Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב Audi 1 שנים 2016 - 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אשמח לקבל חוות דעת ייעוץ ומחלות נפוצות של הרכב.

ברשותי, סיאט איביזה 2015, בסך הכל די מרוצה מהרכב, חוץ מתיבת הילוכים והרמת גימור, שלדעתי אלה החסרונות הבולטים של הרכב הזה.

לכן גם המעבר המועדף הוא לרכבים מקונצרן פולקסוואגן.

מחפש רכב יפה, צעיר, יוקרתי קצת, די אמין, קטן ונוח לחניות בתקציב עד 80 אלף ש"ח.

image.png.fc46365dd0342ee4a004574a89baa410.png

תודה מראש,

פורסם (נערך)

לא מדובר באיזו מציאה, רכב מאוד פשוט וזול מבפנים בדגם הסטנדרטי (יש כאלו עם חבילות תוספות וכו').

כמדומני שתיבת ההילוכים כאן היא אותו הדבר כמו שיש באיביזה, DQ200, על האמינות שלה אתה יכול לקרוא בפורום.

בכללי מדובר בקלנועית אם זה דגם ה 1.0 ליטר 3 צילינדרים, וגם הדגם 1.4 שהוא מגיע עם 122 כ"ס לא ממש משמעותית חזק יותר.

עניין הגיר הוא לא זול לתחזוקה אז קח בחשבון שאם הקלאצ'ים שם לא תקינים זה עסק יקר, בכללי זה לא הרכב הכי זול לתחזוקה (בכל זאת אאודי למרות שיש את מוסך רון),

שים לב שהמחירון של הרכב הזה דיי יקר, באיזור ה 70+ לשנתון 16/17, אבל כן הוא נכנס לך בתקציב.

אישית - הייתי הולך על זה רק אם נגמרו הרכבים בעולם וזה מה שנשאר לקחת, אבל זה שלך לחלוטין. ממליץ לקרוא גם חוו"ד בפורום

אמנם מדובר כאן בדגם הידני 1.4 אבל שיתן לך קצת נקודת מבט לגבי תחזוקה בין היתר.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על החוות דעת.
אכן הסתכלתי על מנוע 1.0, כמעט ולא עושה נסיעות ארוכות.
אני מבין שיש תקלות נפוצות בגיר (במיוחד הקלאצ'ים נשחקים מהר), זה משהו שאצטרך לשים לב בבדיקה.

בגדול, התעניינתי ברכב רק בגלל הסמל אני מודה. מבחינת העלויות תחזוקה ודלק טיפה פחות מפריעים לי, שוב, כי זה רכב שני לבית.

אשמח להמלצות על רכבים דומים עד 80 אלף, שנתון 2016 ומעלה.

תודה תותחים!

פורסם

אם הסמל גבוה ברשימת השיקולים, תבדוק אלפא ג'ולייטה או מיטו. החזקה לא זולה אבל לפחות חווית נהיגה טובה יותר מהa1. 

אם אתה מוכן להתפשר בסמל, תבדוק מאזדה 3 האצ'בק או מאזדה 2 בגירסת ה pure white. 

פורסם

לא ארחיב הרבה מעבר לסקירה שלי שקושרה בתחילת השרשור, אבל לטעמי הA1 היא חבילה לא רעה בכלל. לא בטוח שהייתי משלם על אחת 80k אבל להגיד שתא הנוסעים של הA1 מרגיש זול לטעמי לא נכון בכלל. 

זה נכון שיש דגמים שסובלים ממחסור באבזור, אבל גם יש כאלה שמאובזרים לא רע בכלל, איכות החומרים גבוהה, לדעתי מהגבוהות בסגמנט וגם עומדת יפה מאוד במבחן הזמן. 

כמו כן למרות שהA1 לא מהנה לנהיגה כמו מיני קופר, הוא יושב מאוד טוב על הכביש, ומרגיש גדול ממידותיו. אין בעיה לעשות איתו נסיעות ארוכות יותר מנסיעות עירוניות למרות הגודל הקטן יחסית של הרכב. 

בנושא האמינות, אומנם הרכב שלי ידני אז בעיות הגיר פחות רלוונטיות, אבל הרכב שלי מראה אמינות מופתית, ועלויות התחזוקה לטעמי לא יקרות משמעותית מרכבים מקבילים. 

בסופו של יום משלמים לא מעט על הסמל והעיצוב (עניין של טעם, לטעמי מדובר ברכב נאה למדי) אך גם מקבלים ביצועים לא רעים ותא נוסעים נעים (לטעמי בעל איכות חומרים גבוהה משל רכבים מקבילים בסגמנט). 

לאחר 3 שנים אני ממש מבסוט מהבחירה והייתי ממליץ על הA1 אם היו שואלים אותי. 

• אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...