Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שנה 4 עולה 5000 שקל? אודי A3 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסך המרכזי ידוע במחיריו הגבוהים - אני  חוזר על המלצתי הקודמת , במרחק קצר מאד ממנו, ברחוב אימבר 10 בפתח תקווה יש לך את מוסך TG מתמחה באאודי.

אם הוא טוב ל אאודי S3 הוא טוב לA3. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

גם הם מתחמצנים? 

פלגים בטוח לא הייתי מחליף לפי זמן, אין להם בלאי של זמן. 

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

לא מכיר עוד רכב שצריך להחליף שמן גיר אחרי 4 שנים,  

מיצובישי ASX/אוטלנדר כל 4 שנים או 80K המוקדם
אותו קוד מנוע/גיר באוסטרליה כל 95K או 6 שנים, ככה שזה כנראה נתון לפרשנות של היבואן

החלפה במוסך לא מרשת היבואן מוזילה את העלויות באופן משמעותי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זהו, בגיר רציף של מיצובישי גם בארץ היתה הנחיה להחליף נוזל CVT כל 6 שנים עוד מלנסר הדור החדש / ספורטבק.

הטיפול של ההחלפה עלה כ 1000₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Buki כתב:

פלגים בטוח לא הייתי מחליף לפי זמן, אין להם בלאי של זמן. 

גם ברכב עם נסועה נמוכה/נסיעות קצרות לא היית מחליף פלגים לפי זמן? עד כמה שזכור לי, טויוטה ממליצים על זמן/נסועה לפי הקודם.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 26 דקות, vladclar כתב:

זהו, בגיר רציף של מיצובישי גם בארץ היתה הנחיה להחליף נוזל CVT כל 6 שנים עוד מלנסר הדור החדש / ספורטבק.

הטיפול של ההחלפה עלה כ 1000₪.

לפחות מ-2013 זה שונה ל 4 שנים או 80 אלף ק"מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

@janiv  הדבר המופרך ביותר זה המחיר. אני וחבריי מתרחקים המרכזי ככל שניתן בוודאי כשהרכב לא באחריות כבר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 9 שעות, mcaspi כתב:

גם ברכב עם נסועה נמוכה/נסיעות קצרות לא היית מחליף פלגים לפי זמן? עד כמה שזכור לי, טויוטה ממליצים על זמן/נסועה לפי הקודם.

אני אישית, עם נסיעות קצרות כן מחליף לפני (תערבות עשירה בתחילת נסיעה)

ועם נסועה נמוכה אבל הרבה זמן עבודה (ז"א פקקים) גם כן

עם הרכב שלי אני כמעט כל הזמן בשיוט בכביש מהיר בלילה אז אני לא מפחד למתוח את ההמלצות של היצרן (מה שגם ההמלצה היא פעם בשנתיים או 30 אלף לטיפול רגיל, אני מטפל פעם בשנה וזה יוצא 15-20 אלף)

פורסם

בגלל נושא עלויות האחזקה ההזויות אין שום הגיון בלקנות את הרכבים האלה וזו גם הסיבה העיקרית שאין להם שוק ונפילת המחיר שלהם תהומית.

פורסם

נסחפת, לאאודי יש את השוק של מי שרוצה אאודי. אלה לא הלקוחות הטיפוסיים של טויוטה ומזדה.

אם אתה לקוח של מחיר ועלויות, (שזה הרוב) לא תקנה אאודי אף פעם. מכאן ועד להצהרה של אין שוק המרחק גדול.

פורסם (נערך)

זה הבעיה,

הרבה  מלקוחות אאודי, שיש להם יכולת כלכלית לקנות אאודי, רוצים אאודי חדשה נוצצת מהדגם האחרון ישר מהחנות.

פחות לקוחות רוצים אאודי משומשת שני דורות אחורה בת 5-10 שנים במצב "כמו חדש".

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

אאודי קונה מי שהסמל "עושה לו את זה" וזה כולל משומשות שנמצאות בהשיג יד.

מי שאין לו, מתפקח מהר מאד בהגיע הזמן לתקן משהו.

• תוכן חדש...