Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מתכנה אחרי כמה שניות אחרי ההתנעה שהוא על P

PASSAT V5

לקחתי את האוטו למוסך לפני שזה התחיל לקרות סתם לבדיקה והוא אמר שיכול להיות להפילטר דלק סתום.. אני חשבתי שהוא סתם מנסה להרוויח כסף.. יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

פורסם
האוטו מתכנה אחרי כמה שניות אחרי ההתנעה שהוא על P

PASSAT V5

לקחתי את האוטו למוסך לפני שזה התחיל לקרות סתם לבדיקה והוא אמר שיכול להיות להפילטר דלק סתום.. אני חשבתי שהוא סתם מנסה להרוויח כסף.. יכול להיות שיש קשר בין הדברים?[/quote ]י [b]גם חשבת שיכול להיות שהמוסך צודק??!![/b]

חשבת שאולי המוסך מנסה לעזור לך בצורה הזולה ביותר שהוא יכול, ובכך הוא ירוויח לקוח מרוצה ...אבל חשדן החושד בכשרים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה לא המוסך המרכזי שלהם זה מוסך של VW בבאר טוביה ואני מכיר הרבה אנשים שאכלו אותה שם.. אני לא אגיד סתם.

בכל מקרה.. יכול להיות שיש קשר?

אם כן, כמה עולה הסיפור הזה?

פורסם

פעולה ראשונה, זולה ומהירה הנה להחליף את מסנן הדלק וביחוד אם הרבה זמן הוא לא הוחלף.

אם לא תיפתר הבעיה אז צריך להתחיל בסדרת בדיקות: בדיקת לחץ משאבת דלק וספיקתה, בדיקת מע' נהול המנוע ע"י מחשב/סורק אבחון, בדיקת מע' ההצתה והמצתים וכו'.

אם המוסך אינו אמין עליך אז לך לאחר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...