Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם שני רכבים זול יותר : זה גם פתרון. תזכור שהדלק כבר לא זול. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הקטגוריה שנמצאת בו השאראן היא קטגוריה שהולכת ונכחדה באירופה.

הייצור של השאראן פסק השנה והמתחרה היחיד שלו כרגע באירופה זה פורד גלאקסי שגם לו אין עתיד מובטח.

כיוון שמתחייבים על קטגוריה ולא על רכב, ייתכן מאוד שתקבל גם רכב עם תא מטען קטן יותר (c4 ספייס טורר, קודיאק) וייתכן שתקבל כלי גדול יותר (טרנספורטר, סטאריה, זאפירה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם הרכב לא מתאים לצרכים וקטן מהרכב שהוזמן אפשר ללכת למשרד להתוכח ולהתמכח. בימים אלה של מחסור בכלי רכב להזכרה ההצלחה לא מובטחת. עדיף לשריין מראש רכב יותר גדול.

דרך אגב - זו הגישה שלי בכל שכירת רכב - לזוג קח משפחתית, למשפחה קח סטיישן או ואן מתאים. ההפרש במחירים, לפחות עד הקורונה, היה מספיק קטן כדי שהנוחות תצדיק את התשלום הנוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני רכבים קטנים יותר תמיד עדיף. התוספת לא גדולה על רכב 7 מקומות, מאפשר יותר מקום, גמישות מבחינת פיצולים וכ״ו. 

פורסם

אם הטיול מתוכנן ליולי אוגוסט, תבדוק היטב שיש רכב זמין, לפני שתסגור טיסות. 

ברוב שדות התעופה במרכז אירופה כבר אין זמינות של רכבים גדולים. 

פורסם (נערך)

ולכאן בדיוק נכנסות כל מיני חברות השכרה קטנות מקומיות. כאלו שאין להן משרד בשדה"ת. המשרד ,אם קיים, יהיה במרכז העיר או באיזו תחנת דלק. חלקן טובות, חלקן מפוקפקות.

חלקן אפילו מתווך בין רכבים פרטיים משומשים לתיירים (כמו בשוק מכוניות היוקרה). כי כשיש ביקוש , יש יזמות. AirBnB למכוניות. 

לא יודע אם להמליץ . אני השתמשתי בשירותיהן והיה בסדר גמור אבל לא חסרים סיפורי אימה ברשת. תבררו וקיראו את הביקורות . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בארה"ב יש להם פריסה מטורפת של רכבים מכל סוג בכל חור.

באירופה - ממה שאני בדקתי - אין כמעט כלום.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• תוכן חדש...