Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, אש ברכב כתב:

לגבי הפורד S-MAX זה רכב לא מידי מרווח

עד כמה שידוע לי (לא מנסיון אישי) הוא יותר מרווח מאאוטלנדר/אקס-טרייל.

לפני 40 דקות, אש ברכב כתב:

שותה דלק

עד כמה שידוע לי (כנ"ל) לא מאוד שונה מאחרים בקטגוריה. בטח שלא מקרניבל בתקציב הנתון. 

לפני 41 דקות, אש ברכב כתב:

המון בעיות

כמה מרכזיות ומוכרות.

מחיר הקניה הוא חצי ומטה מהתקציב ונשאר המון עודף.

הכותרת היא 'משהו לא מתסכל'. נראה לי שהאסמקס די מסמן וי במשבצת הזו.

טוב, הוא אולי מתסכל במוסך, אבל לפחות לא בכל נסיעה...

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

בקשר לקיה קרניבל אחי מחזיק אחת בליסינג פרטי יכול להעיד עליה שהיא מדהימה , הרכב אונייה הוא פשוט ענק והנוחות של המושבים שלו זה משהו שלא נתקלתי בשום סגמנט אחר המושבים מרגישים יותר טוב מהספה שקניתי באיקאה לסלון הדלתות האחריות נפתחות חשמלית והתאוצה מהרמזור לרמזור הבא לא מביישת סיאט לאון FR פשוט רכב מפתיע אבל כן בקשר לצריכת דלק הרכב עושה 1-8 אם אתה עושה עיסוי שוודי לדוושה וזה גם בלי מזגן , אם תרצה להנות מהנאות החיים עם מזגן ולחיצות על הגז צפה לצריכת דלק של ק"מ ל -6 ליטר בעירוני 

בקשר לפורד S-MAX רכב נבלה לכל הדעות הגיר בעייתי לוח שעונים שיכול ספונטני להפסיק להציג חלק מהמידע וכו...

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

5008 בתקציב הנתון - אין הדגם הרלוונטי בתקציב נמוך יותר הוא עם המנוע 156 כ"ס הידוע לשמצה (עם 165 כ"ס נמכרו כאן יחידות בודדות בלבד)

מנוע 156 כ"ס שיצא אחרי אוגוסט 2011 הוא סביר יחסית ואפשר ללכת על זה לדעתי, בתנאי שלא הזניחו אותו.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 9 שעות, edward כתב:

מנוע 156 כ"ס שיצא אחרי אוגוסט 2011 הוא סביר יחסית ואפשר ללכת על זה לדעתי, בתנאי שלא הזניחו אותו.

בתנאי שתשאיר כרטיס אשראי פתוח במקרה של כשל. ולא גם מנוע שיצאו אחרי אוגוסט 2011 - לא ממש מומלצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה מחפש שקט תעשייתי - רק אאוטלנדר.

אם אתה מחפש קצת יותר ולא מפחד מתקלה פה ושם, הייתי הולך דווקא על צרפתיה ולוקח בחשבון תקלות, אבל נהנה מרכב יותר חדש ויותר נעים.

ובאמצע אפשר להסתכל על הXTRAIL .

פורסם
לפני 17 שעות, אש ברכב כתב:

לגבי הפורד S-MAX זה רכב לא מידי מרווח שותה דלק עושה המון בעיות ומחרי התיקונים שלו והחלפים שלו כיאה ל"פורד" נמצאים בשמים כך שאני לא כ"כ ממליץ.

דווקא מרווח, עם מושבים נפרדים שמאפשרים מבוגרים בגודל מלא בשורה השנייה, בניגוד לרוב האופציות האחרות.

מה שכן, צריכת דלק זאת הבעיה האחרונה של אס מקס, עלויות התיקונים והחלפים הייעודיים שיש רק לו - בשמים. לבעלי כיסים עמוקים וחובבי נהיגה בלבד, לצערי.

אם כבר מדברים על מושבים נפרדים - תכנון המרחב הפנימי בסיטרואן הוא דרגה אחת מעל כל השאר שלא קוראים להם קרניבל. יותר מרווח מכולם.

בניגוד לאס מקס, חבילת הבעיות מסתכמת באזור המנוע, ועלות התיקונים נמוכה באיזה סדר גודל.

עם כל הכבוד ליקיר הקטגוריה אאוטלנדר, המרחב הפנימי שלו פשוט מצחיק, שלא לדבר על הדרגש הזה שטוען שהוא מושב השורה השנייה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 15.4.2022 בשעה 15:19, hans כתב:

אם כבר מדברים על מושבים נפרדים - תכנון המרחב הפנימי בסיטרואן הוא דרגה אחת מעל כל השאר שלא קוראים להם קרניבל. יותר מרווח מכולם.

צודק הסיטרואן באמת מרווחת וכן הסיאט אלהמברה ממש מרווחת אם כי היא קצת יותר ישנה שווה לבדוק

פורסם

סיאט אלהמברה רלוונטית רק מ-2016 (לפני כן היה לה מנוע בעייתי) יש מעט מאד מכוניות כאלה (נמכרו כ-50 ב-2016 ופחות בשנים שאח"כ) אני בספק אם יהיה אפשר למצוא כאלה בכלל,  ובתקציב הנתון בפרט, (למרות שבמחירון הן מתומחרות ב-92000 ש"ח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מה זה מנוע בעייתי, 1400 עם טורבו וסופרצרארג? 

איזה מנוע "טוב" מ 2016?

הנטייה ללכת לכיוון הקארנס או משהו בגודל זהה, 

הגדולה בת 7 ככה שאפשר למשוך כמה שנים עם רכב "קומפקטי", 

בתקווה שבעתיד יהיה היברידי / חשמלי סביר

עריכה אחרונה על ידי D1winner

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

סיינה או אקספלורר על גז הם המילה האחרונה של רכבי 7 מקומות

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

בתור אחד שהיה לו SMAX עם ילדים גדולים 

הרכב מרווח מאוד ומאפשר נסיעה עם ציוד לטיול לכמה ימים 

ומושך יפה בלי למצמץ

יש כמובן את בעיית התיקונים...... אך במחיר נותן תמורה יותר מהולמת

לגבי צרפתיות במחיר כזה יש לבדוק ממש טוב את הטיפולים ורק הסיטרואן C4 ספפיסטרור נותנת מרווח פנימי מתקרב לנוח למשפחה עם 4 ידלים לא קטנים

האואטלנדר לא מתאימה ל-6 נוסעים זה ממש בדיחה המושבים
בהצלחה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 14.4.2022 בשעה 21:29, D1winner כתב:

קצת יותר מידי ק"מ....יש לרכב עוד מכלולים מלבד מנוע דיזל. 

אבדוק את הקארנס בפועל.

זמן יש מספיק.... אולי אמצא אחת שמורה

אני באותה סיטואציה מה בחרת לבסוף ?

והאם אתה מרוצה?

פורסם

כמעט שהלכתי על c4, עד שהאישה הטילה וטו בגלל שהיא רוצה גיפון.

שנינו עצמאיים עוסקים מורשים,  אז אני בודק אופציה מבחינת מיסוי לקחת ליסינג תפעולי. 

אם זה כמו שחבר הסביר לי אז זה כדאי, אבל אני צריך לבדוק עם הרו"ח ומה המחירים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...