Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

עבור טיול באירופה אני צריך רכב 7 מקומות ל7 נפשות, ולפחות עוד 3 מזוודות גדולות, אולי אפילו 4, ואיזה 2-3 טרולים. 

חרשתי את אתרי ההשכרה, ויש שם קודיאק 7 מקומות, שלו תא מטען קטן מידי, גם סיאט אלהמברה שהוא קטן מידי.

הבאים הם או רכב 9 מקומות פולקסווגן מולטי וואן או טרנספורטר, שהמחיר שלהם מופרך לגמרי (כ 1300 שקלים ליום)

או האפשרות שנותרה היא פולקסווגן שרן שאין אותה בארץ, לה אני רואה שיש תא מטען של 300 ליטר כשכל המושבים פתוחים, אני לא יודע לכמת את הגודל של 300 ליטר

אז מכאן לשאלה שלי, האם תא מטען של 300 ליטר מספיק ל3-4 מזוודות? ונניח עוד טרולים, כי אפשר לדחוף 2 טרולים מתחת לרגלים של הילדים

תודה רבה

פורסם

אתה לא שוכר את הרכב ספציפית אלא שוכר רמה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

אתה לא שוכר את הרכב ספציפית אלא שוכר רמה.

אוקי

ואם כך אז ייתכן ולא יהיה לי מקום בתא מטען בכלל? בהגדרות של הרכב הם כותבים שיש מקום ל2 מזוודות, באתר אחר כותבים שיש מקום ל4

פורסם

הרכב הזה זהה לסיאט אלהמברה .

300 ל' לא מספיק ל 4 מזוודות ועוד תיקים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

לכמה זה מספיק בלי לקחת סיכון? מזוודות רגילות של טיסה

פורסם
לפני 1 דקה, שושחיים כתב:

מזוודות רגילות של טיסה

מה הגודל שלהן?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אולי תתני קישור לאתר של חברת ההשכרה?

הפרסומים באתרי חברות ההשכרה נוטים להיות אופטימיים במידה לא סבירה, במיוחד לגבי תכולת הרכב. 

300 ליטר זה גודל תא המטען של סופרמיני קטן. משהו שמספיק לקניות בסופר, לא לציוד למסע משפחתי. כדי לסבר את האוזן, לפני מספר שנים הזמנתי רכב לטיול של 3 אנשים. אמנם ביקשתי  סטיישן, אבל ניסו להחליף לי אותה לאופל מוקה, רכב עם תא מטען של כ-350 ליטר.  הצלחתי להכניס מזוודה אחת ותו לא (זה קשור לא רק לנפח אלא גם לצורת תא המטען). החזרתי את המפתחות למשרד (והוחלף לאוקטביה סטיישן, תענוג אמיתי. רכב שהספיק לי, בטיול אחר, ל-5 מבוגרים על ציודם למשך שבוע בארצות הקור).

אני מציע לך להריץ בגוגל חיפוש VW SHARAN 7 PAX ואז לפתוח את התמונות. לעין שלי הן נראות כאילו בתא הזה תכנס, במקרה הטוב, מזוודה אחת.

יותר מזה: את מתכוונת לשאת איתך 3-4 מזוודות גדולות, ועוד 2-3 טרולי. אבל לצרכי טיול צריך מקום לעוד דברים שצריכים להיות נגישים: שישיית מים (לפחות, אולי בהרכב שלכם יותר), תיקי אוכל, מעילים - כל מיני דברים שכלל לא נכנסים למזוודה, אפילו לא בטיסה. אז תא המטען צריך להיות עוד יותר שימושי. חוץ מזה, ישיבה צפופה ברכב יכולה להרוס טיול. אם רוצים ליהנות צריך רכב נוח ומרווח, גם אם זה יקר.

אני יכול לומר מניסיוני שלטיול קצת יותר ארוך של 5 אנשים (מבוגרים) שכרתי רכב של 7 מקומות וקיפלתי את המושבים האחוריים על מנת שיהיה מספיק מקום למזוודות, ואנחנו נסענו יחסית "קל". נראה שלטיול של 7 אנשים לא תהיה ברירה אלא לשכור רכב 9 מקומות, לקפל את המושבים האחוריים ולקוות שיהיה מספיק מקום למטען. 

שימי לב לדרגת רישיון הנהיגה B, שאכן מכסה נהג+8 נוסעים.

מחירי שכירת הרכב בימים אלה אכן מטורפים, יש בעולם מחסור עצום בכלי רכב בכלל וברכב להשכרה בפרט. ומה שעוד יותר בעייתי, עלייך לבדוק האם הכיסוי הביטוחי המוצע באתר מספק, ושאין צורך בהרחבות ביטוח שיעלו לא מעט כסף, אבל אסור לוותר עליהן, כי עלות הטיפול בנזק לרכב אסטרונומית. וגם מחיר הדלק יקר בכל העולם.

ואחרי כל הפוסט הפסימי הזה - אני מניח שאתם כבר סגורים על הנסיעה. אז סעו ותיהנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לחיות עם שארן או אלהמברה, אבל במקרה הזה אתה חייב להחליף את כל המזוודות בתיקי דאפל. פחות נוח אבל הרבה יותר גמיש ואם בשורה האמצעית יש ילדים לא גבוהים במיוחד אז אין בעיה גם להכניס גם לשם תיק או שניים, מזוודה גדולה לא תוכל.  מה שכן, חובה כמובן לבדוק שדגמים אלו הם קטגוריה בפני עצמה ולא חלק מקטגוריית 7 מושבים, אחרת באמת תקבל קודיאק ושם ממש אין מקום. 

פורסם

עם כל האי נוחות שדרג מיד לרכב 9 אנשים כגון אופל vivaro , רנו טראפיק ודומיו. 

שלא תתקע כמו מוטי בננה בציריך...

פורסם
לפני 3 שעות, save כתב:

עם כל האי נוחות שדרג מיד לרכב 9 אנשים כגון אופל vivaro , רנו טראפיק ודומיו. 

שלא תתקע כמו מוטי בננה בציריך...

זו התשובה המדוייקת.

ומומלץ לבצע את ההזמנה אתמול, כי אין מכוניות השכרה זמינות באירופה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תנסו לברר אם אפשר לשכור רכב עם צימידן על הגג. זה פיתרון מקובל באירופה להובלת מטען, שתא המטען קטן מידי.

ואם לא תבררו על טרפיק/טרנספורטר, אם קיים בגירסת 7 מקומות, אולי יוזיל את העלות.

ולא תצטרכו לחשוב על בעית מקום.

Screenshot_20220715-063834_Chrome.thumb.jpg.d5521f866de3ab0c7669398da7afc8f8.jpg

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, vladclar כתב:

מה שהוא אמר.

היה לי הרכב הזה לני מספר שנים.  אנחנו היינו רק 4 ו 4 מזוודות גדולות.  אין מצב שהוא יספיק ל 7 ולכמות המזוודות שאתה רוצה לקחת.

• תוכן חדש...