Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, roiei כתב:

מצטער לבשר לך על זה אבל נפלת לא רק ברשת.

כל השרשור פה אתה כביכול "לא לוקח צד" והכל אצלך "אובייקטיבי" אבל לקחת צד כבר מזמן.

מעניין אם במלחמת העולם הראשונה והשנייה, אם היה אינטרנט ופורומים, גם היית מנסה "לא לקחת צד" ותוך כדי מנסה להצדיק את הנאצים.

הלכת רחוק חביבי, חוץ מהנקודה הזו, שאין לי גם בעיה להודות אם טעיתי, לא רואה שום בעיה עם כל מה שרשמתי. 

לא מתאים לך, אל תסכים. אם אתה מחפש מקום של עדר שמחזק נקודה אחת בכל הכוח, לך לאיזה ערוץ טלגרם של Slava Ukraini!

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

ומסתבר מי שהיה ראש ממשלת ישראל 20 שנה הוא בכלל דוג ווקר.... אולי עדיף היה לנו שיהיה דיג'יי

Lior Chorev (Abu Ealley) on Twitter: "ביבי הוציא הערב את חברי הבלוק  להתאוורר https://t.co/Kb2qWcmDpx" / Twitter

לנושא בנט נפגש עם פוטין והתקשר לזלנסקי, מדווחים שזלנסקי סירב לענות לשיחה. אולי פוטין הבין את הבוץ שהוא נמצא בו ואת הטעות שעשה בזמן שנראה שזלנסקי מבין שכניסה למו"מ כרגע כנראה תהיה הפסד מבחינתו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

בנט לא יביא את ההפסקת אש.

מעורבים פה כל כך הרבה מעצמות שהסיפור הזה גדול מדי עלינו וגם עדיף לנו שלא להתערב יותר מדי.

זה טוב שבנט טס, מראה לעולם שאנחנו מנסים ויוזמים אבל אנחנו יכולים להפסיד פה גם בגדול בנט צריך להיזהר.

לפי איך שזה נראה כרגע המצב של רוסיה גרוע. הם לא מצליחים להתמודד עם האוקראינים, מלא נפילות, מלא הפלות של מטוסים, שיירה של טנקים תקועים וכו'. פוטין לא יכול להפסיק את הלחימה עכשיו זה נראה מבחינתו מאוד גרוע וגם מוקדם מדי בשבילו אחרי 10 ימים לקפל תבסטה.

פורסם

אין ספק שקיצור הגיוס לשנה, גנרלים שהתפקיד העיקרי שלהם זה לדחוף כמה שיותר כסף לכיסים ולשלוח את החיילים שלהם לבנות בתי קיט לחברים, עשו את שלהם…

יחד עם זאת, זלנסקי משחק עם חיי אזרחים, כי כמו שאמרתי ואני עדין חושב, הצבא עובד יחסית ממוקד וזה יכול להשתנות מהר מאוד…

פורסם

מעורבות הרבה מעצמות אבל ישראל נמצאת במקום טוב מבחינת היחסים בין שתי הצדדים ומבחינת האינטרסים.
אם תשאל את המערב מצידם שרוסיה תשקע בבוץ ותתפרק כלכלית כמו שהתפרקה ברית המועצות, לכן הם לא יהיו מתווך הכי טוב.

מצד שני בגלל המצב עם הגרעין האיראני יש לנו מה להפסיד אבל גם מה להרוויח ויחסים טובים בין שתי הצדדים לכן ישראל נמצאת בעמדה טובה.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, boy23 כתב:

פוטין לא יכול להפסיק את הלחימה עכשיו

ברור שהוא יכול להפסיק.
אם המצב רע מבחינתו אז השאלה איזה סולם הוא יקבל. אם זה סולם שלא רואים שבתחתית שלו יש מספיק הישגים מבחינתו הוא ירד.
אם המצב לא רע מבחינתו אז השאלה איזה פרס הוא יקבל.
השאלה אם הוא בכלל רוצה להפסיק? השאלה אם הוא לא נכנס לכל העסק הזה מהתחלה כי הוא פשוט רצה את אוקראינה?

אם הוא באמת מחפש פירוז לי בגדול לא ברור למה הוא נכנס לכל הסיפור הזה. נראה לי שעם משא ומתן הוא יכל להשיג תוצאה דומה. בוא נגיד שלהשיג הבטחה שלא יוצבו כוחות נאט"ו או טילים של נאט"ו שם היו נותנים לו בלי בעיה...
נשק הגנתי כנראה שלא אבל מה אכפת לו?

