Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על סיטרואן C3 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום
מחפשת עבורי רכב סופר-מיני בתקציב עד 45 אלף ש"ח. שמתי עין על סיטרואן C3 ולפי התקציב אני מכוונת לשנתון 2017 (ובכל מקרה לא מתחת). 
אשמח לשמוע ממנוסים כמותכם על רמת אמינות הרכב ותקלות נפוצות שידועות עליו. מה הבעד והנגד מניסיונכם? 
תודה :) 

פורסם

הייתה בעיה עם רצועת טיימינג בדןר הראשון שלה,יכלה להתפורר ובמקרים מסוים לגרום לצריכת שמן ואף החלפת מנוע.

דור השני שאמור להיות עמיד הגיע ב 2017, כך שכדאי לבדוק במוסך מתמחה/יבואן איזה רצועה יש לך.

אישית הייתי מעדיף רכב עם רצועת דור שני ולא ראשון שהוחלפה, אלא אם ידוע בוודאות שהרצועה הוחלפה לא בגלל התפוררות.

מעבר לזה, הרכב נח, מאובזר במיוחד ברמת אבזור הגבוה shini pk, הגיר יפני אמין, ביצועים טובים, מאחור מהרווח בינוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזיק ברכב כזה בדיוק מאוגוסט 2017 עם הרצועה המעודכנת.

בגדול אחלה רכב - חפשי אחד שהגיע החל מאוגוסט 2017 והלאה, כי לפני כן יש סיכוי שזאת הרצועה הישנה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

הייתה בעיה עם רצועת טיימינג בדןר הראשון שלה,יכלה להתפורר ובמקרים מסוים לגרום לצריכת שמן ואף החלפת מנוע.

דור השני שאמור להיות עמיד הגיע ב 2017, כך שכדאי לבדוק במוסך מתמחה/יבואן איזה רצועה יש לך.

אישית הייתי מעדיף רכב עם רצועת דור שני ולא ראשון שהוחלפה, אלא אם ידוע בוודאות שהרצועה הוחלפה לא בגלל התפוררות.

מעבר לזה, הרכב נח, מאובזר במיוחד ברמת אבזור הגבוה shini pk, הגיר יפני אמין, ביצועים טובים, מאחור מהרווח בינוני.

תודה רבה על התשובה המפורטת. 
אני מבחינה שהדגם המאובזר יותר shine px, ידוע לך מה ההבדלים בין דגם זה לבין השניין האחרים? live ויש עוד אחד.. כי יש הבדלים משמעותיים במחיר ועוד לא הצלחתי להבין למה בדיוק. תודה.

לפני כשעה, yuvalganim כתב:

מחזיק ברכב כזה בדיוק מאוגוסט 2017 עם הרצועה המעודכנת.

בגדול אחלה רכב - חפשי אחד שהגיע החל מאוגוסט 2017 והלאה, כי לפני כן יש סיכוי שזאת הרצועה הישנה.

תודה יובל. שניים כאן כתבו לי לבי הרצועה אז תודה רבה ואכן אשים לב לזה! איזה דגם יש לך? הבנתי שיש 3 דגמים של C3 אבל לא ככ הבנתי מה ההבדלים בניהם חוץ מהמחיר. 

פורסם

Live הגיע בליסינג, ללא המיגון בדלתות ,ללא מגנזיום, צבע אחד, פחות ממליץ.

Shine מוסיפה אופציה לסלון שנקרא קולורדו בשילוב עור חום,זיהוי רכב בשטח מת,מצלמת חניה,כניסה והנעב ללא מפתח, מראה נגד סינוור,ומצלמת דרך build in.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את יכולה לבדןק גם את הקקטוס, מכנית דומה לסיטרואן c3 , אך לדעתי איכות

תא מוסעים עדיפה, מושבים יותר נוחים, משענת יד רחבה ונוחה יותר עם תא אחסון, מה שלא קיים ב c3.

פורסם

תבררי טוב לגבי הרצועה כי יש כאן לא מעט עדויות ותלונות גם לגבי רכבים עם רצועה מהדור השני (שהוחלפה לאחר מכן שוב...),

מלבד זאת הרכב מאד נוח ונותן תמורה גבוהה למחיר.

פורסם

דווקא התלונות בעיקר לדור הראשון.

דור שני לא זכור שיש מישהו שהתלונן על התפוררות.

אשמח לקישור לבעל רכב כזה.

פורסם
בתאריך 9.2.2022 בשעה 20:51, yulianx כתב:

את יכולה לבדןק גם את הקקטוס, מכנית דומה לסיטרואן c3 , אך לדעתי איכות

תא מוסעים עדיפה, מושבים יותר נוחים, משענת יד רחבה ונוחה יותר עם תא אחסון, מה שלא קיים ב c3.

אסתכל עליו תודה רבה
בגדול אני מחפשת רכב עד סכום מקסימלי של 50,000 ש"ח עדיף סופר מיני וחשוב לי שיהיה תא מטען מרווח, חסכוני בדלק ונוח לנסיעות בינעירוניות קצרות וארוכות..
מעדיפה שנתון החל מ 2016-17 כזה..  הסתכלתי בעיקר על פיג'ו 208 וסיטרואן C3, אבדוק את הקקקטוס שהמלצת, יש עוד רכב שאתה יודע להמליץ שיכול להתאים? 

בתאריך 9.2.2022 בשעה 21:01, דניאל. כתב:

תבררי טוב לגבי הרצועה כי יש כאן לא מעט עדויות ותלונות גם לגבי רכבים עם רצועה מהדור השני (שהוחלפה לאחר מכן שוב...),

מלבד זאת הרכב מאד נוח ונותן תמורה גבוהה למחיר.

אוקיי, איך אני יכולה לבדוק את זה בעצם חוץ מלקנות מעל שנתון 2017? אגב, הדגמים הבאים עם רצועה או שרשרת?

פורסם (נערך)

גם רצועה . כל הרכבים של פיג'ו סיטרואן מנוע פיורטק 1.2 עם רצועה . 

אם את לא יודעת מה ואיך לבדוק מציע שתקחי את הרכב במוסך גבע או אורן שירותי רכב , הם יידעו מה לבדוק ובמידת הצורך להזהיר אותך אם צריך . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מכון בדיקה לא בודק את סוג הרצועה ומצבה.

פורסם

וואו הארתם את עיניי תודה! 

אז אתם אומרים שבסיטרואן ופג'ו בכל מקרה לבדוק רצועה במוסך לפני שאני קונה.

אם יש לכם עוד מה לספר לי על C3 ועל פג'ו 208 שכדאי לדעת או לשים לב- אשמח לשמוע

תודה 

פורסם

אם אין לך סבלנות לחפירות על מכאניקה ותקן של שמנים סינטטים מציע לשקול קניה של מזדה2 או יאריס או קיה ריו עם מנוע 1.4 וגיר פלנטרי או סוזוקי סוויפט עם המנוע האטמוספרי גם במחיר של ירידה בשנתון . 

לוודא הסטורית טיפולים במוסך מורשה משרד התחבורה או מורשה יבואן שלב הבא לבקש הסטוריה ביטוחית ולעשות בדיקה במכון ואם הכל עובר חלק אז להמשיך הלאה בחייך בלי יותר מדי דאגות. 

אם את כן בעניין של חפירות יש שני שרשורים על המנוע הבעייתי של פיג'ו סיטרואן בפורום טכני ובפורום כללי , את מוזמנת לקרוא ולהחליט אם בא לך להכנס להרפתקאה הזו. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...