Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מבלבלים.

מה שחשוב זה upload גבוה. שיחות זום, VPN ושאר ירקות.

100 ₪ לתשתית+ספק סיבים זה לא משהו שלא נשמע.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 48 דקות, Blaz00r כתב:

image.png.62e224ce88ac58910303b547bd31e042.png

image.thumb.png.7fe7261552d1fbc8969a984a26479296.png

🤷‍♂️

יפה, לא ידעתי שהמחירים כאלו נמוכים.

לפני 47 דקות, borsood כתב:

אתם מבלבלים.

מה שחשוב זה upload גבוה. שיחות זום, VPN ושאר ירקות.

100 ₪ לתשתית+ספק סיבים זה לא משהו שלא נשמע.

נכון מאוד, ובנוסף ב VDSLכאשר ערוץ ההעלאה חנוק, אז גם ערוץ ההורדה נחנק בהתאמה.

לדוגמא, אם אתה מעלה ב 3 מגה בקו של 3/100 אתה לעולם לא תוכל להוריד בו זמנית ב 100.

פורסם
לפני 7 דקות, teyal כתב:

יפה, לא ידעתי שהמחירים כאלו נמוכים.

זה מבצע "הצטרפות" ל-3 חודשים. כל 3 חודשים אני שולח להם דרך הוואטסאפ של השירות לקוחות בקשה להאריך בעוד 3 חודשים, והם מאריכים ישר ובלי שאלות (אחרת קופץ ל-90 אאל"ט). ככה כבר שנה וחצי. ותודה לחבר פורום (שיסלח לי שאני לא זוכר את שמו) שכתב על זה פה

פורסם

אתה מציג את זה כאילו זה המחיר הסטנדרטי, וזה לא, אתה לקוח שמגיע לשימור פעם אחרי פעם ומבקש להשאיר את המחיר כפי שהוא, שזה אחוז קטן עד זניח מכלל הלקוחות שמשלמים 90-100. ואני מניח שבאיזשהו שלב זה ייגמר

ובעצם באותו מחיר אתה יכול לקבל סיב

בכלל לא מובנת העמדה שלך.

אתה אומר, למה לי לקבל פי 10/20 ללא תוספת או מקסימום בפחות מתוספת של עלות מנת פלאפל בחודש

אחד הויכוחים המיותרים שהיו בפורום, והיו לא מעט כאלה.

• מצחיק 1
פורסם

לי גם הציעו לעבור לסיבים אופטיים ללא תוספת כסף עם מהירות מוגדלת, אבל המתקין הגיע אלי (אני גר בבניין ישן) והוא הראה לי את הקופסה שממנה יוצאים הסיבים, שנמצאת מרחק של כ10-20מ' אווירי, הוא אומר לי שהוא צריך להעביר את הסיב ובחלקו הוא יהיה באוויר מה שיכול לגרום לתזוזות של הכבל וניתוקים (לא יודע אם אמר כי לא רצה להתקין או שבאמת יש דברים בגו).

פורסם

למה שחלקו יהיה באוויר?

אתה גר במקדשים המרחפים של כשפי האוויר?

לא חושב על מקום שלא אפשרי להעביר כבל על הקיר עד לדירה. זה אולי יותר מאתגר לטכנאי אבל אל תסכים להתקנה כזאת. כל קרע או שבירה של הכבל האופטי צריכה לעבור תיקון במכשור מיוחד.

• אהבתי 1
פורסם

למתקין קראו במקרה חלבי?mqdefault.jpg.655ef39cd3a05c8fa43b42e90cc50423.jpg

נשמע הזוי. לא הייתי מסכים בשום אופן. 

לא כבל נחושת/קואקס, ובטח שלא סיב אופטי, שזה משהו מאד עדין.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הכבל המכיר את סיב החיצוני מוגן, הכבל כולל חוטי מתכת על מנת לייצר חוזק מכאני והסיב מוגן משבירה (אלא אם תקפל בכוח) . הכבל בפריסה בתוך המבנה בדרך כלל לא מחוזק ולכן עשוי להשבר אם יטופל לא נכון. 

image.png.4a9f38e25d5496e259a544c35f272fa7.png      image.png.1326bc440cd242fa19ba728e7c4c75bd.png

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אצלנו מותקן פרטנר והכבל שהמתקין העביר לדירה דווקא מחוזק למדי. 

הוא השתמש בכבל במבנה שטוח, שבשני הצדדים יש כבלי מתכת די קשיחים ובינהם שני סיבים (אדום וכחול) דקיקים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

כזה:

Self-Supporting Armoured Outdoor Optical Cable - Figure 8 Fiber Optic Cable  GYTC8S | OPELINK

או כזה

Outdoor 2 Parallel Steel Wires jell free OS2 4 Core

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 15.3.2022 בשעה 19:44, Blaz00r כתב:

איך קיבלת מחיר כזה שזול בהרבה משאר המגיבים כאן וממה שמוצג באתר של פרטנר?

פרטנר כל הזמן במבצעים - למקומות עבודה, לארגוני עובדים.

פורסם

נזכרתי ששמרתי חתיכה מהכבל שהותקן אצלנו.

ככה הוא נראה (עם עפרון מכני 0.5 מ"מ לקנה מידה):

Fiber drop cable with reference.jpg

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אני רואה הרבה שמרוצים מפרטנר.  לי ולחבר בעבודה הייתה חוויה לא טובה איתם (כל אחד מאתנו בנפרד):

אני קיבלתי הצעה לסיבים מפרטנר.  שאלנו כמה שאלות לגביה והנציג הבטיח לחזור עם תשובות אבל לא חזר. אחרי כמה ימים קיבלנו הודעה שתואם לנו טכנאי להתקנה.

מסתבר שהנציג רשם שהסכמנו להצעה.

אחרי כמה ימים קיבלנו הצעה יותר טוב מסלקום (היינו איתם גם לפני הסיבים) וקיבלנו אותה, סה"כ מרוצים.

אצל החבר הוא הסכים לקבל את ההצעה של פרטנר. תואם טכנאי להתקנה, הגיע, עבד כמה זמן ונעלם.

בבירור טלפוני אתו הוא אמר שגילה שבעצם אין תשתית סיבים מוכנה לחיבור הבית ולכן עזב (בלי לומר כלום).
בינתיים החבר כבר התחיל לקבל חיובים מפרטנר למרות שלא בוצעה התקנה (בסופו של דבר אחרי כמה שיחות וצעקות הוא זוכה על הכל). 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...