Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב הסגריות הפסיק לעבוד שניסו לחבר הטענה של טלפון. 

חודש בפיוז אבל לא בטוח איפה הוא. 

לפי סרטי וידאו הוא מתחת לכסא ליד הנהג או בתוך הכסא אבל אצלי לא נראה שאפשר להרים את הכסא. אצלי יש הרבה פיוזים מתחת לכסא הנהג , כנראה בגלל שזה רכב נכה ויש דלת חשמלית וכל ה 15 שבדקתי נראו בסדר.

מחפש עיצה איפה עוד יכולים להיות פיוזים? או אולי להחליף פיוזים שנראה תקינים? או שאולי בכלל הבעיה במצת עצמו? 

WhatsApp Image 2022-03-15 at 16.48.00 (3).jpeg

WhatsApp Image 2022-03-15 at 16.48.00 (2).jpeg

WhatsApp Image 2022-03-15 at 16.48.00 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-03-15 at 16.48.00.jpeg

פורסם

האם התאורה סביב המצת עובדת ?

1. בעזרת רב מודד בדוק את המתח בין הפין המרכזי של שקע המצת למעטפת החיצונית. המתח צריך להיות 12.7 וולט.

לבצע את הפעולה בזהירות בכדי למנוע קצר.

2. מתחת למושב נהג צריכה להיות קופסאת פיוזים. בדוק האם פיוז שמספרו 11 בעל ערך נקוב של 15 אמפר תקין. בדוק על-ידי הוצאת הפיוז.

3. במידה ואתה משתמש במצית המצית מתחחמת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה. 

הסתבר לי מסרטון ב יוטיוב שיש גם פיוז בקופסת הפיוזים ואכן הוא היה שרוף והחלפתו סידרה העניין. 

פורסם
לפני 7 שעות, yosiba כתב:

תודה. 

הסתבר לי מסרטון ב יוטיוב שיש גם פיוז בקופסת הפיוזים ואכן הוא היה שרוף והחלפתו סידרה העניין. 

תבדוק מה הסיבה שבגללה הפיוז נשרף. פיוזים לא נשרפים סתם אלא כתוצאה מקצר או מצריכת זרם גבוהה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...