Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בורה 1.6 מודל 2002 37K אוטומאט.

יש 2 בעיות.

1. אני שומע תיקתוקים ממתחת למכסה מנוע לפעמים.

היום יצאתי מהאוטו כשהיה מונע ושמעתי את התיקטוקים האלו, פתחתי מכסה מנוע וחיפשתי מאיפה הם באים. יש איזה חלק פלסטיק שחור בין המים האדומים לבין המים של השפריצרים.

נגעתי בו וממש הרגשתי את התיקתוקים האלה .....

צירפתי תמונה הכי קרובה שמצאתי לאיך שנראה תא המנוע שלי, בתמונה שצירפתי נראה לי שאין את החלק המדובר אבל סימנתי איפה הוא נמצא.

מה זה יכול להיות? האם זה בעיה או שזה צריך להיות ככה?

2. כשאני מתחיל נסיעה והחלון לידי פתוח אני שומע תקתוקים שהקצב שלהם מתגבר עם מהירות הנסיעה. נדמה לי מכיוון הגלגל הקדמי. חיפשתי משהו שנפתס על הגלגל אבל לא מצאתי. מה זה יכול להיות?

b.jpg

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אין לך מה לדאוג

לסבא שלי יש בורה 1.6 גם אוטומטית

וגם לו יש רעש , אם אני לא טועה זה חיישן נקישות.

ככה אמרו לו במוסך.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
זה מההצתה.זה מעצבן,אבל זה נורמאלי בפולקסוואגן.

תומר , יש מצב שהרעש אצלו יכול להגיע מהליפטרים של השסתומים :?: כמו שאצלי לפעמים... :x

• תוכן חדש...