Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, bobi כתב:

כמות הפעמים שכבר אמרו את זה

העימות הבא מול לבנון יהיה מלחמה אמיתית ולא עימות מוגבל מול ארגון מצ׳וקמק. לא יהיו מדרגות. אתה תגביר מאפס למאה. הצד השני כנ״ל.

שני הצדדים מודעים לזה וזו הסיבה שהם לא נכנסים לעימות ומבליגים על המון דברים למרות רטוריקה מאוד לוחמנית.

הנזק למדינת ישראל יהיה גדול מאוד. כתבתי כבר שאם אתם גרים מחיפה צפונה כנראה שתתפנו דרומה, וכדאי כבר עכשיו לקנות גנרטור למי שיש איפה לשים אותו.

הנזק ללבנון יהיה קטסטרופלי. לא יודע אם ישאר בביירות בניין אחד עומד.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אבל מי שיחטוף גינוי וועדות חקירה בסופו של דבר על פגיעה באזרחים תהיה רק ישראל, אף אחד לא יחקור למה החיזבאללה, או האירגונים הפלסטינים בעזה שיצטרפו אליו ירה בכוונה תחילה רקטות על אזרחים בישראל.

פורסם
לפני שעה, bobi כתב:

אבל מי שיחטוף גינוי וועדות חקירה בסופו של דבר על פגיעה באזרחים תהיה רק ישראל, אף אחד לא יחקור למה החיזבאללה, או האירגונים הפלסטינים בעזה שיצטרפו אליו ירה בכוונה תחילה רקטות על אזרחים בישראל.

לא ממש נכון. העולם המערבי כבר מזמן לא מגנה על אוטומט כמו פעם. אם תשים לב אפילו מדינות כמו בריטניה, גרמניה וצרפת חזרו שוב ושוב שלישראל יש זכות להגן על עצמה בזמן שומר החומות.

פורסם
לפני 3 שעות, bobi כתב:

אבל מי שיחטוף גינוי וועדות חקירה

לא חושב שזה נמצא במערך השיקולים.

כנ״ל כרוזים או כל דבר אחר שאנחנו שולחים בדרך כלל.

לא נראה לי שאתה מבין את יכולות האש של הצד השני ולאן זה מכוון.

שיגידו תודה אם לא תזרוק שם איזה אטום טקטי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, bobi כתב:

כמות ההרוגים הפוטנציאלית (והממשית) שתצא ממערכה מול לבנון תהפוך את דעת הקהל הבינלאומית ללא רלוונטית. 

כפי שכבר נאמר פה - זה גם מה שמונע קונפליקטים כבר הרבה זמן. לבנון תמחק וישראל תספוג אבידות בקנה מידה שאנחנו כבר לא מכירים.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

הנזק ללבנון יהיה קטסטרופלי. לא יודע אם ישאר בביירות בניין אחד עומד.

לפני שעתיים, farkash7 כתב:

שיגידו תודה אם לא תזרוק שם איזה אטום טקטי.

אני לא רוצה להרוג את השליח אבל צריך נראה לי לצאת מהשאננות שאנחנו עומדים בה ולהבין שכמות המתים וההרוגים שנראה תהיה בלתי נתפסת.

כשיוצאים לסבב ומספר ההרוגים הוא דו ספרתי בדרך כלל, הציבור נוטה להישען על כאלה ממצאים וגם יש הנחה רווחת שכל הרוג הוא עולם ומלואו וקידוש החיים מעל הכל, אנחנו בעצם הופכים להיות רכים מדי למציאות שיכולה לדפוק על הדלת כל רגע. במצב שיכול להשאיר חלקיקי משפחות וכדומה.

לגבי האטום, אלא אם הטיל הראשון שנורה לכיוונו מיועד למפעלים בדרום או באזור המרכז ואז השוק הראשוני בכלל מכניס את המערכת לשוק. 

המוכנות הצבאית של צה"ל והמוכנות המלחמתית של שאר הרשויות יכול להיות יותר טוב. 

שימו לב למה שקרה לכם במהלך שומר חומות/עלות השחר ותוסיפו לזה טילים שנופלים לכם כל שעתיים וראש עיר שמייבש את המערכות היישוביות שצריכות להיות מוכנות למצב מלחמה.