אבל אני בכלל לא בטוח שהוא רק מחפש את זה ומכאן אני לא באמת בטוח כמה הוא מעוניין במשא ומתן.

לגבי התצוגה של הצבא שלו הכל שאלה של זמן בסוף כן?
אנחנו מדברים על סדר כוחות מאוד גדול של צבא שלא מבצע פעילות מבצעית ביום יום שלו. יקח להם המון זמן להסיר חלודה, למזלו לא נתנו לצד השני את המיטב של ארסנל הנשק המערבי.
בעוד חודש של לחימה הוא יכבוש הכל נניח, אבל אז שוב אני לא מבין מה הוא הרוויח, ברור שהאוכלוסיה שם לא רוצה אותו ולא רוצה להיות תחת רוסיה. אי אפשר לכפות מחשבות, ואז הוא יקבל את דרום לבנון ברחבי אוקראינה...

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הצבא הרוסי תמיד היה גרוע. את השירות קיצרו לשנה, נזכיר, כדי לצמצם את תופעת ההתעללויות בצעירים (גם על רקע עדתי כמובן) - מסורת שירשו מהסובייטים וכנראה החמירה מאוד משנות ה-80 והלאה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אכן כן, פוטין יכול לשנות את הטקטיקה ולהתחיל להשטיח לפני שיודע על כישלון.

מה גם לאחר התצוגה המבישה הזו אני בטוח שהוא הולך להעיף הרבה ראשים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 10 דקות, boy23 כתב:

בנט לא יביא את ההפסקת אש.

זה לא שהוא כמתווך יכול להציע משהו שאחרים לא הציעו. אבל הוא כרגע בפוזיציה מתאימה לכולם בשביל לנסות לתווך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בטח הוא היה צריך להבטיח שבשום מצב טילי משפחת הספייק לא יגיעו לאוקראינים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

משנת 2020 העולם מנפח את הבועה הכלכלית ללא סוף, עכשיו כשכבר היינו צריכים לראות את ההשלכות של הפוסט קורונה, היה צריך משהו משמעותי כדי להסביר לאנשים בכל העולם למה המחירים עולים באופן מחריד והמצב בקנטים… 

פורסם
לפני 58 דקות, Giant_TA כתב:

לא מתאים לך, אל תסכים. אם אתה מחפש מקום של עדר שמחזק נקודה אחת בכל הכוח, לך לאיזה ערוץ טלגרם של Slava Ukraini!

מרוב שאתה מתאמץ לא להיות עדר אתה כבר מיישר קו עם אושרת קוטלר..

image.thumb.png.1089de0b1d62bcc867ca76ada11b0cd3.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 23 דקות, Gavrik כתב:

ומסתבר מי שהיה ראש ממשלת ישראל 20 שנה הוא בכלל דוג ווקר.... אולי עדיף היה לנו שיהיה דיג'יי

Lior Chorev (Abu Ealley) on Twitter: "ביבי הוציא הערב את חברי הבלוק  להתאוורר https://t.co/Kb2qWcmDpx" / Twitter

לנושא בנט נפגש עם פוטין והתקשר לזלנסקי, מדווחים שזלנסקי סירב לענות לשיחה. אולי פוטין הבין את הבוץ שהוא נמצא בו ואת הטעות שעשה בזמן שנראה שזלנסקי מבין שכניסה למו"מ כרגע כנראה תהיה הפסד מבחינתו.

שים לב להבדל החשוב: 

ליברמן היה קודם מאבטח בדיסקוטק ואז שר אוצר. 

ביבי היה קודם שר אוצר, אח"כ ראש ממשלה ואז דוג ווקר. 

לדעתי it makes sense. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, Giant_TA כתב:

יחד עם זאת, זלנסקי משחק עם חיי אזרחים, כי כמו שאמרתי ואני עדין חושב, הצבא עובד יחסית ממוקד וזה יכול להשתנות מהר מאוד…

מה הוא עוד יכול לעשות? הוא לא מחזיק אנשים בכח להישאר ולמות שם, כל מי שרוצה לברוח יכול. זה מה שהציבור שם כנראה רוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...