Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לעזרתכם,

אנחנו מעוניינים לקנות רכב חדש, לאחר שיטוט נרחב באינטרנט הגענו לכמה אתרים שמציעים לנו

100% מימון ורכישה של הרכב לאחר 3 שנים במחיר המחירון, אנחנו הולכים להיות יד 00 ,

הסיבות שלנו לקנות דרכם ולא מהיבואן בגלל שהם גם מתחייבים לקנות לאחר 3 שנים וגם לא דורשים כלל מקדמה,

האם זה צעד נבון? ממה צריך להיזהר? אילו שאלות נוספות כדאי לבדוק?

אנחנו בודקים בלוינסון רכבים וקפיטל מוטורס

תודה מראש לעוזרים.

פורסם (נערך)

צריך לבדוק בציציות.

1. האם באמת "בעלויות קודמות 00".

2. מה סכום ההלוואה שתקחו ומה תנאיה - ריבית נומינלית ואפקטיבית, "דמים" ועיזים.

3. תנאי היציאה - כיצד מעריכים את שווי הרכב בסיום העסקה. זו נקודה שבה בקלות רבה מוציאים ממך עוד כמה אלפי ש"ח.

4. שים לב שמדובר במסגרת זמן קשיחה. תתקשה לצאת מהעסקה מוקדם, וביום סיומה תצטרך להחליט על ההמשך, גם אם זה הזמן הכי פחות נוח לך.

המלצתי - לך לבנק ובקש הצעה להלוואה לרכישת הרכב. מדובר בהלוואה יותר ארוכה (נניח 5 שנים), אבל בסופה הרכב שלך, בלי אותיות קטנטת. אם אתה מקבל תנאים טובים זו האפשרות הטובה ביותר. אם לא - כרטיס צהוב, הבנק רואה סיכון במתן הלוואה, חשוב שוב 5 פעמים לפני נטילתה (מכל מקור שהוא).

זכור - הלוואות ה"בלון" הן מלכודת דבש. היה זהיר מאוד בעסקות כאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה,

1. איך אפשר לוודא את הנושא?

2.אבדוק.

3. איזו תשובה אני אמור לקבל שהיא תהיה הוגנת? ז''א אני מניח שיש שמאי שעושה בדיקה לא? מה עוד יכול להיות?

4 אקח לתשומת ליבי.

פורסם

לדעתי, אין מתנות חינם. העסקה הזו נשמעת לי יותר מדי טובה. הלוואה מהבנק היא הדרך היותר לגיטימית לעשות את המהלך, וכמובן לא לקנות משהו שלא תוכל לשלם. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

@ארי נוימןהשמאי הוא מטעם חברת ה"מימון", אז את השפיל הוא יכוון לטובתה. בכלל החברות האלה מציגות מוצר מפתה, עד שאתה יורד לפרטים ומגלה שהמציאה אינה מציאה.

פות"ש, יש  לי המלצה פשוטה: לרכוש רכב לפי הצרכים והיכולת, עם דגש על היכולת. ההבנה שלי היא שאתה בחור צעיר - אז את החלומות תשאיר לעתיד, ואז או שהם יתגשמו או שהם ישתנו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...