Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 18׳ לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות את הרכב הזה ממגרש רכבים של יבואנית גדולה, ביקשתי שישלחו לי את כל הפרטים על הרכב - רישיון רכב, ועבר ביטוחי. כמה דברים שלא מובנים לי, לצערי היסטוריה טיפולים אין למגרש לספק לי האם זה דיל ברייקד? סך הכל רכב שנת 2018…

סעיף 1 - רישיון רכב:

ברישיון הרכב רשום בסעיף תנאים הגבלות ומידע נוסף, רשום שעבוד לבנק דיסקונט - עכשיו מה קורה שאני קונה את האוטו? אני משלם בהעברה בנקאית את מלואו הסכום, האם השעבוד יורד מהרכב אוטומטית או שאני צריך להסדיר משהו מול המגרש? איך הדברים האלו עובדים?

סעיף 2 - רישיון רכב:

ברישום מקורי לא רשום דבר, יש שורה ריקה האם זה אומר שהרכב לא היה בבעלות פרטית?

בעלים קודמים רשום 00. 

סעיף 3 - עבר ביטוחי:

בשנת 2017 רשום שינוי מספר רישוי ע״י איי.די.איי.בי מס׳ תוספות 8 -הרכב שנת 2018. מה זה אומר? האם זה כאשר היבואן הביא את הרכב לארץ המספר נרשם? ומאז משנת 2018 עד 22 מבוטח בפניקס. 

ובפרטי התביעות, אין מידע על תביעות במאגר לרכב זה. 

הרכב נמצא כ- 250 ק״מ ממני, ככה שתמונות של הרכב הוא שלח לי בוואצאפ ויש כמה שריטות מינוריות לא משהו רציני. יש לי אפשרות להביא את הרכב למגרש דרכם בגרר ובמידה ואני לא יאהב או ישנה את דעתי אצטרך לשלם על ההובלה. מה דעתכם בנושא?

פורסם (נערך)

"שינוי מספר רישוי" פירושו שהביטוח הועבר מרכב אחר. הליך שגרתי שאינו מעיד על בעיה.

היסטורית טיפולים היא מידע קריטי, במיוחד בדגמים מסויימים. באיזו גרסה מדובר?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...