Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת חלקים

carakozabra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן, סוזוקי סוויפט 2015 1242 ידני,

מעוניין לקנות חלקים בעצמי ולהביאם למוסכניק.

מספר שאלות-

1.בקניית חלפים/חלקים- כיצד ניתן לזהות האם מדובר בחלק מקורי? (אתם יודעים, למקרה שישימו לא מקורי באריזה המקורית וכאלה) או לחלופין, לאמוד את איכותם? לדוג', רפידות בלם, צלחות בלם, תושבת מנוע, פילטרים למיניהן (שמן, דלק, אוויר..)
2.היכן מומלץ לרכוש? בשפלה למשל
3.רכישת כלי עבודה יד שניה, היכן כיצד

עריכה אחרונה על ידי carakozabra
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1 יש מקט על האריזה/אפשר לקנות את החליפות דרך היבואן הרשמי

2 כמו שאמרתי מחסן של היבואן הרשמי או שיש אפליקציה גלגלים ועוד אחת שאתה מכניס מספר רכב ומחפש לפי מקורי/חלופי/משומש

3 כלי עבודה במחיר שפוי סע לכיוון ביתר עילית יש שם חברה ישמעלים שמוכרים הכל בחצי מחיר יש לי מברגה פטישון וסט של בוקסות ראצ'טים וכו' שמשמשים אותי כבר תקופה(קרוב ל3 שנים) ללא שום תקלות ונקנו במחיר רצפה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
בתאריך 29.4.2022 בשעה 14:54, _-? כתב:

1 יש מקט על האריזה/אפשר לקנות את החליפות דרך היבואן הרשמי

2 כמו שאמרתי מחסן של היבואן הרשמי או שיש אפליקציה גלגלים ועוד אחת שאתה מכניס מספר רכב ומחפש לפי מקורי/חלופי/משומש

3 כלי עבודה במחיר שפוי סע לכיוון ביתר עילית יש שם חברה ישמעלים שמוכרים הכל בחצי מחיר יש לי מברגה פטישון וסט של בוקסות ראצ'טים וכו' שמשמשים אותי כבר תקופה(קרוב ל3 שנים) ללא שום תקלות ונקנו במחיר רצפה 

תודה על התשובה

איפה בדיוק ביתר עילית הם נמצאים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא חייבים לקנות מהיבואן וממש לא חייבים לקנות חלק שיש עליו לוגו של יצרן הרכב.
יש יצרנים מאד טובים בעולם, פשוט ענף הרכב בישראל כלכך מסריח ומעפאן שהציבור מכיר רק "מקורי או תחליפי" ובד"כ התחליפי הוא סיני פח, רק שבעולם יש גם יצרנים מצרפת, גרמניה, ארה"ב, קוריאה וכו' וכו' שמיצרים חלפים מצויינים שאיכותם לא נחותה מהמקור (לפעמים היצרן מיצר גם עבור יצרן הרכב את אותו החלק ורק אורז באריזה אחרת).

יש לא מעט חנויות חלפים טובות בארץ, תגיד מאיפה אתה וננסה לכוון.
לרובם גם יש אפשרות משלוח.
יש גם חנויות בחו"ל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...