Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, zaf כתב:

מובנת החלפת מצמדים שנשחקו בוודאי בפקקים בעליות באזור ירושליים. ידוע לך למה הוחלף גיר (מאד לא נפוץ) ?

אני דווקא פחות חווה פקקים כי אני עוקף אותן בשעות שנוח לי (מוקדם בבוקר ומאוחר בלילה). הגיר הוחלף כי (ואני לא מבין גדול) חוויתי מצב שבו הרכב לא נכנס להילוך. כשזה קרה לי תוך כדי נסיעה הרגשתי גמגום ואז שמתי לב שהרכב מעביר הילוכים אי זוגיים, כלומר מדלג על הזוגיים. ככה נסעתי עד למשרד (שם בכלל לא הצלחתי לזוז), משם גרר, משם החלפה של גיר לאחר מספר ימים (כולל מצמדים כאמור וטיפול שגרתי על הדרך).

פורסם

"שברת את הגיר" 😒 לא נורא, תוקן במסגרת אחריות.

החזקתי בכזה גם,  נמכר לחבר "שלחץ" עלי , ווגם כי קיבלתי מחיר יפה. אילו זה לא היה המצב , הייתי נשאר עם הרכב שנתיים נוספות לפחות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 7 שעות, אביחינה כתב:

2. שנמוך (רציני) לפיקנטו 22 או משהו דומה (ירידת ערך)

נניח והרכב שלך שווה היום 140K וירידת הערך היא 5% בשנה, ותקנה פיקנטו ב70K ושם ירידת הערך תהיה 10% בשנה - אתה מבין שזה אותו סכום של כסף, נכון?

אם אתה לא צריך רכב גדול, קנה חדש קטן במקום, גם תישאר עם עודף לקחת את אשתך לחופשה וגם תקבל רכב באחריות (כפי שזה נשמע, האחריות זה נושא מאוד משמעותי עבורך)

• תוכן חדש...