תוך כמה זמן התחילו לפתוח מקלטים? תוך כמה זמן עברה הודעה רשמית דרך אמצעי שאינו מבוסס אינטרנט? תוך כמה זמן לקח לעירייה לחשוב מחוץ לקופסה ולפעול אחרת?

יש לה בכלל תוכנית למצב מלחמה? 

אולי תיכנסו למדור הביטחון באתר העירייה ויהיה לכן אתר חדש דנדש של פיקוד העורף אבל מי מבטיח שיש רענון טוב לגורמי ההצלה בעירייה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 שעות, farkash7 כתב:

בחורף הבא לא חושב שכבר תהיה בעיה

או רוסיה

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

כתבתי כבר שאם אתם גרים מחיפה צפונה כנראה שתתפנו דרומה, וכדאי כבר עכשיו לקנות גנרטור למי שיש איפה לשים אותו.

אבל זה לא יגיע לעפולה נכון?

פורסם
לפני 10 שעות, bobi כתב:

האם יש יותר נמוך מזה?

מהלך חדש של פוטין. צו חדש מורה על פינוי של כל הילדים בגיל בית ספר באזור חרסון לקרים.

עכשיו נראה את ההורים שלהם מעזים להתנגד לכיבוש הרוסי בידיעה שהילדים שלהם מוחזקים על ידי הרוסים בקרים.

https://twitter.com/clashreport/status/1577975965250093057?s=20&t=kPGf6LfMpNDaeKYoggfBuQ

FeYYxjJX0AAISv4.jpeg

לא מדובר כאן ישירות על שום פינוי.

פורסם

תכלס כיום החיזבאללה מכסה כל נקודה בארץ ועם מאות טילים מדוייקים לא נראה לי שאחרי כמה ימים ישאר מיירטים פנויים בכלל.

זה באמת הולך להיות סיוט. השאלה אם הצבא ששנים רגיל לעבוד "כירוגית" יידע להחליף מוד במהירות ללוחמה כוללת "טיפשה"

פורסם

על איזה טילים מדויקים כולם מפנטזים פה? חיזבאללה עדיין מתבסס בגדול על רקטות ארטילריה לא מונחות.

האם יש להם גם טילים? כן. אבל ממש לא בכמויות, ושיגור של טיל הוא דבר הרבה יותר מסובך משיגור של רקטה טיפשה.

פורסם (נערך)

אפשר לצאת מנקודת הנחה שאם החותים כבר שנים מטרגטים בצורה מדויקת מתקני נפט ושדות תעופה בכל ערב הסעודית והגיעו אפילו למרחק של אלפי קילומטרים עד למטרות באיחוד האמירויות, אז מה שיש להם יש גם לחיזבאללה ובכמויות יותר גדולות.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • מעניין 1
פורסם
לפני 13 דקות, bobi כתב:

אפשר לצאת מנקודת הנחה שאם החותים כבר שנים מטרגטים בצורה מדויקת מתקני נפט ושדות תעופה בכל ערב הסעודית והגיעו אפילו למרחק של אלפי קילומטרים עד למטרות באיחוד האמירויות, אז מה שיש להם יש גם לחיזבאללה ובכמויות יותר גדולות.

נקודת הנחה שלך היא לא נכונה, חיזבאללה היא הסרטן הראשי ושאר הארגונים זה הגרורות שלה.

החותים, החמאס, הגיהאד ושאר הארגונים שמסביבנו. 

הטילים מכוונים כלפינו כל הזמן, השאננות שלנו היא מאוד גבוהה.

הימחים שלנו לא במצב טוב יותר ממה שיוצא מרוסיה.

יצא לי לפני עשור לראות במהלך השירות שלי את הניידת המבצעית של היחידה שלנו. בוא נגיד שמשאית כזו ישנה בחיים שלי לא ראיתי. אני מאמין שהיא עדיין קיימת ו"משרתת" בצבא. אחרת כבר היינו שומעים מפורום אספנות על המשאיות הללו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הבנתי את מה שכתבת. כתבתה שנקודת ההנחה שלי שלחיזבאללה יש את מה שיש לחותים שפוגעים בצורה מדויקת במטרות אסטרטגיות בערב הסעודית ובאיחוד האמירויות לא נכונה. ואז דיברת על חוסר המוכנות של צה"ל. איפה בדיוק נקודת ההנחה שלי פה לא נכונה?

• תוכן חדש...