Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב חדש רועד


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולקסוואגן טיגואן אולספייס 4x4 חדשה, פחות מחודשיים על הכביש ופחות מ-2000 ק״מ.

מהרגע הראשון שקיבלתי את הרכב הוא רעד, אבל רק בסביבות 60-70 קמ״ש. הלכתי למוסך, עשו איזון גלגלים - לא פתר את הבעיה. העלי את הרכב על הליפט - לא מצאו כלום. הזמינו והחליפו את ארבעת הצמיגים, יצאו לנסיעת מבחן ב-120 קמ״ש וטענו שהבעיה נפתרה. אממה - הבעיה לא נפתרה, היא רק שינתה מהירות…. הרכב עדיין רועד קצת במהירויות ביניים, זה מתחיל להיות מורגש ב-110 קמ״ש, מפסיק לרעוד ב-120 קמ״ש, ואז רועש חזק ב-130 קמ״ש בקטע שאפילו כסא הבטיחות של הילדה מתחיל להרעיש.

במוסך קצת מתכחשים לזה שיש בעיה (כי ב-120 זה היה בסדר), די אובדי עצות כי לא יודעים מה יכולה להיות הבעיה, וכבר התחילו לזרוק הערות בסגנון ״אולי ככה זה הרכב״. 

עכשיו אני לא מכונאי רכב דגול, אבל לא נראה לי הגיוני שרכב כל כך יקר וחדש אמור לרעוד ככה ב-130 קמ״ש. מרגיש לי שיש משהו שהם פשוט לא יודעים/רוצים לסדר. אבל מה זה יכול להיות? ואיך כדאי לי להתקדם מכאן?

פורסם

התיאור שלך תואם במדוייק בעיה של איזון גלגלים, כשעשו את האיזון ראית שהם לא מחפפים?

יכול להיות שיש איזה פגם או עיוות בג'נט, ואם זה משמעותי לא יעזור כמה משקולות שיוסיפו, ואפילו אם יצליחו לקבל איזון 0/0 על המכונה זה לא פותר את הרעידות.

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...