Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי  את האוטו יותר נכון חשבתי שמכרתי. לקחנו את הרכב לבדיקה באופן כללי היה תקין חוץ מקצת רעשים בנסיעה. המוסכניק אמר שהתושבות גמורות. אחרי מו"מ סגרנו מחיר, קיבלתי את הכסף לחשבון והבן אדם לקח את הרכב. עוד לא עשינו העברת בעלות כי הרכב עם הנחה של נכה וצריך לשלם הפרשי אגרה. 

אחרי יומים אני מקבל טלפון מהקונה שהוא לקח את הרכב למוסך ואמרו לו שזה רעש מהגיר. הוא הלך למוסכניק שבדק את הרכב לפני קנייה והוא אישר שאכן יש רעש מהגיר והוא רוצה לבטל את המכירה. 

השאלה שלי:  1 האם רעש מהגיר זה אומר שהלך הגיר.  2איך מומלץ לבדוק את העניין  3 אם הלך הגיר מה הדרך לצאת מהסיפור הזה 

מדובר בניסן טידה  

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

רעש מהגיר יכול להיות המון דברים כשהגרוע מכל זה להחליף את כל הגיר.

הבחור בדק, הסכים, שילם, מה עכשיו זו הריזיקה כשקונים רכב מיד 2, מעבר לזה רעש בגיר יכול להיות גם משהו שטותי לתיקון.

לפי דעתי אתה יכול לומר לו בהבנה שאתם לחצתם ידיים  והוא עשה את הבדיקות שלו מלפני אז מה עכשיו .... או לחילופין, תאמר לו שיילך לשלושה מוסכים לאבחון, אם השלושה יאמרו הלך גיר, תתחלק איתו את מחיר התיקון. 

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם

תודה החכמת אותי 

השאלה עם בדיקה הגיר עושים במוסך או מכון גיר . אם אכן הגיר הלך יתכן שזה מקח טעות .האם באמת אנשים לוקחים בחשבון שמה שלא רואים לפני הקנייה הולך לכפרות  אני רוצה לנהוג בישרות

פורסם

באיזה רכב מדובר?

בכל אופן, אם לחצתם ידיים והכסף בחשבון שלך והרכב אצלו - אז אני מניח שכבר בוצעה העברת בעלות? אם כך - כל תקלה מעבר למה שהוא הכיר

במעמד קניית הרכב הייתה בידיעתו והכול נעשה בתום לב. לא הייתי מסכים לביטול המכירה כי אני לא יודע מה הבן אדם עשה עם הרכב אחרי שהוא לקח

אותו ממני, בטח כשמדובר בבן אדם זר.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

רק אניח את זה כאן:

בכל ניסיוני מעולם לא הייתה כל בעיה בגיר של ניסאן טידה! גיר פלנטרי סופר אמין.

אבל אולי זה התירוץ שלו לבטל עסקה.

ככל הנראה ומבלי לבדוק אומר שככל הנראה יש טעות באבחנה.

בכל מקרה לעולם לא מוסרים רכב ללא העברת בעלות, לך תדע אם נתפס במצלמות מהירות ודוחות חניה ותרוץ אחריו...

אם וכאשר אתה לוקח את הרכב בחזרה דאג לתעד בזכרון דברים הכל לכל מקרה שלא יבוא.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 1 דקה, ba323f כתב:

רק אניח את זה כאן:

בכל ניסיוני מעולם לא הייתה כל בעיה בגיר של ניסאן טידה!

ככל הנראה ומבלי לבדוק אומר שככל הנראה יש טעות באבחנה.

בכל מקרה לעולם לא מוסרים רכב ללא העברת בעלות, לך תדע אם נתפס במצלמות מהירות ודוחות חניה ותרוץ אחריו...

חשוב מאוד ! אשמח לדעת איזה ניסיון יש לך עם טידה ? ואיך אבדוק את העניין ?

פורסם (נערך)

אני עובד דיאגנוזטיקה במוסך שמתמחה לרכבי רנו ניסאן דאצ'יה. באיזור הדרום.

ערכתי מעט את התגובה הקודמת.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

לקחת את הרכב למוסך מקצועי מומלץ שמכיר את הרכב ולקבל חו"ד מקצועית יותר.

צריך ליקרות משהו קיצוני מאוד כדי שיגרם נזק לגיר הזה כמו למשל נסיעה עם נזילת שמן גיר או שהרכב קיבלת מכה בתחתית על הגיר אחרת כלום.

אני מכיר רכבים של לקחות עם 350אלף קמ גיר כמו חדש.

פורסם

רגע, נתת רכב בלי לעשות העברת בעלות ?

אם כן, אז הוא לא מעוניין לקנות תבטל הכל אין טעם רעש בגיר הוא רק תירוץ. אחורה פנה.

פורסם
לפני 6 דקות, m&t כתב:

רגע, נתת רכב בלי לעשות העברת בעלות ?

אם כן, אז הוא לא מעוניין לקנות תבטל הכל אין טעם רעש בגיר הוא רק תירוץ. אחורה פנה.

הוא בנא אמין חוץ מזה שאכן היה רעש כלשהו אבל המוסכניק בבדיקה אמר לנו שזה התושבות מנוע 

פורסם

לי זה נשמע כמו תירוץ לקבל עוד השתתפות ממך, על תקלה שאולי לא קיימת.

אם הוא מתעקש, תבטל את העיסקה, ותלמד לגבי ההמשך, איך מבצעים עסקת מכירה נכונה.

תחתים אותו שהרכב היה ברשותו בין התאריכים ובשעות, כדי לכסות דוחות ואגרות כבישים.

• אהבתי 1

פורסם

ככה לא מוכרים רכב, לך תדע עבר באדום צילם מצלמה מהירות הכל יגיע אליך בעוד חודשיים בדואר ועכשיו לך תחפש אותו מי נותן רכב ככה זה הזוי.

• תוכן חדש...