיות באורח פלא יישרו קו ל-150 אלף.

קורולה,  CHR, קונה, אלנטרה.

נראה לך שייתנו לך פלאג אין במחיר זהה?

גם ה-MG ehs קפצה ל-172,222.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 11 שעות, PriceDevil כתב:

ננירו פלוס הברידי URBAN   מחיר  151900 ש"ח

נירו פלוס הברידי GX          מחיר   162900 ש"ח כולל ניטור בשטח מת

נירו פלוס פלאג-אין LX       מחיר  172900 ש"ח

נירו פלוס פלאג-אין EX       מחיר  172990 ש"ח

נירו פלוס חשמלי EV          מחיר  189900 ש"ח

לא הבנתי את ההבדל בין ה- GX ל- URBAN אני מניח שיש יותר הבדלים באבזור מניטור שטת מת שאולי מצדיקים הפרש של 11000 ש"ח.
או שיש טעות הקלדה במחיר של ה- URBAN?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 8 שעות, PriceDevil כתב:

@llaavvii יש עוד נתון קריטי והוא עלות הליסינג למעסיק (שלא בהכרח תלויה במחיר לצרכן)

אכן ואת זה ציינתי, היום המעסיקים לא ששים לספסד את הליסינג לעובדים (מה עוד שרוב חברות הסטארט אפ הקטנות ולא נותנות בכלל ליסינג בגדולות שיש ליסינג לאחרונה מקשיחים ומעלים מחירים)...

• תוכן חדש...