Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

חיישן חמצן תקול.

(נבדק פעמיים + המחשב חיבור לרכב)

מוסכניק שלי ייעץ לי להחליפו במקורי- denso, עם עבודה רוצה 750 כולל מעמ.

שעת עבודה שלו 250 לא כולל מעמ  .

שאלותיי

1) האם שעת עבודה , 300 שקל כיום כולל מעמ, מחיר הוגן ?? לא קצת ייקר לנורמה ?

זוכר שעלה לי חצי , לפני כמה שנים...

2) האם ללכת על הצעתו ? 

3) בדקתי אצל ספק אחר -  חיישן חדש אבל סיני, עולה 220 שקל כולל מע"מ - האם אפשר לסמוך על חיישן סיני ? אם כן , אקנה מהספק ורק אשלם על עבודה אצל המוסכניק שלי ואז חסכתי לא מעט...

אשמח לעזרתכם , תודה רבה מראש

פורסם

לא כדאי לשים חיישן סיני.

מחיר עבודה לפי קלות העבודה.

בפועל בלא מעט רכבים זה לוקח 20 דקות, אז אם יש גישה והחיישן יוצא בקלות זה מחיר מאוד יקר לעבודה הזו.

פורסם

זה בדיוק דקה עבודה. זה בורג וחיבור חשמלי. 

אך זה דורש גם חיבור מחדש למחשב הרכב, כיזוז וכו...אז ... 

אז בטוח לא להתעסק עם סיני ? מחירו שלישי בדיוק , גם לא חצי, שליש. 

פורסם

יש גישה נוחה לחיישן? 

תחליף לבד. בוקסה יעודית, ידית ראצ'יט ומתאם OBD למחיקת תקלה אחר כך יעלו פחות מ 300 שקל. 

פורסם
לפני 4 שעות, asd1301 כתב:

היי.

חיישן חמצן תקול.

(נבדק פעמיים + המחשב חיבור לרכב)

מוסכניק שלי ייעץ לי להחליפו במקורי- denso, עם עבודה רוצה 750 כולל מעמ.

שעת עבודה שלו 250 לא כולל מעמ  .

שאלותיי

1) האם שעת עבודה , 300 שקל כיום כולל מעמ, מחיר הוגן ?? לא קצת ייקר לנורמה ?

זוכר שעלה לי חצי , לפני כמה שנים...

2) האם ללכת על הצעתו ? 

3) בדקתי אצל ספק אחר -  חיישן חדש אבל סיני, עולה 220 שקל כולל מע"מ - האם אפשר לסמוך על חיישן סיני ? אם כן , אקנה מהספק ורק אשלם על עבודה אצל המוסכניק שלי ואז חסכתי לא מעט...

אשמח לעזרתכם , תודה רבה מראש

היי.

בדגם שלך החיישן נמצא מול העינים, פירוק והרכבה לוקחת בערך 5 דקות. אם הכל תקין.

עלות של דבר כזה במוסך שמכבד את עצמו בערך 150-300 שקלים כפי שמצויין פה.(פירוק + הרכבה + איפוס תקלה)

ייתכן מאוד כי החלק שהוצע הוא מקורי, ולמוסך אין רווח על החלק,  אז הוא דורש עבור העבודה מחיר של 300 שקלים.

בכל מקרה אתה יכול לבצע את העבודה לבד אם אתה מעט מוכשר.

קח בחשבון שאם התבריג נתפס והעבודה מסתבכת, עלות ההחלפה עלולה להיות אפילו גדולה יותר ממה שאמרו לך פה.

בהצלחה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נתקלתי גם בבעיה זו אשמח לדעת כמה  דברים 1 האם קשה לסדר את זה לבד הייתי במוסך ורצו לי רק על החלק 300 כנראה חלק סיני , שבקצת מאמץ אני מוצא אותו לבד בעלי אקספרס ב60 שקל 

2 האם יש 2 חישני חמצן קידמיים [לא הממיר מאחורה] או חישן 1 כי אמרו לי שיש רכבים עם 2 

3 האם יש איזה טכניקה להבריג את החישן החוצה בלי לפרק את הגריל מקדימה ואת הכיסוי שעל המנוע [כי ההברגה נראית לעין אבל אין אפשרות להגיע עם בוקסה מלמעלה כי יש את הכבלים שיוצאים מהחישן ]

4 כמה זה משפיעה על צריכת הדלק אם הצריכה שלי היא 1 ל11 או12 האם זה ישפר לכיוון ה 1 ל14 15

פורסם

יש בוקסה יעודית להחלפת חיישני חמצן, תזמין אותה.

oxygen-sensor-socket-37ce135d-56ec-4278-b1c4-a6893b2d9c63.thumb.png.0e0b323349e380b51af822d2ecc1bc75.png

יש סה"כ 2 חיישנים, אחד קידמי אחד אחורי.

• תוכן חדש...