Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתעניינים במכרז למגרש לבניה עצמית בפרדס חנה כרכור. מכרז 239/2022 לינק: https://apps.land.gov.il/MichrazimSite/#/michraz/20220239

יש את חוברת המכרז, יש את את מחירי המינימום של המגרשים, אך לא מפורסם שום מידע על עלויות הפיתוח שלהם (אני רגיל שיש טבלה נוספת שלהם).

מישהו יודע איך אפשר לבדוק כמה עלויות פיתוח של על המגרשים?

כמו-כן מי בעלי המקצוע שצריכים ללוות את הרכישה/מכרז במידה ונחליט להוציא לפועל?

תודה

פורסם

אתה יכול לקבל כאן מושג ראשוני.

לזה תוסיף גם דמי הקמה (נניח 150 ש/מ"ר, אבל אל תתפוס אותי במילה, תלך למועצה למחלקת גביה ותשאל).

המגרשים הפינתיים שם ממש לא משהו.

גם הזכויות בתכנית יחסית נמוכות.

אבל זה מעיון של חצי דקה. צריך להתעמק בתקנון ובתשריטים.

אם אתה לא מנוסה מספיק כדי לקבל החלטה, קח לך אדריכל ולכל הפחות מתווך מהאיזור שמכיר את טווחי המחירים  באיזור (עדיף כמובן שמאי מקרקעין).

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

קח בחשבון את הצרה שנקראת אתר עתיקות

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הייתי דואג מזה יותר מידי.

זה רשום בחוברת המכרז ככסת"ח סטנדרטי.

כמו "רעש גלגלות ורצועות ":-) 

אין כמעט אתרים מוכרזים באיזור.

מי שמודאג,יכול לבדוק כאן

ציטוט

(בדקתי את הג"וח של פותש. והוא אינו אתר מוכרז).

במקרים כאלה, אישור רשות העתיקות מתקבל עוד בשלב תיק המידע (אם עורך הבקשה שלך מספיק מיומן כדי לבקש זאת).

1אגב- גם במקרים שהבקשה היא בתחום אתר עתיקות מוכרז, זו לא כזו צרה.

יש נוהל מסודר לפיו עושים "טסטים" בכמבץה מקומות בשטח בהנחיה של ארכיאולוג, ולרוב (אלא אם אתרע מזלך ויש בדיוק במגרש שלך ממצא ממש נדיר) מקבלים ממנו אישור לבניה.

זה לוקח ימים ספורים, ועולה כמה אלפי שקלים בודדים, גם אותם ניתן לחלק בין כמה מגרשים שכנים שמתארגנים יחד.

זה קרה לנו לאחרונה לא מעט, בכמה איזורים שונים, והטיפול של רשות העתיקות  ממש מצויןן 

אתה יכול לסיים עם זה עוד בשלב תיק המידע (שוב-אם עורך הבקשה היה עירני) וזה לא מעכב את ההיתר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לפני שאני מביא איש מקצוע בכדי להתקדם, איך אני יכול להבין כמה זוכויות בניה יש על כל אחת מהחלקות?
כמה סהכ אגרות פיתוח?

תודה

• תוכן חדש...