Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אחרי שכמעט כל רכיב בתא המנוע הוחלף , טויוטה קורולה 1998 , ( בעבר העלתי לכאן פוסט של אובראול למנוע) צמת החשמל מתפוררת ויוצר קצרים שמכבים מנוע בזמן נסיעה, צריך.ליצור צמה חדשה , השאלה היא אם הכל נגמר בכמה מינוסים ותקעים, או שהעניין מסובך יותר? השאלה שלי אם אפשר למצוא צמה קומפלט לקניה , או לייצר חדשה???

פורסם

אם אתה מוסגל לייצר חדשה ויש לך אופי של יזם, אז אני ממליץ לך לפתוח מפעל בתחום .

מסתבר שבעיקבות המלחמה באוקראינה תעשיית הרכב הגרמנית עומדת בפני משבר כבלים כי אוקראינה הייתה ייצרנית עיקרית שלהם.

עצה יותר מעשית: תפרק אחת תקינה מרכב מושבת.

פורסם
בתאריך 14.4.2022 בשעה 00:53, IsraCar כתב:

אם אתה מוסגל לייצר חדשה ויש לך אופי של יזם, אז אני ממליץ לך לפתוח מפעל בתחום .

מסתבר שבעיקבות המלחמה באוקראינה תעשיית הרכב הגרמנית עומדת בפני משבר כבלים כי אוקראינה הייתה ייצרנית עיקרית שלהם.

עצה יותר מעשית: תפרק אחת תקינה מרכב מושבת.

כמעט ולא ניתן למצוא , מרכב מושבת , הבידוד של חוטי החשמל ישבר ויתפורר בדיוק כמו ברכב שלי , או לקנות בחו" ל רק שאין לי מושג איך לרשום צמת חשמל ראשית בחיפוש באנגלית, ואנגלית שלי חזקה

רוב הסיכויים שאקנה מספר גלילי חוט חשמל עם בידוד גמיש עמיד בחום מפוליוטילן ואיימר אחת בעצמי על ידי הסרת כל חוט בנפרד והלחמת נעלי הכבל איליו והחזרה לתקע, השאלה אם ישנם רק חיבורים וכמה מינוסים לנתק,או שהצמה היא עניין שדורש הוצאה כללית של מערכת החשמל מהרכב..

שאז זו בעייה גדולה ..

פורסם

באנגלית זה נקרא electrical wiring harness.

שיהיה בהצלחה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מניח שיש כמה ורסיות של צמות לאותו דגם כך שראוי לבדוק ולוודא היטב לפני שמזמינים (אולי לפי ה- VIN) שאכן זו הצמה התואמת.

מציע לפנות לסוכנות טויוטה ולבדוק איתם, אני מניח שהם יוכלו לספק את המק"ט המדויק של הצמה. 

• תוכן חדש...