Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים יש לי רכב רק שבועיים אני נהגת חדשה יש לי סקודה פאביה 2009 אוטומט. אז היום ככ מיהרתי לעבודה שחניתי יצאתי ובטעות השארתי אורות דלוקים. מזל שנזכרתי בכך ואחרי 40 דקות בערך רצתי לרכב וכיביתי אותם. מזל שלא גיליתי על כך רק בסוף משמרת כש הייתי חוזרת לרכב ורואה אורות דלוקים כבר 6 שעות, לפי מה שהבנתי זה היה גומר לי את המצבר. אבל עכשיו אני גם קצת בלחץ זה שרכב עמד 40 דק בלי לנסוע עם אורות דלוקים יכול לעשות משהו לא טוב לרכב גם או שלא? מי שמבין תעזרו לי ממש לחץ 

פורסם
לפני 14 דקות, Shab00 כתב:

רק רוקן את המצבר קצת לא ביג דיל. חצי שעה נסיעה והוא יתמלא בחזרה אבל שום נזק או משהו כזה.

ברוך ה' תודה רבה מה זה נלחצתי .:) ואיך המצבר מתמלא איך זה קורה? מרוב שאני נהגת חדשה אני עוד לא יודעת חח

פורסם

המנוע מטעין אותו בעזרת רכיב שקוראים לו אלטרנטור, אבל אם המצבר לא מספיק טעון לא תוכלי להניע את המנוע כדי שיטעין אותו ותצטרכי לבקש שיעזרו לך להניע עם כבלים מרכב אחר או לקנות בוסטר הנעה שיהיה לך באוטו במידה וקורה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אם מאז ששכחת את האורות לא בדקת אם הרכב מתניע, אני ממליץ לך לבצע את זה עכשיו ולא להמתין לסוף המשמרת.  

אם קיימת בעיה עדיף לגלות את זה בהקדם, זה יאפשר לך למצוא פתרון ללא לחץ במהלך המשמרת.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
לפני 1 דקה, banji man כתב:

אם מאז ששכחת את האורות לא בדקת אם הרכב מתניע, אני ממליץ לך לבצע את זה עכשיו ולא להמתין לסוף המשמרת.  

אם קיימת בעיה עדיף לגלות את זה בהקדם, זה יאפשר לך להתארגן עם פתרון ללא לחץ.

בדקתי, הרכב נוסע הכל בסדר חח, השאלה שלי כאילו אם רכב נוסע אחרי שאורות היו דלוקים 40 דקות יש מצב עדיין שזה פגע במשהו ברכב ואני אגלה את זה בהמשך?

לפני כשעה, Shab00 כתב:

המנוע מטעין אותו בעזרת רכיב שקוראים לו אלטרנטור, אבל אם המצבר לא מספיק טעון לא תוכלי להניע את המנוע כדי שיטעין אותו ותצטרכי לבקש שיעזרו לך להניע עם כבלים מרכב אחר או לקנות בוסטר הנעה שיהיה לך באוטו במידה וקורה.

הבנתיי תודה רבה לך מאוד עוזר:)

פורסם
לפני 44 דקות, yalda12 כתב:

בדקתי, הרכב נוסע הכל בסדר חח, השאלה שלי כאילו אם רכב נוסע אחרי שאורות היו דלוקים 40 דקות יש מצב עדיין שזה פגע במשהו ברכב ואני אגלה את זה בהמשך?

הבנתיי תודה רבה לך מאוד עוזר:)

ארוע חד פעמי לא אמור לגרום לנזק משמעותי. 

באופן כללי, פריקה של המצבר שחוזרת על עצמה מספר פעמים מקצרת את חיי המצבר.

• אהבתי 1

S60 Rdesign

פורסם
לפני 3 שעות, yalda12 כתב:

סקודה פאביה 2009 אוטומט

תבדקי: 

ידית האורות במצב אור נמוך, כבי מנוע, תוציאי את המפתח, תנעלי את האוטו. 

תסתכלי מחוץ לאוטו האם הפנסים דולקים. 

האם הם דולקים במצב אור נמוך (כרגיל) או אור חניה (נורה קטנה וחלשה לסימון, לא לתאורה). או שלא דולקים בכלל. 

יש מכוניות שמכבות את האורות אוטומטית עם סגירת סוויץ' או משאירות רק אור חניה שצורך מעט חשמל מהמצבר. אני חושב שבפאביה זה ככה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, banji man כתב:

אם קיימת בעיה עדיף לגלות את זה בהקדם, זה יאפשר לך למצוא פתרון ללא לחץ במהלך המשמרת.

מצד שני אם נשאר לה בדיוק להתנעה אחת (והיא לא תשאיר את הרכב דלוק לרבע שעה) אז היא בדיוק גמרה לעצמה את המצבר...

פורסם

קודם כל תתחדשי, והכול טוב, אם זה קרה באופן חד פעמי, לא אמור להיות נזק , להימנע מזה שזה יקרה באופן חוזר, ועכשיו ספציפית אחרי זה לנסוע טיפה עם הרכב לפני שמכבים (שהמצבר יטען טיפה - במידה והנסיעה בין מקום העבודה לבית היא מאוד קצרה) , בכללי, במקרה הכי גרוע, משהו יקפיץ עם כבלים 😅

לפני 12 דקות, nev כתב:

מצד שני אם נשאר לה בדיוק להתנעה אחת (והיא לא תשאיר את הרכב דלוק לרבע שעה) אז היא בדיוק גמרה לעצמה את המצבר...

לא סביר שזה יקרה, אבל שוב, כבלים זה לא סוף העולם. 🤩

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...